Olet täällä

Hospitaali

Hospitaali

  • Liittynyt 11.4.2016
  • 12 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 4.2.2018 20.23

Elämän ehtoopuolella suuret terveysmenot tulevat ihmisistä, jotka tarvitsevat paljon hoitoa. Tarpeen määrä saattaa riippua ihmisen elintavoista. Ilman pienintäkään tietoa arvaan, että tupakoijan elinaikaodote on vuosia lyhyempi kuin muiden ja kuolo korjaa pikaisesti heikkoon kuntoon päässeet. Ylipainoisilla voisi käydä niin, että elinaikaodote on sama kuin normaalipainoisilla, mutta heikon terveyden osuus on tuplasti pidempi kuin normaalipainoisilla. Jos näin on, niin pyöräilyä ja muita terveellisiä elintapoja kannattaa suosia. Muistutan, että arvailen ilman tajua yhtään mistään. Jos joku tietää asian todellisen tolan, niin voi valaista. Esitän samalla epäilyksen aikaisemman kirjoittajan asiantuntemuksesta.

Mitä opiskella kauppiksessa? - 20.7.2017 13.34

Yliopistolla voi myös opiskella finanssimatematiikka. Kurssitarjonta on aika laaja 3-4 vuoden aikajänteellä. Osaako joku kertoa, miten opiskelu eroaa Kauppakorkean rahoitusteoriasta? 

Technopolis - 7.7.2017 14.18

Kymmenen vuoden ura kodinhoitajana ja se, että vaimolla onkin ne karvaset nutsit aiheuttaa katkeruutta.

Kolumni: Jens treidasi miljoona dollaria kolmessa päivässä - 16.7.2016 18.44

Pokerin pitäisi olla urheilua, jotta se näkyisi urheiluruudussa. Tosikoinkin äidinkielenopettaja purskahtaa nauruun tämän kuullessaan. Keskustelu kuitenkin jatkui vakavana, aivan kuin olisi seurannut ajankohtaisohjelmaa leipäjonoista Kakkoselta.

Brexit - 28.6.2016 23.07

Hyvä, että vihdoin kirjoitit täyttä asiaa ja perustelujakin tuli. Hieman ihmettelen sivujuonta pörssikursseihin. No sen verran on oma lehmä ojassa, että toivon hartaasti pörssikurssien nousua verrattuna laskuun. Enkä pidä sitä merkkinä ahneen kapitalistin juonesta.

Brexit - 27.6.2016 22.01

Kovasti höpötät kansanäänestyksen ihanuudesta, vaikket suostu paljastamaan onko siitä mitään hyötyä vaiko ei. Kerro nyt, mun mieliksi. Näytät myös postuloivan, että irtauminen ei ole virhe. Vai onko perustelusi seuraavan lauseen höpinä kansalaisaloitteesta siksi tarkoitettu. En itse näe näillä yhteyttä. Kuitenkin jo seuraavassa lauseessa itse sanot, että irtauminen voi olla virhe. Mitä mieltä asiasta nyt olet?

Brexit - 27.6.2016 18.24

Miten Sveitsillä sitten menisi, jos kansanäänestyksiä ei olisi? Se kaiketi oli pointtisi, kun siihen viittasit.
 

Brexit - 27.6.2016 16.30

Edustuksellisen demokratian idea on äänestää ehdokasta, joka on niin kyvykäs kuin mahdollista ja omaa samaan suuntaisia mielipiteitä. Tämä takaa laadukkaat edustajat. Vaihtoehto on liuta pellehermanneja, joiden temmellyksestä saa lukea iltapäivälehdistä. Sitä onkin riittänyt. Päästessäni juttelemaan potentiaalisen ehdokkaan kanssa olen aina kiinnostunut siitä, onko hän kiinnostunut mielipiteistäni; jos on, niin en äänestä. Idiootti kysyy neuvoa idiootilta on kansanäänestyksen ydin.

Nordea - 11.4.2016 13.33

Eikö tälle epävarmuudelle ole hintaa? Jokainen ottaa varman tuoton, koska siinä ei ole konkurssiriskiä.
 

Nordea - 11.4.2016 13.07

Nordean tilanteesta tuli mieleen kysymys, joka on vaivannut jonkin aikaa. Yrityksen tuoton osotusarvo pysyy samana, mutta varianssi muuttuu. Vaikuttaako se osakkeen hintaan? Miten se lasketaan, jos sillä on vaikutusta?