Nordea -

Täältä tullaan venäjä levy taisi ilmestyä jo vuonna '80.

Näytä koko viesti
Mercedes -

Itsellä MB GLE 350 de ja sillä ajelee käytännön normiajot sähköllä. Sit jos tarvii lähtee pidemmälle matkalle niin diiselillä se vajaa 1000km. Itse ainakin tyytyväinen.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 -
PikkuPro kirjoitti:

Nyt jännittää koska jos korona/omikron niin ei lennellä. Kaikki on maksettukin, ilman peruutusoikeutta. Tarkoituksella en ottanut vakuutusta, carpe diem, bonusflippi. Raha on sit ihanvitunsama jos elämys jää kokematta. Tälleen mä oon aina ollut, mul on ihan hiton naurettavan kova drive jos jotain tosiaan haluan. Esimerkiksi Viron kolmen päivän juoksu-etenemiseen lähdin kaksi päivää sairaalan jälkeen jonne jouduin aivotapahtuman takia. En vain malttanut perua, ei oikein käynyt mielessäkään, carpe diem. Lääkärit ei varsinaisesti suositellu.

En tiedä onko sulla vielä, mutta sun ehkä kannattaisi hankkia joku platinum tason luottokortti. Ne korvaa ainakin sen 75% up to 10k kuluista jos matka peruuntuu jostain syystä. Kylkiäisinä yleensä ilmaiset prioritypassit, matkavakuutukset yms.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Ois varmaan parempi, että alapeukutuksen tilalla olisi ns. "ilmianna viesti ylläpitäjälle". Kuten aikasemminkin sanottu, niin nyt näyttää, että sitä käytetään jos vaan ollaan eri mieltä, vaikka viestissä ei ole mitään asiatonta.

Mut joo, pahoittelut off topicista.

Näytä koko viesti
Matkalla 50 miljoonaan euroon -
Dharma kirjoitti:

Eihän iso raha ole helppoa saada. Mikään arvokas ei ole. Mutta eipä muiden tekemiset tai tekemättä jättämiset kuitenkaan paljoa yksilöön vaikuta. Jokaisella on oma uniikki kokonaisuutensa.

Useimmat valitsevat jonkin putken elämäänsä. Uraksikin kutsuttu. Harva putki johtaa mihinkään arvokkaaseen, vaikka jostakin tuleekin sitä kautta presidentti.

Pitää elää putkien ulkopuolella. Se on käytännössä ainoa tie onnistua.

Näinhän se menee. Voi toki käydä opiskeluiden jälkeen hakemassa hieman kokemusta muualta jos siltä tuntuu. Moni tosin jää siihen tuvalliseen putkeen. Itse jätin opiskelut kesken kun tuli hyvä sauma perustaa firma.

Näytä koko viesti
Matkalla 50 miljoonaan euroon -

Onnea opiskeluun ja projektiin, ellei siis ole pelkkä läppä. Yliopistojen vaativimmatkin kurssit ovat varsinkin ohjelmistopuolella aika lailla pintaraapaisuja aiheeseen, joten matka osaavaksi tekijäksi tulee olemaan todella pitkä.

Jos vastoin kaikkia todennäköisyyksiä onnistut joskus saamaan valmiiksi kaupallisesti hyödynnettävän sovelluksen, niin voit kyllä onnitella itseäsi. Sen myyminen onkin sitten vielä ihan toinen juttu.

Näytä koko viesti
Itseensä / läheisiin sijoittaminen -

Oma resepti ollut mahdollisimman miellyttävä asunto, jossa tilaa myös itselle ja harrastuksille. Siihen kun lisätään vielä siivoojat, puutarhurit, robottileikkurit ja ennen kaikkea hyvä kotirouva, joka hoitaa lapset ja ruoanlaiton arkena, niin johan voi keskittyä siihen oleelliseen.

Sänkyihin, työtuoleihin ja tosiaan melkein mihin vaan kotiin liittyvään kannattaa kyllä panostaa.

Näytä koko viesti