Olet täällä

Saga Furs Oyj - 27.6.2019 10.05

 

Muutama kysymys pohdittavaksi sijoitusta harkittaessa:

Miksi kurssi nousisi, jos yritys tekee tappiota? Miten tappiokierre voisi loppua, kun nahan hintojen nousua ei oikein mikään makrotason tekijä tue ja mitään merkittäviä säästötoimia ei ole tehty?

Miten tuottajien omistama yritys voisi tehdä voittoa, kun koko toimiala on kriisiytynyt ja supistumassa nopeaa vauhtia? Saga Furin kohtalo on sidottu suomalaisen tuotannon kohtaloon kun suomalaiset tuottajat ovat suurin omistaja äänivallalla laskettuna.

Kun hinnat alkavat nousta muutamien vuosien päästä, mikä on suomalaisen tuotannon markkinaosuus?

Miksi suomalaisten tuottajien osuus kasvaisi, kun tuotanto on selkeästi kilpailukyvytöntä kun verrataan ketun osalta Kiinaan ja minkin osalta ihan mihin tahansa?

Mikä on elinkeinon tulevaisuus Suomessa, jos vuosittain tuottajien määrä tippuu 15 %? Kuinka alas tuottajien määrä voi laskea ennen kuin poliittinen uskottavuus vaarantuu?

Miten Saga Fur voisi selvitä muun turkisalan kuihtuessa ja ehkä päätyessä kiellettäväksi jo 2023 eduskuntavaalien yhteydessä?

Miksi Saga Fur olisi hyvä sijoituskohde, jos pääomistaja antaa yritykset tehdä tappiota ja polttaa sinänsä suuret säästöt? Vaatimatta mitään merkittäviä säästöjä? Vastuullista omaisuudenhoitoa pääomistajana?

Miten se olisi hyvä sijoituskohde, jos tappiota tuottava yritys imetään tyhjäksi osingoilla vain sen vuoksi että jonkin järjestön virkamieskunta voi elellä mukavasti? 

 

 

 

 

 

 

Näytä koko viesti