Itiksen Invest - Itä-Helsingistä miljonääriksi -

..Ja näin on päässyt vierähtää kolme kuukautta edellisestä julkaisusta..

Elämänprojekti sosiaalinen media on saanut hieman tuulta purjeisiin, kun henkilökohtaisen YouTube -kanavani videot saavuttivat nyt elokuussa 58.200 katsojaa, sekä tarjoamani sosiaalisen median sisällöntuotanto asiakkaille on saavuttanut nyt huikeat kolme asiakasta! Neljäs alkaa maanantaina. Viidennen kanssa on sovittu hommia, mutta hänen aikataulut on vaan omien sanojensa mukaan mess -vaikka on varsin rahakkaita yhteistyötä hyväksyttynä enää niiden toimeenpanoa (kuvaus + edit) odotellen.

Olen harkinnut YouTube -juttuni julkistamista ihan teille lukijoilleni, sillä olisihan se hauska saada teistä jokunen kiinnostunut myös seuraamaan viikottain julkaisemieni videoiden muodossa minun arkea ja elämää. Ajattelin tehdä ihan lähitulevaisuudessa videon, joka sisältää tarinan case Aspiresta ja siitä saaduista isoista voitoista "vain muutamalla" klikkauksella.. Voisin sitten sen tänne linkata, kiinnostaisiko se? (Osahan teistä on sen jo lukenut :D) Peukulla tai kommentilla voi ilmaista mielipiteensä.

***

Näin 27-vuotiaana - vaikkakin edelleen merkittävästi varattomampana kuin 25-vuotiaana - elämä on erittäin jees. Saan joka päivä tehdä juuri sitä, mistä pidän. Ennakoin ensi vuoden olevan rahanvuosi, jolloin yritystoimintani tärähtää kunnolla käyntiin, niin että tarvitsee harkita päiväduunin vähentämistä jossakin määrin. Olen tehnyt nyt täyden markkinoinnin tarjouksia, niiden ollessa näin alkuvaiheessa erittäin kohtuullisia. Silti, pystyn saavuttaa niillä 50-100 eur tuntipalkan (miinus yritystoiminnan kulut). Tosin varsinaisia kuluja minulla ei ole, sillä kaikki kalusto on kokonaan maksettu ja softakulut menee henkilökohtaiselta tililtä. 

Ajatusduuniahan minulle tarjoamani palvelut tuottaa eniten. Kuvauksen ja editoinnin händlään jo sen verran hyvin, ettei siihen kulu paljoa aikaa + lopputuloksen ollessa priimaa. Joten reaali tuntiliksa pyörii suht normaaleissa summissa, mutta mikäs siinä, kun pidän ajattelusta intohimoasioiden parissa.

Mihin pankkiin olisi mielestäsi paras perustaa yrityksen verkkopankki? Laitoin tänään ajanvarauksen OP:lle, sillä se vaikutti huomattavasti halvemmalta kuin Nordea. Tosin minulla ei ole OP henkilöasiakkuutta (vaan Nordea), niin halvat hinnat voivat olla minulle eri. OP:lta ensimmäinen puhelin neuvotteluaika löytyi +viikon päähän. Pitäisikö vaan hammasta purren maksaa kalliimmasta palvelusta Nordeaan, jos sen saisi nopeasti käyttöön :D varsinainen kiire ei vielä ole, seuraava lasku täytyy laittaa vasta lokakuun kuun puolella. Help!

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi -

Sompasaunalle peukku. Ainoat miinukset ovat, että siellä pienessä kuumassa saunassa usein joku idiootti heittää 110C löylyt, sekä kerran kaverin lippis vietiin (kun jätti naulaan eikä reppuun) että kesäpainotteisti la-su aamulla tuolla on viimeiset bilettäjät vetämässä pussin vikat viivat nokkiin. Siinä vaatenaulojen penkeillä nenät pitkällä luurin näytöllä. Ei sellasta tarvis muiden katsella, mutta eipä noilla järki pakota. Harvemmin tapahtuu, mutta kahdesti törmännyt näihin. 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Farseer wrote:

Jaksaminen ja aikatauluttaminen on hankalaa...

Laita itsesi kuntoon. Millään elämässä ei ole mitään väliä jos et ole terve. Olen nähnyt sinua paljon vähemmmän elämää ainakin vuosissa, mutta olen aivan varma, että vaihtaisin noi jokaiset eurot - josta vielä vedät itsesi jatkuvasti tilttiin - terveyteen. Hanki rutiinit, syö paljon ja terveellisesti, urheile ja nuku. Miten luulet saavuttavasti yhtään mitään, jos et saa edes itseäsi kuntoon? Sulla on hyvä blogi ja oot taitava näissä hommeloinneissa, mutta on ihan käsittämätöntä, miten et näe ongelmiisi ratkaisua. Ja tuot nämä jatkuvasti esille, kuinka mones vuosi jo. Kone irti seinästä kolmeksi kuukaudeksi ja laita itsesi kuntoon. Tästä hankitulla ahkeruudella ja kurinalaisuudella saat millin ja opinnot sitten vuodessa parissa easy.

