Olet täällä

Aspire Global - 11.5.2022 12.49

Nordnetissä en kyllä pääse itse valitsemaan mitään vaihtoehtoa vaan "Vastauksesi: Osake- ja käteissuoritus" on tuossa suoraan eikä tuo mitenkään yksiselitteisesti mielestäni oli vaihtoehto 2.

Perustyhmä olo taas..

Näytä koko viesti
Embracer Group - 2.5.2022 11.34

Tuo yrityskauppa oli julkistettu noin 1h aikaisemmin ja siitä näkyi vain ja ainoastaan hehkutusta miten lähti hyvää halvalla. Nyttemmin hinta on lähes palautunut mutta melkoinen dumppi kyllä oli enkä nyt itseäni piiskaa siitä etten ottanut lisää kun ei ollut tietoa mistä moinen fire sale oikein johtui.

Näytä koko viesti
Embracer Group - 2.5.2022 11.01

Mitä ihmettä tälle just tapahtui?? Liityin osakkeenomistajien joukkoon vihdoin ja viimein @66,8 kun hinta siinä ympärillä seilasi, ja 10min myöhemmin droppasi kuin kivi --> 58SEK surprise

Näytä koko viesti
Löytyykö vedonlyönnin ammattilaisia? - 31.3.2022 11.36

Espanjalaisia pokeriammoja on verosyistä (uhkapelit tietääkseni ansiotuloja ESP) muuttaneet Andorraan joten jos laskettelu ja vaeltaminen maistuu niin siinä olisi yksi vaihtoehto. Uhkapelit itsessään eivät ESP ole kiellettyjä, onhan monilla saiteilla omat .es sivut.

Näytä koko viesti
Anora (Altia+Arcus) - 25.2.2022 11.04

Anora saattaisi olla oman nyky-ymmärrykseni mukaan välttävä turvasatama kun viinaa kulunee epävarmempinakin aikoina vaikka nuoriso ei enää entiseen malliin olekaan onneksi dokaillut. Vientiä eikä raaka-aineiden tuontia Venäjän rajan yli Q3-osaria lukemalla näkynyt.

Odotan viime vuodelta noin 0,56-0,59€ EPS (Q1-Q3 0,35€) joten 9,4€ hinnalla PE olisi noin 16,7 - 15,9.

Ohran hinta on korkealla ja kasvua ei juuri ole lupauksista huolimatta näkynyt, mutta fuusiosta luulisi jonnin verran alariville satamaan suht nopeaan. Matkailu ja ravintolat toki avautuvat ja kurkut lienevät suht kuivia kun vihdoin pääsee ihmisten ilmoille nauttimaan elämästä.

Mutta, alasta en tiedä mitään enkä nyt tuntia enempää käyttänyt tämän tutkimiseen joten mielipiteitä toki kaipaisin muiltakin. Keskustelua ei edes Inderesissä tästä löytynyt viimeajoilta.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 24.2.2022 07.01

Aspiren tippumisen logiikka lienee siinä että porukka on sieltä hakenut rahaa ostoksiin ja sitä kautta on tullut paljon tavaraa myyntilaitaan. Itsekin ostin sitä takaisin (myyminen oli toki virhe minkä oikeastaan vasta Akin postauksen jälkeen kunnolla tajusin).

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 11.2.2022 01.58

SEK-tili löytyy mutta luulin että luotolla ostaessa menisi automaattisesti luotto euro-puolelta ja sitä kautta valuutanvaihtokin automaattisesti.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 11.2.2022 12.35

Jos NN ostan luotolla Stokiksesta SEK-noteerattua firmaa niin joudunko maksamaan 0,25% valuutanvaihtoa (vs 0,075%) vai olisiko jotain konstia tai kikkaa jolla tältä voisi välttyä. Etenkin jotain osakkeita veivatessa alkaa jo tulla kuluja 0,5% kun on reilusti 0,15% isompi, obv..

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 18.1.2022 12.01

Miten Aspiren poistuminen pörssistä toisi Evolutionille nousupainetta kun jälkimmäinen toimii vain ja ainoastaan live-kasinossa, joka taas on ainut segmentti joka Aspirelta puuttuu?

Tosin yritin miettiä, ja sitten etsiä ketkä Aspiren kilpailijoita edes ovat, eikä tullut yhtään mieleen. Tutkin ja kerron jos löydän (Aspire-ketjussa)

Näytä koko viesti
Aspire Global - 18.1.2022 11.41

Itsellänikin on Aspirea vielä ihan kelpo määrä salkusta, vaikka puolet heivasin pihalle jossain 65-70SEK. Sentään ostin vähän veivaustarkoituksessa/osinkokiimaa odotellessa alta 80SEK joten aika tarkkaan 25% salkusta tätä kuitenkin.

Muuuuutta.. Itsellä kun oli mielessä että sanan osinko tullessa ulos yhtiökokouksessa kurssi olisi 100SEK korvilla, ja kun paperi on muutenkin halpa niin en ole kovinkaan innostunut tästä tarjouksesta, etenkin jos siellä taustalla on samat omistajat ja vaihdossa tulisi potentiaalisesti ylihintaisia osakkeita (en oo vielä tarkemmin tutustunut). Varmaan ST:n viisaimpien peesissä menen, mutta näillä tiedoilla aika 50-60 että hylkäisin tarjouksen.

Näytä koko viesti