Olet täällä

Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 20.3.2021 12.48

Kilppari kirjoitti:

Ja minä kun luulin, että pokeri olisi yhteiskunnallisesti ja vähän muutenkin merkityksetöntä. Mutta kyllä tuo slottihomma kuulostaa siltä, että menee vielä heittämällä ohi 😁

Yhteiskunnallinen merkityksettömyys on jännä ajatus. Eiköhän nuokin +EV-slottipromojen metsästäjät ja pokerinpelaajat ostele voittorahoillaan kaikenmoista ja sitä myötä tuo verorahoja yhteiskunnan hyväksi. Sääli toki, että valtaosa pelaajista häviää rahansa ulkomaisille kasinoille, mutta se ei taas kuulu ammattilais slotti/pokeripelaajien yhteiskunnalliseen merkityksettömyyteen. Farseerille kiitokset blogista!

Näytä koko viesti
Luottokortit ja näiden bonusohjelmat - 5.1.2021 07.29

Itellä Bank norwegian kortti. Norwegian pankille tais itellä tulla mahdolliseksi e-lasku joskus puoli vuotta sitten ja jostain valitsin, että koko kuukauden lasku maksetaan kerralla pois. Eli automaagisesti toimii, eikä tarvii siis korkoja maksella. Lentopisteet on vähän niin ja näin itellä, että onko hyötyä. Ihan kiva ilmainen luottokortti ja voihan sitä joskus pisteillä käydä vaikka Kittilässä kääntymässä täältä etelästä. Bank norwegianilla vielä bonuksena säästötili, jossa 0.75% korko-verot.

Näytä koko viesti
Ennustukset tulevalle vuodelle - 3.1.2021 02.03

Ennustan ensi vuodelle, että Tesla kupla posahtaa kesällä, kun Toyotan ylivoimainen solid state akkuteknologia näkee totaalisen päivänvalon. Pörssikurssit sp500 -16% vuoden aikana. Mikä noita luonnottomia kuplahintoja pitää yllä? Moni firma kymmenkertaistunu ilman kunnon totuus pohjaa? Nykyajan somella saadaan kunnon hypeä aikaan? Raha painaminen vai mikä? Tämähän näyttää ihan 2000-luvun IT kuplalta.

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 25.12.2020 08.53

Remedy 39,60€

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 29.3.2020 10.52

Eihän puhuminen eroa mitenkään hengittämisestä. Ilmaa virtaa molemmissa sisään ja ulos ja eriteväylä on auki joko suun tai nenän kautta.

Näytä koko viesti
Osto-ohjelma - 21.3.2020 12.05

Omxh25 napattu pieni erä lisää ja sp500 sellainen erä, ettei kulut rasita kohtuuttomasti. Pakko oli napsasta nämä, jotta ei jää mahdollisesta noususta paitsi. Oma ajatus on kyllä, että laskua tulossa, mutta hajautusta. Noin 10% käteiskassasta käytetty ostoihin ja lainahakemus vetämässä..

Näytä koko viesti
Kone - 20.3.2020 10.40

Eikös Herlinit tankannut tätä kaksin käsin ja kun siitä uutisoitiin, tuulipuvut ja muut perässä. Oisko nuo yhdessä pitänyt osakkeen hyvin arvossaam?

Näytä koko viesti
Margin called - varoittava esimerkki - 18.3.2020 02.28

Kaippa ne vuokralaiset edelleen haluaa asua siellä neukkukuutiossa, mutta maksua ei välttämättä tule vuokralordille. Ja sitte taistellaan häädön kanssa puoli vuotta.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 18.3.2020 12.19

Useampia tällaisia Druugen kaltaisia viestejä lukeneena: Älkää nyt amatöörit ruvetko mitään päiväkauppaa ainakaan isoilla panoksilla harrastamaan! Itse en asiasta muuta tietä kuin, että osaan pysyä erossa ja aika harva siinä pärjää pitkällä juoksulla ja aloittelijoista ei kukaan. Toki karkkirahoilla voi pelailla.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 16.3.2020 08.48

Nordnet Indeksirahasto Suomi, lisäilty pikkusen, mutta tosiaan ostot vasta aloiteltu. Eihän tuo monttu ole vielä kummoinenkaan, viime vuoden vaihteessa olimme samassa.

Samalla käteiset siirretty pois Bank Norwegianista ostoja varten. Otin kaikki pois, kun mietin, että onko tässä riskiä jäädä rahat sisään (toki talletussuoja) jos esim. Norwegian Air Shuttle menee konkkaan ja sitä myötä vaikuttais? Lisäksi tehty laina-anomus Nordnetiin...

Näytä koko viesti