Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 9.2.2020 08.42

Rajulta vaikuttaa viime päiven nousu hakumäärissä:

 

Verrokkina Bitcoinin hakumäärät:

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 26.1.2020 07.04

Aika kovaa tulosta olet kasinobonuksista onnistunut tekemään. Itse olen jonkinverran vedonlyöntibonuksia suorittanut ja niistä on suuruusluokkaa 2,5 k€ voittoa jäänyt. Parhaat bonukset alkaa olla niistä suoritettu, ja raha kun aina kiinnostaa, niin pitänee itsekin katseita suunnata slottien suuntaan.

Perehdyin muutamien sivustojen bonusehtoihin, ja jäi vaikutelma, että kovasti yrittävät karkottaa bonushuoria. Esim. Ahti Games:

"44. Pidätämme oikeuden tarkistaa tilitietoja ja lokit aika ajoin, mistä syystä tahansa. Jos sellaisessa tarkastuksessa selviää, että asiakas osallistuu sääntöjenvastaiseen pelaamiseen, jonka oman harkintamme perusteella katsomme olevan väärinkäyttöä, pidätämme oikeuden peruuttaa asiakkaan oikeuden saada tarjous.

50. Tarjoukset ja bonukset ovat olemassa arvokkaiden pelaajiamme palkitsemiseksi – Meillä on nollatoleranssikäytäntö bonusväärinkäyttöön ja vilpilliseen toimintaan. Pidätämme oikeuden estää bonukset miltä tahansa pelaajalta, jonka katsotaan käyttävän väärin tarjouksiamme. Jos vilpillistä toimintaa tai väärinkäyttöä epäillään, pidätämme oikeuden bonuksien ja voittojen poistamiseen tililtä.

51. Reilu peli tarkoittaa tallettamista tarkoituksena pelata / riskeerata varat jotka talletit.

52. Bonukset/ilmaiskierrosten voitot ovat osa reilua peliä. Kuka tahansa pelaaja, joka ottaa osaa tällaisiin tarjouksiin ja yrittää kotiuttaa rahat noudattamatta reilua peliä, menettää voittonsa, ja häntä estetään ottamasta osaa tuleviin tarjouksiin. "

Näistä ehdoista tulkitsen, että jos on pelaamisen lähtökohtana tarkoitus jäädä peleistä voitolle, niin se on kiellettyä.

Osaatko slottiammattilaisena sanoa, että onko nämä lähinnä vaan bonushaukkojen pelottelua vai tuleeko useinkin ongelmia (laitetaan tili jäihin, estetään kotiutus etc.)?

Lisäksi kiinnostaisi tietää, mistä etsit noita hyviä bonuksia matalalla kierrätyksellä? Suurin osa näyttää vaativan 35x tai ylikin kiertoa. Hurjalta tuntuu, että olet noin 15k € edestä onnistunut löytämään tästä parempia bonuksia. yes

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 29.11.2018 09.30

Mielenkiintoinen blogi Jens!

Olen uusi sivustolla ja en ole blogiasi vielä kokonaan lukenut, niin en tiedä oletko tästä LSE vs Suomen yliopistot käynyt jo aiemminkin keskustelua. Sinulla taitaa olla aika selkeänä tuo ulkomaille lähtö nyt. Mistä arvelet, että siinä tulee se suurin value? Uskotko, että opetus on niin paljon parempaa vai kuinka paljon arvoa annat sille, että läpäiset hakuvaiheessa huomattavasti tiukemman seulan ja sitä kautta osoitat kykysi. Suomessahan esim. Aaltoon ja Hankkeniin on kuitenkin loppupeleissä aika helppo päästä, jos on jonkin verran keskimääräistä lahjakkaampi ja tekee hiukan töitä lisäksi. Siinä mielessä itse "kouluun" sisäänpääseminen ei täällä vielä paljoa kerro henkilön kyvyistä ja voisi luulla, että näissä Suomen kouluissa opiskelija-aines on polarisoituneempaa eli erot opiskelija-aineksen sisällä ovat suurempia ja joukossa on muutamia, jotka ovat paljon keskiverto opiskelijan yläpuolella. Tietenkin eroja on LSE:n opiskelijoissakin, mutta luulisi että harvemmassa ovat ne, jotka enää siitä porukasta pystyvät selkeästi erottautumaan.

Loppuun vielä toinen kysymys. Olet varmaan opinnoissa ja muutenkin päässyt perehtymään moniin hyviin talous- ja sijoitusaiheisiin kirjoihin. Olisiko sinulla antaa hyviä suosituksia niistä? Taustaa on itsellä sen verran, että perus Oksanharjut yms. suomenkieliset perustason kirjat on tullut luettua eli aika alkutekijöissä tässä vielä ollaan. Lisäksi opintotaustaa löytyy tekniseltä puolelta yliopista eli perustason numeronmurskaus luonnistuu jotenkuten, mutta en väitä että samanlaista huippulahjakkuutta löytyy kuin blogin kirjoittajalta, joten mihinkään treidaushommiin ei ole aikomus tässä kohtaa lähteä. Tälle pohjalle kiinnoistaisi alkaa rakentamaan syvällisempää osaamista taloudesta ja etenkin sijoitustoiminnan kehittäminen kohti ammattimaisempaa suuntaa kiinnostaa.

Toki muutkin saa antaa suosituksia! Mielellään perustelujen kera.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 20.11.2018 08.23

Aika rajua menoa, lähemmäs 30% sulanut koko markkinan arvosta viimeisen viikon aikana.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.11.2018 10.18

Ylellä on näköjään etusivun uutinen arvopaperitokeneista:

https://yle.fi/uutiset/3-10454370

Mielenkiintoista nähdä, miten tuo Stoxchange ottaa tuulta alleen ja minkälaista sääntelyä noiden kauppapaikkojen ympärille rakennetaan. Pahoin pelkään, että kryptohypestä viisastuneena sääntelystä tehdään näin alkuun varmuuden vuoksi vähän liiankin tiukkaa.

Näytä koko viesti