Olet täällä

Marttakahvion IPO - 16.8.2019 04.13

Tätäkin p***** on luettu lähes 5000 kertaa. Voisihan sen ajan käyttää tehokkaammin ja olla lukematta, mutta oletin suomen parhaalla talouden keskustelupalstalla olevan asiallista tekstiä ja sensuurin toimivan (vink vink).

Näytä koko viesti
Incap - 14.8.2019 12.43

Ilo omistaa.. EPSiä kasassa tältä vuodelta 0,99e ja helpolla matikalla luulisin koko vuodelta tulevan 2-2,50e epsiä. 15,35e kurssilla p/e huitelee 6,10-7,70. Miksi ei massalle kelpaa? Näkymätkin mitä erinomaisimmat, jatkuvasti kasvava markkina ainakin Corvusilla. Inderes joutuu nostaa myös keskihintaa aiemmasta 16,5 eurosta, veikkaus 18,5 euroon. Eli vielä ehtii mukaan!! Meinasin että avaukseen lähtis vielä kovempaan ralliin kuin +11%. Ei sitten kevennellä, yli 40% salkusta jo. Toivoisin myös muiltakin keskustelua tästä jos omistuksia löytyy. Akilla ainakin hoidettavissa salkuissa ilmeisesti. Käykääs lukemassa inderesin rapsa!

Ps. Taitaa olla helsingin vuoden kovin nousija, eikä loppua näy piiiitkään aikaan. 

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 22.5.2019 03.59

Itsekin vedonlyöntiä aiemmin harrastaneena (joku saattaa tunnistaa nimimerkistä) olisin kiinnostunut, jos avaisit mitä pelaat ja kuinka onnistut metsästämään jatkuvasti uusia bonuksia. Lopetin itse säännöllisen vedonlyönnin pari vuotta sitten, kun en enää saanut riittävää tuottoa vaivaan nähden (tosin varmaankin 80% vedoistani oli peesejä ammattilaisilta). Vedonlyöntibonareitakin on tullut pyöräytettyyn useampia, tyyliin pinnacle - paskasaitti kertoimia vertailemalla. Tässäkin piti olla varovainen ettei ihan koko bonaria yhteen vetoon laittanut, koska vedot voidaan hylätä epäilyksenä arbitraasit(?). Kasinopeleihin en ole koskaan syvemmin tutustunut, mites niiden EV bonareiden kera?

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 17.5.2019 03.07

Palasin Nordean omistajaksi @6,66 devil ja toiveena olisi irroittaa seiskan paremmalla puolen. Jokin siinä mietityttää, kun tätä on jokaisella ja silti ulkkarit myy ja myy.

Näytä koko viesti
Superrahasto Suomi - 20.4.2019 01.13

Mielipidekysys omasta mielestäni. Hajauttaisin muualle, jos kokisin tarvetta tai pääomaa on reilusti, jotta nukun yöuneni mukavasti. Helsingin pörssistä on saanut huikeita tuottoja historian perusteella, joten itse ostan lähtökohtaisesti osakkeita Suomesta. Eli pienellä pääomalla on mielestäni riittävä hajautus, kun kyseessä on kuitenkin suomen 25 vaihdetuinta osaketta. 25 osaketta on jo paljon. Ei ole väärin sijoittaa pelkästään OMXH25-indeksiin. Oikeaa tapaahan ei ole ;)

Näytä koko viesti
Superrahasto Suomi - 19.4.2019 03.37

Nordnetin Superrahasto Suomi jäljittää OMXH25-indeksiä, joku koostuu helsingin pörssin 25 vaihdetuimmasta osakkeesta. On kokemuksia, varsin hyviä kuluttomuuden ansiosta. Et siis maksa kuluja yhtään rahaston ostosta, myynnistä ja holdauksesta. Kaikki tuotot kuuluvat siis sinulle. Indeksiä on vaikea biitata, jos ei ole kilpailuetua muihin sijoittajiin. Suosittelen superrahasto suomea, jos olet vasta aloittanut sijoittamisen (tietysti muillekin) ja valinnut itsellesi supersuomen sijoituskohteeksi, kannattaa sijoittaa ajallisesti hajauttaen eli vaikkapa kerran kuussa kasvattaa omistusta samalla euromääräisellä summalla. OMXH25-indeksi YTD +16%, ja valitettavasti omat poiminnat jääneet indeksille, toistaiseksi. Eli kuluttomalla indeksillä olisin saanut paremman tuoton ja vähemmällä vaivalla kuluneen vuoden osalta.

Riskiä on aina, tosin siitä ei kannata yöuniaan menettää tämän instrumentin kanssa (varsin turvallinen). Hajautus on jo pelkällä tällä tuotteella monelle riittävä, jos ei puhuta erittäin suurista pääomista. 25 kansainvälistä yhtiöllä toimialahajautustakin löytyy ympäri maailman usealla toimintasektorilla. Tämä ei ole sijoitussuositus, mutta suosittelen tätä instrumenttia yli muiden samankaltaisten suomi-indeksien.

Aihe on suuresti puhuttu ja kysytty, joten suosittelen tutkimaan googlesta lisätietoa aiheesta.

Näytä koko viesti
Global Gaming - 1.3.2019 02.55

En oikeen tiennyt mitä tehdä näillä, niin päädyin heittää laput laitaan. Seurataan menoa ainakin toistaiseksi sivusta. Kovia epäilyksiä alkoi tulemaan tulevaisuudesta spelpaussin takia ainakin. Hyvät turskat tuli :D onneksi on veivattu joka osarista kivoja pinnoja tähän mennessä, joka vähän lämmittää mieltä.

Näytä koko viesti
Sampo - 8.11.2018 11.11

En niinkään viitannut sinun oikein_kirjoitukseen ( wink ), vaan miten Sampo itse on aikojen alusta asti taivuttanut nimensä. Erikoinen myös sun mainitsema Soulin  nakkikioski. Jätetään asia tähän.

Näytä koko viesti
Sampo - 8.11.2018 10.27
Warren Fyffet kirjoitti:

"Sampon"

Ei pystyny lukee ekalla kerralla loppuun..
Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.11.2018 10.11

Pussit tyhjennetty kokonaan. Vähän myöhässä ja sain @48, uutta ostopaikkaa odotellessa.
E: Meinas alkaa jännää, kun te muut aloitte kevennellä reilustidevil

22.11 sitten Global Gamingin vuoro :)

Näytä koko viesti