Olet täällä

Avidly - 4.3.2021 02.53

Avidly se ei vaikuta keskusteluissa kiinnostusta herättävän. Melkoisen vaikuttavan tuloskäänteen ja hyvänlaisesti kasvua on firma koronavuonna lyönyt tiskiin. Tulevakin näyttäisi markkinoiden megatrendien perusteella vähintääkin lupaavalle. Tässä konkreettisesti käy myös ilmi taitavan johdon merkitys pienessä yhtiössä, jossa henkilöstö on tärkein ja pitkälti ainoa voimavara. Aiemmin sellaista johtoa ei ollut, nyt näyttäisi olevan.

Näytä koko viesti
Avidly - 12.12.2020 10.00

Aki Pyysing kirjoitti:

 

hautakumpu kirjoitti:

Mitäs fiiliksiä herätti Avidlyn strategiajulkaisu?

https://investors.avidlyagency.com/tiedotteet?news=BF5AFDDC7DED351A

Q&A

https://www.avidlyagency.com/hubfs/avidly-investors/assets/Strategy%20pics%20Dec%202020/Avidly_Strategy%20Q%26A%20111220%20-%20Google%20Docs.pdf?hsLang=en

Strategiaamu tulossa 13.1.

 

Positiivisia siinä mielessä, että aika harvoin julkaistaan strategiapäivitysten yhteydessä vanhat, reilusti korkeammat tavoitteet uusien rinnalla.

Hyvä havainto. Merkkejä on siitä, että tällä kertaa puikoissa ovat ns. tekijämiehet, korulauseet vähemmälle ja operatiivinen toiminta kuntoon. Jäihän tuota tavoiteltavaa vielä kotitarpeiksi:"Avidly tavoittelee vaikuttavuutta, kannattavaa kasvua sekä johtavaa asemaa eurooppalaisena markkinointiteknologia-alan palveluntarjoajana."

Lainan saivat täysimääräisesti nostettua, mikä viittaisi suunnan olevan oikea, vaikkei se vauhdista kerro. Itse pidin myös siirtymisestä raportointiin 4 kertaa vuodessa.

 

Näytä koko viesti
Avidly - 11.12.2020 10.52

Mitäs fiiliksiä herätti Avidlyn strategiajulkaisu?

https://investors.avidlyagency.com/tiedotteet?news=BF5AFDDC7DED351A

Q&A

https://www.avidlyagency.com/hubfs/avidly-investors/assets/Strategy%20pics%20Dec%202020/Avidly_Strategy%20Q%26A%20111220%20-%20Google%20Docs.pdf?hsLang=en

Strategiaamu tulossa 13.1.

 

Näytä koko viesti
Avidly - 31.8.2020 12.45

 

Jaa, ehkä molempi parempi. Oma valinta on Avidly, koska uskon tuossa Capmanin tulevan exitin ja siitä seuraavan arvon omistajalle tulevan nopeammin ja voimakkaammin kuin Hubspotin kautta omistaessa. Avidlyllä on entisen johdon syntejä vielä maineessaan, mutta firman suunta on selkeästi kääntynyt, koronastakin huolimatta. Potentiaali nopeaan kasvuun on erityisesti tuolla DACH maissa kohdallaan ja sieltä on vähän jo kasvunopeudesta saatu ensipuraisua. Tuo on nähdäkseni avainalue ison arvonluonnin kannalta, jolloin yritystä voidaan muutaman vuoden sisällä myydä hyvin paljon nykyisestä poikkeavilla kertoimilla. 

Lokki kirjoitti:

Avidly on Hubspotin "Elite Partner", jonka merkitystä en osaa arvioida. Ilmeisesti kuitenkin harvalukuinen joukko ainakin omalla markkina-alueellaan. Osaako joku firmaa seurannut sanoa, mikä on Hubspotin merkitys koko Avidlylle, eli onko bisnes kovinkin riippuvainen tästä. 

Itse ostin Hubspotia pienesti ~150 taalalla, kurssi nyt $300. YTD kurssi n.90% plussa ja maaliskuun pohjista lähes 200%. Pohdin nyt, laitanko lisää Hubspotiin vai Avidlyyn: Hubspotin merkityksen kasvaessa voisi ajatella Partnerin hyötyvän siitä myös, ja jos tosiaan olisi hyvässä asemassa partnerina niin hyöty voisi olla suurikin valituilla markkinoilla.

Näytä koko viesti
Avidly - 31.8.2020 07.47

Todella mielenkiintoinen yhtiö. Markkina vaikuttaisi markkinointiautomaation osalta sirpaleiselle, kasvulle on varmaankin osaavilla tekijöillä hyvät mahdollisuudet. Kyllähän tämä tuloskuntoon Capmanin ja uuden johdon avulla laitetaan, muuten ei exit onnistu kovin helposti. Tämä on menneisyydessä kärsinyt surkeasta johtamisesta, mutta kyllä tuo koronakauden H1 osoittaa, että nyt on yrityksen johto hyvissä käsissä. Nykyisellä TJ:llä Jesse Maulalla mielenkiintoinen historia Ideanista, jossa myös Capman teki nopean nousun. Sen verran tätä on tullut ostettua, että mielenkiinnolla seuraan käänteen etenemistä ja odottelen tulevaisuudessa kunnon exittiä.

