Olet täällä

Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 25.11.2021 08.13

Mitä ihmettä Cibuksen kurssilla tapahtuu kun kurssi on kuukaudessa noussut jo 15% ja ainut uutinen on ollut jonkun pienehkön kiinteistön osto Espoosta? Jo 200SEK kohdilla tämä oli kalliihko, mutta laadukas. Nykyinen 250SEK on jo lukujen perusteella todella kallis, on valistumaton mielipiteeni. Onneksi olen oppinut hodlaamaan laiskuuttani.

PS. olisiko tälle ollut parempaa ketjua?

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 24.4.2021 10.11

Höyläilin vähän Aspirea pois. Vieläkin salkun 2. suurin Citypupusen jälkeen.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 21.3.2021 08.29

Ei ollut todellakaan tarkoitus trollata olkoonkin että OP:n uhriutuminen ja tekosyiden keksiminen peiliin katsomisen sijaan ärsyttää. On pitänyt jo pariin otteeseen lopettaa tän blogin lukeminen, mutta tämä koukuttaa kuin Salkkarit joskus teininä.

Kanaria&covid: Vielä 15.3 siellä oli jokaisella saarella tasot 1-2 käytössä https://www.hellocanaryislands.com/coronavirus/ mutta nyt 3/7(8) saarta siirrettiin tasolle 3. Joo onhan siellä YÖLLINEN ulkonaliikkumiskielto voimassa mutta mites se nyt päivällä auringossa hengailua estäisi. Paitsi että jotain syytä pitää toki keksiä ettei tartteisi lähteä vaikka "En kyllä voi sanoin kuvailla, miten mieluusti ottaisin tähän spottiin parin viikon loman vaikka Kanarialla.".

Olen ollut siellä yhdellä saarella tason 3 aikana ja ainut miten käytännössä muutti lomailua oli ettei illalliselle päässyt kun raflat menivät jo kuudelta kiinni. Useampi viikko paikan päällä ja kohtuullinen määrä asian tutkimista netistä on kyllä jotain ihan muuta kuin "mutuilua". 

Lopetan "trollaamiseni" tähän.

Jatkakaa.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 20.3.2021 07.33

Farseer kirjoitti:

Kanarialle toki pääsee (tavallista vaivalloisemmin), mutta kaikki viihde siellä on kiinni samoin kuin täällä eikä siellä niin lämmintä ole että meressä uiminen houkuttaisi. Täällä Suomessa sentään ruokatilauspalvelut toimivat. Ensi talvena sitten toivottavasti kuukausi tai kaksi siellä pahimpien Suomi-kelien aikaan.

Ymmärsin että reissun tarkoituksena olisi päästä auringonpaisteeseen jossa naamaan ja sieluun ei satu ulkoilu. Enkä ihan ymmärrä pointtia "kaikki viihde siellä on kiinni". Vilkaisin nopsaan ja nyt kaikilla saarilla näyttäisi olevan ravintolat 23 asti auki, urheilutilat auki, julkinen liikenne samantien. Kiellettyjä ovat lähinnä erilaiset fiestat sekä yökerhot. Kanarialla en oo ruokaa tilannut kämpille mutta veikkaan että sielläkin se onnistuu jos toi nyt olikin se kynnyskysymys devil

Eli tuolla on ihan mahdollista katsella paljaita espanjalaisia tissejä rannalla, käydä kävelemässä tai pyöräilemässä ympäriinsä, nauttia alle 2e bissejä merinäkymin t-paita pinkeänä keskivartalon ympärillä, käydä kiertoajelulla, vuokrata vaikka avoauton ja ajella ympäri saaria luu ulkona hymy huulilla, päristellä quadilla tai sähköläskillä ympäri maita ja mantuja, syödä hyvää ruokaa terassilla lämmössä myöhään illalla, tai vaan makoilla auringossa hyvää kirjaa ja sijoitustietoa lukien. Tämä kaikki toki on enemmän muille lukijoille jos joku muu oikeasti miettii kannattaako/voiko jonnekin reissuun lähteä. 

