Olet täällä

Admicom - 20.7.2018 12.38

Aki Pyysing kirjoitti:

Olisi kiinnostavaa tietää onkohan kirjoittaja vielä tänäänkin oikeasti ylpeä aikaansaannoksestaan? 

 

No jos kerta todella kiinnostaa tietää niin vastaus on ei. Nimittäin toi musta lista jäi vähän kesken. Sieltä puuttui taikauskoiset sekä Jumalaan uskovat ihmiset. 

Mutta täällä pitäisi keskustella tosiaan Admicomista eikä aukoo vaan päätä. Typerä oli viestini mutta typerämpi siitä jatkaa. 

Nyt lopetan tämän aiheen.

Näytä koko viesti
Admicom - 19.7.2018 09.05

Aki Pyysing kirjoitti:

Joten laitoin henkilökohtaiset Admicomit lihoiksi @14,80. Positio oli liian pieni, että jaksaisin tutkia yhtiötä, enkä mie tämän toimialasta mitään oikeasti ymmärrä.

Ymmärtäisit, jos olisit lukenut Inderesin sijoitustutkimuksen.

Mutta ainiin, sinähän olet julkisesti täällä sanonut inhoavasi koko Inderesin väkeä. Johtunee siitä, että joku joskus laski NAVin väärin jostain p*skayhtiöstä, ne ehti merkata yhtiöt jotka maksaa analyysit ennen kolumniasi tai kun niillä on geeliä tukassa. Oliko muuten mukavaa nähdä Mikaelia?

Kumpi muuten tuotti enemmän tänä vuonna, Admicom vai Technopolis?

Akin mustalla listalla on kyllä muutakin väkeä esmes; kaikki omistusasujat, sijoittajat joilla on latikin rahaa jossain rahastossa (ihan sama onko indeksi), ehdottomasti kuukausisäästäjät, sijoittajat jotka eivät seuraa kauheasti politiikkaa, ihmiset jotka eivät herranjestas sijoita ollenkaan, Huhtasaaren äänestäjät, Väyrysen äänestäjät, Haaviston äänestäjät, niin ikään Niinistön äänestäjät (koska Sale kehotti kansaa uhkapeliin tai jotain), kaikki jotka edes osallistuivat presidentinvaaleihin, Vasemmiston kannattajat ja kansanedustajat, Vihreiden kannattajat ja kansanedustajat, Kokoomus, SDP, KD, PS, ihmiset jotka eivät kannata mitään puoluetta, pokerin vastustajat, kasinopelien pelaajat, populistit, työttömät....Onkohan toi Aki ainoa Pyhimys koko Suomessa??

Huh, dissais vähemmän ihmisiä niin olisi enemmän resurssia sijoittaa muihinkin yhtiöihin kun Cityconiin ja noihin muihin kiinteistöjuttuihin. Toivottavasti pokeri sujuu paremmin. Tosin IS:n uutinen vuosien varrelta ei paljoa antanut.

Osaa muutkin laukoa kuin herra itse ;)

Näytä koko viesti