Olet täällä

Sijoitustiedon kysymysketju - 6.4.2020 07.22

Kekkulikroisos kirjoitti:

 

Hurricane kirjoitti:

Mistä olisi (mieluiten tietenkin ilmaiseksi) saatavilla Helsingin pörssin yritysten oleellisimmat tunnusluvut esim. Excel-muodossa ainakin muutaman viime vuoden ajalta? 

Tarvittaessa jonkun rajapinnankin kautta voisin ne tonkia jos sellaisen osaatte vinkata.

 

Ainakin Inderesin Osakevertailu-työkalu sisältää ihan kivan määrän (joskaan ei kaikkia) yhtiöitä sekä tunnuslukuja, sekä osakkeesta että liiketoiminnasta. Sivun alalaidassa on nuo namiskat "Excel (Ennusteet)" ja "Excel (Historia)".

Kiitos. Se on kyllä tiedossa mutta sieltä ei näy luvut kuin 2016 lähtien, yhtiöt joita ei seurata kuten Olvi eivät näy ollenkaan, ja sieltä näyttää puuttuvan myös OPO/osake yms lukuja. Mutta toki parempi kuin ei mitään smiley

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 6.4.2020 06.00

Mistä olisi (mieluiten tietenkin ilmaiseksi) saatavilla Helsingin pörssin yritysten oleellisimmat tunnusluvut esim. Excel-muodossa ainakin muutaman viime vuoden ajalta? 

Tarvittaessa jonkun rajapinnankin kautta voisin ne tonkia jos sellaisen osaatte vinkata.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 30.3.2020 04.02

Osakesäästäjien kautta saisi Danskeen sijoituspaketin selvästi Nordnetiä halvemmalla. Onko kellään kokemuksia Dansken toimivuudesta suorien osakeostojen  ja -myyntien kanssa?

Maksuton kaupankäyntipalvelu ja osakkeiden säilytys

Maksuton Danske Kaupankäynti Online -palvelu osakekauppaa ja kotimaisten ja ulkomaisten osakkeiden säilytystä varten.

Alennetut kaupankäyntipalkkiot

Kaupankäyntipalkkio enintään 0,12 % /min. 5€, sekä kotimaisilla että ulkomaisilla osakkeilla ja ETF:llä Danske Kaupankäynti Online -palvelussa

Maksuton Reaaliaikapalvelu

Reaaliaikaiset pohjoismaiset pörssikurssit ja reaaliaikaiset Kauppalehden ja Dow Jonesin uutiset.

https://www.osakeliitto.fi/jasenyys/jasenedut/danske-bank/

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 27.3.2020 12.23

Lokki kirjoitti:

 

Heikin Ashi kirjoitti:

 Koronan vaikutuksia: 27 miljoonasta  2.6 miljardiksi 

https://www.pershingsquareholdings.com/pershing-square-capital-management-l-p-releases-letter-to-investors/?mod=article_inline

 

Suomensinko väärin, mutta tuo 27 miljoonaa olivat kuluja tms. ja 2,6 miljardia hedgeistä vapautettuja varoja jotka nyt sijoittivat osakkeisiin.

Näin itsekin ymmärsin.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 24.3.2020 10.35

Terveydenhuoltojärjestelmänsä on niin onneton ettei tuo maa kyllä kunnon piikkiä tartunnoissa sen puolesta kestä, mutta taloudelle tuo varmaan on parempi ratkaisu (toki en tätä tiedä). Jos Jenkit Trumpin johdolla ottavat selkeästi vapaamman linjan niin onpahan Euroopassa sekä lockdownien vastustajilla että puolustajilla sitten mihin verrata. Land of the free kuitenkin.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 23.3.2020 11.48

Nyt näyttää niin vahvasti siltä että ostareilla aletaan laittamaan liikkeitä kiinni, joten CityKanit lähtivät salkusta. Joskin hiukan liian hitaasti sillä suurin osa ehti pudota suurinpiirtein siihen millä ne viime viikolla ostinkin..Jos ei kansa usko hyvällä, niin sitten pahalla.

(huom. harvaa ostaria tuskin kokonaan laitetaan kiinni kun niissä on metroasemia, apteekkaja, ruokakauppoja jne. mutta kyllähän liikevaihto tavalla tai toisella tästä kyykkää)

Näytä koko viesti
Koronavarmat firmat / osakkeet - 22.3.2020 08.49

Jos valtio käskee pistämään ei-välttämättömien liikkeiden ovat kiinni, niin kuka maksaa vuokrat? Alan harkitsemaan CityConnien myyntiä vaikka aika halpa lappuhan tuo on, muttei nyt ihan mutulla viitsisi tätä ulostaa.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 19.3.2020 02.17

Itsekin ostin lisää @13,06 entiseen noin 27SEK positiooni. 

Olen erittäin tyytyväinen itseeni että sain vihdoin aikaan ostaa jotain osaketta lähiaikoina voimakkaasti nousseeseen kurssiin. Paljon helpompi oli muistaakseni myydä ensimmäisen kerran jotain osaketta pois tappiolla. Mikä kellekin on vaikeaa.

Pidän @13SEK parempana kuin @11SEK ennen tiedotetta koska minulla ei ollut tietoa onko urheiluvedonlyönti 2 vai 20%. Tämä vain oma mutuni.

 

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 17.3.2020 01.34

Kauan Nordnetissä on normaalioloissa kestänyt luottohakemuksen käsittely?

Mitä se aika voisi olla nyt?

Näytä koko viesti
Telia - 14.3.2020 04.27

Artsipappa kirjoitti:

 

jasso kirjoitti:

 

rockafella kirjoitti:

Vaikea (vielä) nähdä coronan pilaavan Telian bisnestä.

 

Ikävä kyllä näin ei ole. https://www.iltalehti.fi/smliiga/a/86110342-caea-4f39-aaa3-e2e05753b4b3

Mutta saako Telia Liigalta palautuksia tv-sopimuksesta, koska eihän Telia saa kokonaisuudessaan sitä mistä se on maksanut?

Eilen myös tuli vastaan tietoa siitä, että CMoren kuukausimaksu pienenee syystä formulat, mestareiden liiga jne... Ja mikäli vielä jääkiekon mm-kisat perutaan niin ei se ainakaan uusia tilaajia tuo, päinvastoin.

 

Luulisi olevan päivän selvää että saa jotain takaisin liigalta. 

NENT Group (toim. huom. ViaPlay) kertoo tiedotteessaan, että se pyrkii saamaan korvauksia tv-oikeuksien myyjiltä, mikäli urheilutapahtumien tauko kestää pitkään. NENT Groupin mukaan sopimuksissa on pykälä tällaisista tapauksista. 
https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006439257.html
 

On muistettava että Telia omistaa myös MTV3:n ja kasan muita TV-kanavia joissa mainonnan luulisi epävarmuuden lisääntyessä vähentyvän rutkasti. C-moren sarjojen ja leffojen suosiosta Suomessa vrt. Netflix, HBO et co en osaa kyllä sanoa varmaksi, mutta mutu-tuntuma on että nuo otetaan yleensä kaupan päälle "kun halvalla saa" urheilupaketin päälle.

Jos katsoo vain kurssilaskua huipuista Elisa vrt Telia jotka molemmilla ovat noin 25% niin kyllä Elisa minusta alkaa tarkemman tutkimisen jälkeen näyttää paremmalta. 

Näytä koko viesti