Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 29.6.2022 06.49

Mikäs pumppaa Immutable X:ää? En löytänyt mitään uutta julkaisua/uutista joka selittäisi? Casteliero, löytyykö sulta parempaa infoa?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 12.5.2022 09.15

big bad bear kirjoitti:

Don’t feed the troll.

Tämä. Varmaan tuhlaisivat EU ja koko maailma aikaa yhden pyramidihuijauksen reguloimiseksi. Suositellen olla vastaamatta niin eiköhän trollit kyllästy.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.5.2022 09.57

Huomenta! Vaikea nähdä kuinka TERRA tuosta tulisi toipumaan, koska sijoittajien luottamus on varmasti menetetty. Kaiken kaikkiaan varmasti terve tämä osakkeiden ja kryptojen alamäki, huonot projektit sietääkin kuolla pois. Täytyy vain toivoa että omat omistukset on niitä hyviä projekteja. Helpommin sanottu kuin tehty kryptojen parissa.

Ainut mikä oikeastaan mietityttää omissani on ROSE, vaikka taustatyötä olen tehnyt. 200m rahasto, perustaja Dawn Song pitäisi olla alansa huippua sekä muunkin tiimin ja useita partenereita myös ns. perinteisiltä aloilta joiden kanssa yhteistyötä. 

https://oasisprotocol.org/partners

https://docs.oasis.dev/oasis-network-primer/#scalability

Tämä nyt on vähän tällaista varmuuden hakemista omiin sijoituksiin, mutta onko täällä muut tutustuneet Oasiskseen ja ROSEen? Itse suht uusi kryptojen parissa, vajaan vuoden verran katsellut markkinoita ja tutustunut teknologiaan. Uskon kyllä lohkoketjuteknologiaan ja että se integroituu käyttöön ennemmin tai myöhemmin. On tarkoitus olla pitkällä tähtäimellä mukana, joten sikäli ei tosiaan tämä droppi kauheasti haittaa.

Näytä koko viesti