Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.8.2021 01.34

Guwayne kirjoitti:

Minulla on kysymys miten jengi hoitaa käytännössä tuon verotuksen kirjanpidon kryptovaluuttojen kanssa. Jos siis päivässä voi tulla useita kymmeniä siirtoja, niin merkkaatteko kaikki siis ylös ja laskette tuot fifo perustellaa ne? Eikö tätä siis oikeasti voi mitenkään helpommin tehdä?

Ainakin koinly.io palvelussa voit ladata käyttämistäsi pörsseistä kaupankäyntihistoriat palveluun, ja se laskee osto- ja myyntihinnat yms. Raporttien ostaminen palvelusta tosin maksaa, ja hinta riippuu transaktioiden määrästä. Omasta mielestä oli kyllä helposti hintansa väärti. Verottajalle riitti, kun ilmoitin ostot ja myynnit könttäsummina, sekä nettovoiton, ja laitoin vain liitteeksi koinlysta ladatun raportin. 

Näytä koko viesti
Ostetaan/myydään listaamattomia yhtiöitä - 11.8.2021 10.59

Kiinnostunut ostamaan Coinmotionin osakkeita n. 30-100kpl riippuen hinnasta. Yhteydenodot ja tarjoukset voi laittaa pokerisapo at luukku piste com. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.3.2021 10.20

Casteliero kirjoitti:

DeFi:iin minä en juuri koske.

Tähän olisi tosi mielenkiintoista kuulla perusteluja, jos haluat asiaa avata. Mitä olen seurannut, niin monet melko isot sijoittajat pitävät DeFi:n potentiaalia todella suurena ja DeFi-sektoria tällä hetkellä aliarvostettuna muihin kryptoihin nähden.  

Itsekin näen DeFi:n tällä hetkellä hieman unohdettuna tämän kaiken NFT-huuman keskellä, ja olen aika bullish seuraavien kuukausien kehityksen suhteen. Toki DeFi on tänäkin vuonna kononaisuudessaan noussut paljon, mutta viime viikot ovat olleet hiljaista. Toisaalta olen itse vielä melko aloittelija kryptossa, enkä tunne teknologiaa hyvin. Siksi olisi hienoa kuulla perusteluja vastakkaiselle näkemykselle, jos jaksat kertoa. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 28.1.2021 11.03

Myös inderespodissa puhuttiin kryptoista. https://www.youtube.com/watch?v=bRDT-a2ttWA

Ainakin tämmöisen kryptoturistin korvaan ihan mielenkiintoista tavaraa. Herättääkö muilla ajatuksia?

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 20.10.2020 05.00

JR kirjoitti:

Mulla ei ole twitter-tiliä. Kuulostaa lisäksi siinä mielessä epämääräiseltä, että siellähän heillä ei olisi mitään keinoa verifioida kuka olen.

Laitoin kerran tuolle Betfairin help -tilille twitterissä dm, kun halusin exposure limittiä ylös ja chatissa ei ollut vapaita asiakaspalvelijoita edes tunnin odottelun jälkeen. Kysyivät syntymäajan ja turvakysymyksen verifiointina ja asia hoitui sitten sitä kautta minuuteissa. Joten suosittelen tuota twitterin kautta asiointia. 

 

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 13.12.2017 01.15

Sssuper kirjoitti:

Miten en voi voittaa progressiivisella panostustaktiikalla jos jos se klaava osuu varmasti joka toinen kerta?

En ole vieläkään vakuuttunut.

No kokeilepa sitten menetelmääsi käytännössä, jos et vielä ole vakuuttunut. Laitat tänne vaikka tulokset sitten kun on muutama tuhatta vetoa lyöty. 

En tosin kovin isoilla panoksilla suosittele kokeilemaan, silläkään uhalla, että vedonvälittäjät ymmärtävät tämän "systemaattisen virheen" ja pelit päättyvät.

Näytä koko viesti
Vedonlyönti "sijoitusmuotona" - 9.11.2017 05.19

Mielestäni tappiollisten monivetovihjeiden myymisestä ei voi vielä tehdä päätelmiä siitä, onko joku voittava vai häviävä vedonlyöjä. Moniveto on muuttuvakertoiminen peli, ja nuo vihjeissä olevat yhdistelmät "ylikuumenevat", vaikka asiakkaita olisi vain muutama. Tietääkseni Monivetoa ei edes voi nykyään pelata voitollisesti ilman apuohjelmia, koska näitä hyödyntävät porukat poimivat parhaat rivit pois ennen pelin sulkeutumista.

Yksittäisvetojen pelisuosituksien tulos sen sijaan kiinnostaisi. 

Näytä koko viesti