Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Käyttötarkoituksia keksii, jos haluaa.

Asuntojen vuokraaminen tai myyminen järjestelmään. Avaimen luovuttaa vastaanottovirkailija, edellinen omistaja, kiinteistövälittäjä. Tulevaisuudessa korvattu älylukolla. Sormenjäljellä sisään, käynti tunnistettu. Ei tarvetta virkailijalle eikä avaimelle.

Paljonko tuosta joutuu maksamaan järjestelmään? Kaikella on hintansa. Asunnoista on aina kova kilpailu niin kauan kun ihmiset haluavat asua asunnoissa. Jos asuminen on kiinni järjestelmästä, kukaan ei tietenkään halua jäädä järjestelmän ulkopuolelle.

Järjestelmään otetaan yhteyttä älypuhelimen Internetin väilityksellä ennen kuin uudempaa laitetta tai tekniikkaa on tulossa. Älypuhelimella järjestelmään syötetään henkilötunnukset ja maksukortin tiedot. Rokotus ja muut terveystiedot kysytään myöhemmin. Näiden pohjalta saat tarjouksia asunnoista, lainoista, ja vakuutuksista. Selfiellä saatat saada vielä sulhasehdokkaita. Belfiellä muutakin.

Mitkä kaikki lait pätevät netissä? Mitä saa tilata ja tuottaa? Viihdettä? Minkälaista viihdettä? Aikuisviihdettä? Ovatko Internet sisällöntuottajat järjestelmässä töissä vai vapaaehtois/tippi periaatteella mukana?

Vai mitä netissä on tarkoitus kaupata? Informaatiota? Tietoa, dataa? Patentteja? Salaisuuksia? Kuvia, videokuvaa? Juoruja? Laittomuuksia ja kiristysmateriaalia? Uutisia? Propagandaa? Perättömiä syytöksiä poliitikkojen pikkulasten syömisistä ja saatanan palvonnasta?

Itseasiassa alkaa kyllä sykkimään tälle idealle! Tarjoan yhtä kryptorahaa vastineeksi videosta. Video mieluusti vuodelta 2014, mutta voi olla myös 2012 tai 2008. Video H.Clintonista syömässä pikkulapsia. Eikä riitä yksi lapsi vaan pitää vähintään kolme syödä. 1 kryptoraha ei ole mikään leluraha, vaan markkinoiden #1 kryptoraha. Videon voi toimittaa tänne: ymlmtobdikfhlufrwg [at] wqcefp.com (ymlmtobdikfhlufrwg[at]wqcefp[dot]com) Tuhoutuu 10 minuutissa joten ole nopea. Lähetä video ja kryptolompakkosi osoite. Varmistettuani videon aitouden siirrän kolikon lompakkoosi.

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Jeans kirjoitti:

Jotenkin olisi tosi insipiroivaa sellainen tulevaisuus, jossa meillä olisi yrityksiä olemassa vaan netissä. Ne omistettaisiin vaan netissä, tuottaisi palvelunsa netissä, eikä kenenkään tarvitsisi tietää ketä muut omistajat tai asiakkaat ovat. Kaikki vaan pyörisi itsestään 24/7 koodin avulla.

Sen verran erikoinen ulostulo, että pitää kysyä: Miksi? Miksi tämän kaltainen tulevaisuus olisi jotenkin tosi inspiroivaa? En kaipaa pitkiä perusteluja mutta jokin esimerkki voisi kiinnostaa miksi näet tässä potentiaalia.

Huumekauppa oli menossa tähän suuntaan kryptovaluuttoineen mutta yllättäen tähän puututtiin. Tänään isot ratsiat ympäri maailmaa. Mutta millä alalla näet potentiaalia? Ruokakauppa? Teknologia -sektori? Lääkkeet? Valuuttakauppa? Maanomistus? Puutavara? Asekauppa? Autokauppa?

En katsonut haastattelua, ehkä siellä oli jotain next -level asteroidin louhintaa anonyymisti lohkoketjun päällä.

Näytä koko viesti