Akin pokeriblogi -

Kyllä Internetiin yksi suomenkielinen pokerisivusto selkeästi vielä mahtuisi.

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi -

Tuossa pitää kyllä stäkkien olla pahasti pielessä jos 50k stäkillä sorsaparilla (22) noin pelataan. Ja yleensäkin mieluummin tuollaisilla käsillä toki painetaan vaan 4b AI, kuin raise-call. Niitä sitten balansoidaan tuttuja vastaan heittämällä sekaan parempaakin kamaa. 

Akin pelikirjasta en toki tiedä juuri mitään, mutta mielenkiintoista lukea analyysit ja kuittailut.

Näytä koko viesti
Indeksifeedi sivuston alaosassa -

Piti siirtää selainta alas ettei hedaria tullut. Poistakaa vaan.

Näytä koko viesti
PYN Elite rahasto - tuottoa Kaakkois-Aasiasta -

muugg wrote: Pyn pyytää yllättäen maililla viikon aikarajalla kyc-lomakkeen täyttöä ja myös kopiota passista. Mailiosoite näyttäisi olevan oikea ( info [at] pyn.fi ), mutta onko muilla tullut nyt vastaavaa?

Minulle tuli huhtikuussa sama, mutta pyydettiin ensin tunnistautumaan heidän sivuilla pankkitunnuksilla niin en ajatellut että siinä on mitään epäilyttävää. 

Miten tuo sähköpostiosoite tarkistetaan?

Näytä koko viesti
Eläkesalkku -

Mutta aika moni pystynee missaamaan osan sillä että alkaa panikoimaan kun kuoppa vain syvenee ja syvenee. Mikä lienee tarinan opetus. Ymmärrän kyllä tuon mentaalimasturbointipuolen ärsytyksen myös.

Näytä koko viesti
Citycon -

Muistutuksena että tänään oli cityKanin osingon irtoamispäivä (ei täsmäytys- eikä etenkään maksupäivä). Näkeekö nää jotenkin helposti NN? Ja miten tähän saisi helpoiten liitettyä kuvakaappauksen?

https://www.citycon.com/fi/sijoittajat/osakkeenomistajat/osinko

 

 

Näytä koko viesti
Aallon Group -

Näen Aallon Groupille AI:n tehostaman kirjanpidon selkeästi enemmän uhkana kuin mahdollisuutena heidän "monipuolisesta" alustastrategiastaan johtuen, joten laitoin entisen merkittävän omistuksen viime viikolla ulos, vaikka samalla 10,2€ hinnalla oli vielä kuukausi sitten tarkoitus ehkä jopa ostaa lisää.

Parempi panikoida ensimmäisten joukossa.
PS. kirjoitin jo hitusen pidemmänkin tekstin mutta se katosi bitti-hautausmaalle. Pitäisi aina kopioida teksti ennen lähettämistä.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Samaa koulukuntaa olen itsekin vaikken tietoisesti olekkaan yrittänyt sinua kopioida vaan yrittänyt oppia lisää. Katselin itsekin omat kani-kaupat sekä sen jälkeen lähes kaikki muutkin laput joilla olin veivaillut ja totesin että poislukien Aspiren ja EVOn tyyppiset nousut suurin osa indeksin biittaamisista, tällä hetkellä tosin vasta 4. vuotta putkeen, on tullut nimenomaan veivailuista. 
Iso kiitos vinkeistä!

PS. TA on itselle vielä aukeamatta. Pitäisi miettiä enemmän miten sitä voisi käyttää hyväkseen, sillä näen sen kyllä toteuttavan itseään jotenkin. Tähän muuten kysyn AI:lta vinkkejä!

Näytä koko viesti
Twitter -

Koska Twitterin algoritmi taitaa nyt suosia keskusteluja se tarkoittaa että osa jengistä jotka haluavat nostaa seuraajiensa määrää syystä tai toisesta muodostavat porukoita, joiden sisällä käydään sitten kommentoimassa kaikkien kirjoituksia, ja näitä kommentointeja vielä sitten käydään kiittelemässä. 

Tarkoitus tuolla algoritmin muutoksella on kyllä hyvä, mutta aina toki muutoksilla on huonotkin puolensa. Itse oon vaan antanut muutamalle tyypille unfollowit kun jonkun ihan hyvän matskun jaon jälkeen ("like+reply+follow" niin saat digituotteen x, mikä on kiinnostanut, ja millä saanut uusia seuraajia..) on vaan lähinnä kehuttu miten on enemmän taas seuraajia ja seuraa jos haluat oppia miten saada seuraajia. Ihan tulee mieleen jotkut julkkikset jotka on tunnettuja koska on tunnettuja. On tää kyllä outu maailma välillä :/

Sinisen lenkin (Twitter blue) hankkimalla saa myös paremman näkyvyyden, eli ilman sitä näkyy vähemmän. siinä varmaan myös syy Akin ja Velhon huonompiin katselulukuihin.

Näytä koko viesti
Stockmann -

Itse en taas millään saa tuosta negatiivista uutista. Oletko sitä mieltä että jos kasvu olisi ollut pienempää niin se olisi ollut positiivinen uutinen, vai luuletko vain negatiivisen kuluttajasentimentin kääntäneen kulutusta isosti halvempiin tavaroihin (jolloin silti odotettua isompi luku olisi kyllä mielestäni positiivinen uutinen, vaikkakin vähemmän)?

Näytä koko viesti