Olet täällä

Aspire Global - 1.6.2020 02.37

Lisää pientä kivaa. Jos pelaisin ite, tämä olisi tärkeä kriteeri minulle.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 29.5.2020 05.09

Redeye:ltä tänään Aspire -päivitystä https://www.redeye.se/research/787143/aspire-global-blickar-framat

En ole kuukausitilaaja. Voisiko joku hieman siteerata niin ainakin minä olisin kiitollinen.

Eilen joku junasta myöhästyjä(?) ei tykännyt hyvistä uutisista, mä tykkäsin ja ilmeisesti myös Redeyen hiuspussipäätcool

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 29.5.2020 01.54

LongJohn kirjoitti:

Löytyykö jostain informaatiota miten Nordnetin käyttäjän salkun arvon kehityksen käppyrää lasketaan.

 

2018-11-14 14:23:05

Hei!

 

Salkkuraportin kuvaaja näyttää tuoton suhteessa aikavälin ensimmäiseen päivään. Eli esimerkiksi jos olet tallettanut salkkuun 100 euroa ja hävinnyt tästä 50 euroa, näkyy raportilla -50 %. Mikäli tämän jälkeen talletat salkkuun 1000 euroa ja teet 100 euroa, näkyy tämä vain noin 10 % nousuna 50 % laskun jälkeen. Kuvaaja siis huomioi ainoastaan prosentuaaliset muutokset.

Kehitysosastomme on tietoinen salkkuraportin ominaisuuksista ja niihin tullaan mahdollisesti tekemään muutoksia tulevaisuudessa.

Näin ennen, ilmeisesti nykyäänkin, OST osalta ainakin. Mulla mukamas YTD -30,33% vaikka onkin pelkkää Aspirea jolla olen tehnyt kovimmat tuottoni toistaiseksi. Eli euroja on reilusti enemmän kuin olen tallettanut.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 28.5.2020 08.25

Naganon-prinssi kirjoitti:

Uuden pelintarjoojan lisäys kasinon portfolioon ei kummoinen uutinen ole, vastaavia uutisia pusketaan igaming-uutisoijien feedeillä päivittäin. Täysin neutraali uutinen jolla ei vaikutusta Aspiren tulokseen lyhyellä aikavälillä.

Oon semi-daiju vielä näissä hommissa, mutta voisitko perustella? Toitko kommentillasi keskusteluun mielestäsi lisäarvoa ja miksi jätät mielipiteesi perustelematta?

Näytä koko viesti
Aspire Global - 28.5.2020 08.01

Lisää herkkua! https://www.igamingbusiness.com/skywind-group-and-aspire-global-enter-new-partnership

Jov Spiero, VP sales at Aspire Global, said: “Partnering with Skywind will be an asset to Aspire Global with the ability for both our partners and players around the world to reap the benefits of this new relationship. This union will enrich our wide portfolio with Skywind’s content, and remains in line with our core principles of striving to provide our partners with the ultimate tools to succeed in this market.”

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 28.5.2020 07.46

 

Our partners were pleased to be informed that #InteracOnline is now live on our platform and performing effectively according to initial feedback, with proof of success from conversion doubling since it went live! #iGaming #AspireGlobal #theUnlimitediGamingPlatform pic.twitter.com/PCH9PpuTqk

— Aspire Global (@aspireglobalplc) May 28, 2020

Uutta maksutsydeemiä Aspirelle. "Konversio on tuplaantunut käyttöönoton aloituksesta". Mielestäni epäselvästi kirjoitettu, minkä konversio-% ?

Näytä koko viesti
Aspire Global - 13.5.2020 03.31

Naganon-prinssi kirjoitti:

Kovasti täällä hehkutetaan Aspirea halpana, mutta onko valuaatio ihan hatusta heitetty jos huomioi B2C puolen kuolleeksi seuraavan 6-12kk aikana?

Näet nämä tiedot esimerkiksi yhtiön Q1 raportista, mutta voin toimia kopiokoneena sinulle. Mielestäni erittäin halpa nykyvaluaatio (P/E) huomioi jo, kuinka B2C aikanaan kuihtuu pois Aspirelta. Aspiren vuoden 2019 ebit oli 21,7meur (ebit-% 16,5), josta B2C osuus oli vain 5,8meur (ebit-% 11,5). B2C on vieläpä katteeltaan heikompaa kuin B2B, mutta tuo liikevaihdosta kuitenkin kolmasosan, tuloksesta vain neljänneksen.

E: vastasinkin viestiisi, ennen muokkaustasi (klo 15.26)

Näytä koko viesti
Aspire Global - 6.5.2020 11.02

Markkinat osoittaa taas tehokkuudellaan, meneekö tosiaan nykymaailmassa n. 24h rapsan lukemiseen laugh

Pääseekö kukaan käsiksi Pareton analyyseihin, tai miten voisi päästä? Olisko jollain norjalainen frendi, jolta nää voisi anella. Mitä tavoitehintaa Pareto tarjoaa? Redeye:ltä tulee myös tavoitehintojen nostoja, kun lyötiin heidän ennusteet joka osa-alueelta.

Webcastissa oli muuten hyvä kun puhuttiin outlookista, CEO:n mukaan huhtikuu ei luultavasti tule olemaan edes korkein liikevaihdoltaan (B2C). 

Tänään kaikki kykeneväiset yhtiökokousta kuuntelemaan (klo 14), toivottavasti saadaan omien ostot tulille, ainakin eilen Maimonin hymy yletty korviin, kun oli omien ostosta puhe. Osarista löytyy Zoom-linkki. Harmikseni itsellä tentti samaan aikaan.

Ps. Sijoitusaste +130%, tällä kurssin matelemisella kohta Aspiret ton verran..
Pss. Janne Pakarisen ilmaantuminen listalle lämmittää myös mieltä, en oo ennen hänestä kuullut, mutta sen mitä google osas kertoo, vaikuttaa pätevältä +2,5% osuudellaan yhtiöstä.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 5.5.2020 12.22

Ostettu Aspire Global @20. Kelasin nyt vaan nauttia kyydistä, säästyy myös samalla sijoitushommelien miettimiseltä nyt kesäaikaan.

https://www.youtube.com/watch?v=-_mRpQKPcIM

"Cashflow ku Niili, wussup, ei ne pysty tätä fiilist tappaa"

Näytä koko viesti
Aspire Global - 5.5.2020 09.37

Ikävää, jos tästäkin foorumista tulee tuulipukujen huutelupalsta. Late kerro toki, mihin et ollut tyytyväinen. Tietysti, jos pilvilinnoissa tykkää elää, silloin harvemmin on tyytyväinen mihinkään.

Itse tykkäsin raportista ja tätä voi rauhassa ostella lisääkin, Q2 tulee melkosta rapsaa sit. Itsellä lukeminen vielä kesken, palaillaan myöhemmin.

Revenues increased by 4.6% from Q4 2019 with a substantial profitability increase as the EBITDA margin grow from 13.5% to 15.5%

Näytä koko viesti