Lisämiljoonia peesaamalla -

Velho wrote:

Usein ollaan molemmat tekemässä jotain, mitä riittäisi kun tekisi toinen, kun toinen voisi levätä, tai tehdä jotain muuta mihin ei tarvita molempia. Toivottavasti saataisiin tähän joskus parannusta, mutta ei olla oikein saatu asiasta luontevaa keskustelua aikaiseksi.

Tämä on sivustaseuraavana lapsettomana aika käsittämätöntä. Tätä tapahtuu omassakin kaveripiirissä. Pitää lähteä lasta nukuttamaan/iltatoimiin, vaikka vaimo kotona ja nukuttaminen onnistuu kyllä molemmilta. Toisaalta voi se olla sitten antoisaa yhdessä hoitaa.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Omasta mielestä tämä uudistus on hyvästä, jos se lisää oletettavasti turvallisuutta. Alkuun kirosinkin, että ei helevata pääseekö ollenkaan sisään kun normikirjautumista ei ole. Mutta Nordnet sovellus auki->skannaa Qr koodi ja pääset sisään, ekalla kertaa toki pankkitunnuksilla sisään, mobiilivarmennetta ei tarvii mihinkään.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -

Mitä tänään ostettaisiin Nordnetin BF-tarjouksen innoittamana USAn pörssistä? Ite ajattelin pikkulisäyksen olemassaolevia Toyotaa ja Berkshirea. Alphabet ollut harkinnassa jo pidempään.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute -

En tiedä voiko sijoitustieto vaikuttaa sivun mainoksiin. Mutta, että tällaisellä asiallisella sivustolla mainostetaan kusetusta, niin ei parannna sivuston profiilia yhtään imo. En osaa liittää kuvaa, mutta kuvassa pistotulppa, johon kolvattu joku vastus ja diodi ja lukee, että "Uusi tapa säästää sähköä, Tämä laite voi säästää seuraavasta sähkölaskustasi jopa 90 % VoltEnergy."

- tämä mainos tulee todennäköisesti Googlen kautta sivuhistoriasi perusteella. -yp

Näytä koko viesti
Nordea -
Viskikinvivulla kirjoitti:

Nordea on aika hyvässä hapessa ja lainat "stressitestattu" 6% korolla.

Stressitestattu 6%, mutta samanaikaista rajua inflaatiota/energian moninkertaistumista samalla palkkojen madellessa ei ole otettu huomioon.

Näytä koko viesti
Citycon -

Pitääkö itekin lisätä putoavaa puukkoa? Onhan tää tuleva talvi kyllä nihkeä tavaratalojen puolesta. Asiakkaitten rahat menee sähkölaskuihin ja asuntolainan korkoihin. Tavaratalojen energiakulutkin hieman nousee.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -
Kilppari kirjoitti:

Ja minä kun luulin, että pokeri olisi yhteiskunnallisesti ja vähän muutenkin merkityksetöntä. Mutta kyllä tuo slottihomma kuulostaa siltä, että menee vielä heittämällä ohi 😁

Yhteiskunnallinen merkityksettömyys on jännä ajatus. Eiköhän nuokin +EV-slottipromojen metsästäjät ja pokerinpelaajat ostele voittorahoillaan kaikenmoista ja sitä myötä tuo verorahoja yhteiskunnan hyväksi. Sääli toki, että valtaosa pelaajista häviää rahansa ulkomaisille kasinoille, mutta se ei taas kuulu ammattilais slotti/pokeripelaajien yhteiskunnalliseen merkityksettömyyteen. Farseerille kiitokset blogista!

Näytä koko viesti
Luottokortit ja näiden bonusohjelmat -

Itellä Bank norwegian kortti. Norwegian pankille tais itellä tulla mahdolliseksi e-lasku joskus puoli vuotta sitten ja jostain valitsin, että koko kuukauden lasku maksetaan kerralla pois. Eli automaagisesti toimii, eikä tarvii siis korkoja maksella. Lentopisteet on vähän niin ja näin itellä, että onko hyötyä. Ihan kiva ilmainen luottokortti ja voihan sitä joskus pisteillä käydä vaikka Kittilässä kääntymässä täältä etelästä. Bank norwegianilla vielä bonuksena säästötili, jossa 0.75% korko-verot.

Näytä koko viesti
Ennustukset tulevalle vuodelle -

Ennustan ensi vuodelle, että Tesla kupla posahtaa kesällä, kun Toyotan ylivoimainen solid state akkuteknologia näkee totaalisen päivänvalon. Pörssikurssit sp500 -16% vuoden aikana. Mikä noita luonnottomia kuplahintoja pitää yllä? Moni firma kymmenkertaistunu ilman kunnon totuus pohjaa? Nykyajan somella saadaan kunnon hypeä aikaan? Raha painaminen vai mikä? Tämähän näyttää ihan 2000-luvun IT kuplalta.

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 -

Remedy 39,60€

Näytä koko viesti