Olet täällä

Aspocomp - 25.9.2019 03.22

Aspocompin ja Incapin suurimmat omistajat (Etolat & Kakkoset yhtiöineen) omistavat yhdessä molemmista yhtiöistä yli 30%.

Aspocompilla vahvistettuja tappioita miljoonatolkulla, joista osa tosin vanhenee vuosittain. Voisiko Incap hyödyntää nämä 

vahvistetut tappiot ostaessaan Aspocompin ? Toimialakin / -han on yhtiöillä sama.

Näytä koko viesti
Aspocomp - 25.9.2019 03.18

Aki Pyysing kirjoitti:

Kauppalehti-efekti eli 6,5% nousua tästä: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/porssin-tarjouslaarissa-etolan-ja-kakkosen-suosikkiyhtio-jonka-tuloskehitys-on-jaanyt-vaille-palkintoa/d47b82e9-788d-4d0d-abd9-366bdc3b1fca

Toimittajat istuvat aika ison vallan päällä. En tosin todellakaan epäile Olli Herralan ostaneen viime viikolla ja tällä viikolla myyneen. Pelkästään tällainen julkisen tiedon varassa tehty juttu ja siitä seuraava kurssireaktio kertoo tehokkaiden Suomen osakemarkkinoiden olevan pelkkä oletus tutkijoiden papereissa. 

Muistelin hämärästi, että tätä voisi olla yhdessä salkussa. Muistikuva oli sikäli hyvä, että ei ollut, eikä ainakaan tällä vuosikymmenellä ole ollut. Mutta sijoittajan on hyvä aloittaa salkkuallokaatiopohdintansa selvittämällä ensin mitä omistaa.

En löytänyt Aspocomp-ketjua Sijoitustiedosta, joten avasin uuden. Onko kellään?

Mie tuskin omilla päätöksillä otan, sillä piirilevyteknologian palveluyritys toimii miulle hyvin sumuisessa sektorissa.

Näytä koko viesti
Incap - 25.9.2019 01.40

Incap kirjoittaa mahdollisista yrityskaupoista, Incapilla ja Aspocompilla suurimpina omistajina Etolat ja Kakkoset yhtiöineen. Omistavat yhdessä (lähipiiri mukaanlukien) molemmista yhtiöistä yli 30%. Ostaako Incap Aspocompin? Onko synergiaetuja saatavissa?

Näytä koko viesti