PS. Tropical on yllättävän hyvä bisse!

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 20.3.2021 03.41

Farseer kirjoitti:

En kyllä voi sanoin kuvailla, miten mieluusti ottaisin tähän spottiin parin viikon loman vaikka Kanarialla.

Sinne voi kyllä ihan hyvin lähteä kunhan jossain testissä käy 72h ennen saapumista. Ja ehkä joutuu sen 30e pikatestistä maksamaan ennen paluumatkaa nykyään. Paikallinen Finavia eli AENA auttaa kyllä puhelimitse englanniksikin. 2vko siellä päin talvella olin. Saa muuten majoituksessa yms melkoista valueta.

Taitaa vaan mielentilasi olla tällä hetkellä sellainen että keksit tekosyitä kaiken tuottavan sabotoimiseksi. On sitä itse kukin joskus ollut talvella vaan niin puhki ettei näe metsää puilta. 

Tsemppiä ja potki itseäsi perseelle niin kovaa että pyllähdät Kanarian aurinkoon.

Näytä koko viesti
Citycon - 17.3.2021 11.31

Tämän päivän "Vernerin Vartti" sopii muuten hyvin tapaus Cityconiin: "Keskihinnan alentaminen: Usein huono ajatus" cool https://www.inderes.fi/fi/videot/elamme-sittenkin-normaaleja-aikoja-talo...

EDIT: ajassa 8:25

Näytä koko viesti
Citycon - 17.3.2021 10.59

Citycon oli jo ennestään Aspiren kanssa samoissa salkun herruudesta tapellessa, mutta nyt nousi ykköseksi.

Meinasin jo ostaa "kakkos"salkkuun näitä jossa pidän ylipainoon Superluoton puolesta meneviä ideoita (Aspire toistaiseksi ollut ainut), mutta sitten välähti ja tajusin että kun tällä (mentaalisella) erällä on tarkoitus tavoitella pikiksiä, niin näitähän kannattaa ostaa siihen salkkuun josta tavaraa lähtee ekana mahdollisimman korkealla hinnalla ulos. Olisi pitkästä aikaa mukava myydä vähän tavaraa tappiolla! Todella korkealentoista ajattelua hei..

Näytä koko viesti
NoHo Partners ent. Restamax - 10.2.2021 12.32

Itselläni on sormi liipaisimella NoHon kanssa joskin syynä on käteiset puute. Nyt kaipaisin vertaistukea päätökselle suuntaan tai toiseen.

NoHo hoiti koronasta johtuvan liikevaihdon laskun ilmeisen hyvin, ja isompana plussana lienee myös että ongelmaisia ravinteleita yms. voi nytten napsia todella hyvään hintaan markkinoilta, kuten Allas Sea Poolin joku aika sitten. Kriiseissähän tunnetusti tuppaavat vahvimmat vahvistumaan.

MUTTA, NoHolla on myös pirusti velkaa ja tässä voi kestää vielä kohtuullisen pitkään ennenkuin korona oikeasti Suomessa hellittää etenkin kun nykyistä naurettavan hidasta rokotustahtia katsoo. Ongelmia voi siis olla vielä mutkan takana rutkasti, eikä tämä nyt niiiin halpa lappu ole.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 6.1.2021 10.15

Ostin Paradox Gamingia 250kpl @252,80SEK Saapasmiehen horinoiden ja pikaisen lukuihin tutustumisen perusteella. Mukava päästä ees hiukan kiinni tietokonepelien maailmaan sijoittajana.

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 28.12.2020 04.36

Sotkamo Silver @0,309€. 

Osuvat kunnon hopeasuoneen ja tavaran hinta nousee epävarmuuden kasvaessa ja sitten vielä löytyy joku uusi, upea käyttötarkoitus?

En omista, mutta pilkin epäonnistuneesti tänäkin vuonna tätä veromyynneistä.

Näytä koko viesti