Näytä koko viesti
Dovre - 12.11.2019 02.59

Vain ja ainoastaan positiivisia ajatuksia. Yhtiö on kärsinyt noiden norskiomistajien myynneistä erittäin pitkään ja nyt voidaan sanoa varmuudella, että ne ovat ohi ja normaalimpi hinnanmuodostus voi toimia. Uudet omistajat ovat pitkäjänteisiä kavereita. Firma on fundamentaalisesti menossa oikeaan suuntaan, joten mukava tätä on omistaa. Itse odotan kyllä tulevan puolen vuoden aikana reiluhkoa tasokorjausta.

Näytä koko viesti
Tulikivi - 30.10.2017 01.08

Erittäin pitkän taapertamisen jälkeen tämä näyttäisi viimein punnertavan plussalle. Olisikohan ainesta jonkinlaiseksi lottopaperiksi?

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uutinen/aKBN9pfM

http://www.tulikivi.fi/uutiset/tulikivi_oyj_osavuosikatsaus_1-9_2017

Näytä koko viesti
Innofactor - 26.9.2017 11.27

Itse ole tästä dipistä ostellut päivittäin lisää. Näkemykseni mukaan yhtiö on edelleen eräs kiinnostavimmista koko Helsingin pörssissä ja varsin kohtuullisesti hinnoiteltu. Varsin pieni downside riski.

 

Inderesin Q&A vastauksesta pätkä: "Innofactor on P/E-luvuilla (2017e: 12x ja 2018e: 9x) tällä hetkellä selkeästi yksi sektorin edullisimpia yrityksiä. Arvostuksen perusteella markkinat odottavat yhtiöltä hyvin vaatimatonta tuloskehitystä tuleville vuosille."

Näytä koko viesti
Ilkka - 9.8.2017 09.00

Tässä ei kyllä enää ihan älyttömiä Ilkan oma tulos paina, kun Alma jo päälle 7e ja puksuttelee kohti 10e tasoja. Ilkka ei isoja aikoja alle 4e tule viihtymään.

Näytä koko viesti
Alma Media - 27.7.2017 01.03

Inderes näkee Alman varsin positiivisesti.

Alma Media korvaa CapManin TOP3-listallamme
 Petri Aho
Nostamme TOP3-listallemme Alma Median, joka korvaa listalla CapManin. Alma Median
Q2-raportti vahvisti jälleen osaltaan arviotamme, että digitaaliset liiketoiminnot ovat
nousseet ratkaisevaan rooliin yhtiön tuloskehityksen kannalta. Painetun median tuottojen
rooli ei ole enää tuloskasvun kannalta kriittinen, ja suurin osa yhtiön arvosta syntyy
jatkossa digitaalista liiketoiminnoista.
Erityisesti itäisen Keski-Euroopan maiden talouskehitys on ollut alkuvuonna erittäin
vahvaa, mikä heijastuu positiivisesti tuloskasvun ja arvon kannalta keskeiseen
rekrytointiportaali-liiketoimintaan (Alma Markets). Vaikka painetun median tuottojen lasku
jatkuu Suomessa voimakkaana, on Alma Media pystynyt toistaiseksi hallitsemaan murrosta
odotuksiamme paremmin ja parantanut jatkuvasti markkina-asemaansa. Hyvän
tuloskasvunäkymän, vahvan kassavirran ja kasvavan digitaalisten liiketoimintojen
painoarvon ansiosta näemme Alma Median arvostustasossa nousuvaraa. Lisäksi osaketta
tukee hermostuneessa markkinaympäristössä vahva, noin 5 %:n odotettu osinkotuotto.
CapMan ehti olla listalla reilut kolme kuukautta. Poimintamme onnistui hyvin, sillä listalla
ollessaan CapManin osake nousi +15,6 % ja peittosi selvästi noin 5 %:iin jääneen Helsingin
pörssin Cap-indeksin tuoton. Noston taustalla oli erityisesti osakkeen edullinen hinnoittelu,
joka ei huomioinut yhtiön hyvää etenemistä sen uudessa strategiassa. Suhtaudumme
CapManiin edelleen positiivisesti, sillä yhtiö on alkuvuoden aikana edistynyt selvästi
kasvustrategiassaan ja olemme aiempaa luottavaisempia, että yhtiö palaa kasvuun.
Arvostustaso on nykyennusteilla neutraali ja tuleva kurssinousu nojaa pitkälti strategian
onnistumiseen. Yhtiön edistyminen strategiassaan yhdessä yli 6 %:n kasvavan
osinkotuoton kanssa pitävät osakkeen tuotto-odotuksen edelleen kohtuullisena.

Näytä koko viesti