Terveys on elämäntapa, ei projekti, jota rutiinit pitävät yllä. Mindset kuntoon, let's get it🤜

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group -

Toivotaan, että tulee hyvät luvut. Itse tein jo toissapäivänä lisäyksen @1330 liukuvien keskiarvojen tuntumasta. Mentiinkin niistä sitten läpi. 

Usein Evo noussut osaria edelliset päivät ja sitten laskenut kun tulos ei olekaan riittänyt markkinalle

Näytä koko viesti
Itiksen Invest - Itä-Helsingistä miljonääriksi -

ItiksenKiekko wrote:

Näillä varoilla ostettu Embraceria @22,85. En oo hirveästi perehtynyt firmaan, vuoden päivät olen kyllä lukenut merkittävät uutiset ja seuraillut kurssia. Katsellaan miten kehittyy. Nopeesti saattaa lähteä koko possa salkusta.

Positio tuplattu @24,84 myydyillä Tokmanneilla. Enää ei ole yhtään Tokmannia, joten näistä pieni turska. Osto 13,84 ja myynti @12,2.

Näytä koko viesti
Itiksen Invest - Itä-Helsingistä miljonääriksi -

ItiksenKiekko wrote:

Salkkujen YTD huitas eilen +76,03% ja päätin keventää 12% Evolution possasta @1430 SEK. Tarkoituksena ostaa halvemmalla takaisin sama määrä ja siten hankkia käkkyä salkun hajautusta varten. Kamuxia ostelin kans osaria ennen mutta menin osarista tilttiin ja myin ne heti avaukseen turskalla. Nyt ostin takaisin niitä @5,30. 

Sain nyt kaikki myydyt Evot takas @1383 ja Kamuxia myin kolmasosan @5,52. Pientä välitiliä nousumarkkinassa..

Näytä koko viesti
TV-Viihde ja elokuvat -

Sisu. Meni heittämällä Suomen elokuvahistorian #1. Kuvakulmat, leikkaukset, editointi, kaikki. Antaisin 10-/10. Miinus lentokonekohtauksesta.

Näytä koko viesti
Itiksen Invest - Itä-Helsingistä miljonääriksi -

Näillä varoilla ostettu Embraceria @22,85. En oo hirveästi perehtynyt firmaan, vuoden päivät olen kyllä lukenut merkittävät uutiset ja seuraillut kurssia. Katsellaan miten kehittyy. Nopeesti saattaa lähteä koko possa salkusta.

Joku Matthew Karch (Saber Interactive CEO) osti tänään 6 miljoonaa osaketta klo 15.30. Kauppahinta noin 11 MEUR.

Pankkien tänään päivitettyjä targetteja mm. GS 27 SEK, ABG 27 SEK, SEB 35 SEK ja muutamalla muulla +40 SEK. 

Näytä koko viesti
Drupal 10 -vikathreadi -

Poistuiko peukut lopullisesti kaikista viesteistä? Entä keskustelun ja blogien lukijamäärät?

Vanhojen viestien peukutusmääriä ei todennäköisesti palauteta, mutta käyttäjäsaldot on laskettu ne sisältäen eli toivon mukaan tästä ei koidu vääryyttä.

Vanhan Drupalin laskurit toimivat vähän satunnaisesti, mutta kuitenkin suuntaa antavasti. Emme tiedä vielä palautetaanko laskurit blogeihin, mutta saldoja ei. -yp

Näytä koko viesti
Itiksen Invest - Itä-Helsingistä miljonääriksi -

Salkkujen YTD huitas eilen +76,03% ja päätin keventää 12% Evolution possasta @1430 SEK. Tarkoituksena ostaa halvemmalla takaisin sama määrä ja siten hankkia käkkyä salkun hajautusta varten. Kamuxia ostelin kans osaria ennen mutta menin osarista tilttiin ja myin ne heti avaukseen turskalla. Nyt ostin takaisin niitä @5,30. Huomasin myös, että inderesiltä vaihtui Kamux analyytikko Juvaan, joka alottanee seurannan jollain vähennä suosituksella. Sitten katsellaan miten toimitaan vapautuneilla (limiitti)varoilla.

Mieluusti myisin myös Alphabettiä AI-buumin vaikutuksesta, mutta olen nyt päättänyt olla koskematta niihin, kunnes 10v hankintameno-olettama täyttyy 5v päästä. Ekat reilut osakeostot siitä jo +300%.

Onnea kaikille Neogamesiin sijoittaneille👏 minä olen katsellut sivusta.

Juoksin muuten 13.5.2023 Helsinki City Maratonin alle 3:30. Tarkkaa aikaa en anna kun en (vielä) halua minua tunnistettavan. Ekan postauksen anonyymiteettini kunnioittaminen pitää vielä kutinsa, kiitos!

Näytä koko viesti