Volkswagen -

Pähkäilen itse tässä myös pitäisikö ostaa lisää niin saisi keskihintaa laskettua...

Näytä koko viesti
Fortum -
Aki]

[quote=RikasErakko]

Aika uskottava tarina:

http://www.iltalehti.fi/talous/2015091720365175_ta.shtml

[/quote kirjoitti:

Miekin uskon. 70-luvun Suomessa tämä ei olisi tullut lehtiin koskaan.

Myös Iltalehden journalistinen taso yllätti kerrankin positiivisesti.

Näytä koko viesti
Bittium (Elektrobit) -

Bittium Oyj suunnittelee Automotive-liiketoiminnan myynnistä saatujen varojen, enintään 595 miljoona euroa, jakamista osakkeenomistajille ensisijaisesti hankkimalla omia osakkeita kaikille yhtiön osakkeenomistajille tehtävällä vapaaehtoisella julkisella ostotarjouksella

Yllä oleva pelästytti piensijoittajat ja Nordnettiläiset ovat tänään suurin nettomyyjä osakkeen valuessa alaspäin. Netto-ostajina ovat Pohjola, Deutche Bank ja Morgan Stanley. Q2 tulos vaikutti mielestäni hyvältä ja pidän osakkeistani kiinni.

Näytä koko viesti
Neste -

Kurssi on noussut viimeisen kuukauden aikana 18% ja viimeisen vuoden aikana 84%. Osakkeen hinnassa on ollut paljon odotusarvoa, joka ei realisoitunut osarissa. Luulen, että monet eivät ymmärtäneet täysin seisakin todella suurta merkitystä, joka on johtanut ylireagointiin.

Tulevaisuuden näkymistä Neste aloitti "Maailmantalouden kehittymiseen liittyvä epävarmuus on heijastunut öljyn, uusiutuvien polttoaineiden sekä uusiutuvien raaka-aineiden markkinoihin, ja vaihtelevan markkinatilanteen odotetaan jatkuvan.", joka ei luo lisää odotusarvoa.

Orastava kiinnotus heräsi itsellä osaketta kohden, mutta taidan pitäytyä Fortumissa.

Näytä koko viesti
Bittium (Elektrobit) -

Huomenna on Bittiumin tiedostilaisuus Bittuimille poikkeuksellisesti jo klo 9.30 eli ennen pörssin aukeamista. Optimisti voi hyvin ajatella, että siinä tapauksessa on jotain positiivista kerrottavaa. OP-Pohjola on tankannut osaketta ja ennusti viime viikolla seuraavaa:

27.7.2015 OP odottaa 25,5% nousua Bittiumin kurssiin tavoitehintana 5,90 €/kpl. Automotive kaupan nettotuloksen perusteella ylimääräinen osinko on 4,00 €/kpl osake ja  kassavirtavaikutuksella osinko on 4,35€/kpl osake.

Ostin alkuviikosta osaketta keskikurssilla 4,81. Osake on ollut tänään pienessä nousussa ja on mielenkiintoista nähdä mitä huomenna seuraa.

Näytä koko viesti
Fortum -

On mahdollista (parhaassa tapauksessa), että vesivoimasopimus on jo tehty. Myöhemmin julkistettaessa ei näyttäisi Venäjän kannalta niin pahalta, että Venäjää olisi painostettu asiassa. Toinen asia on pitääkö mahdollinen sopimus vaikka se olisikin jo tehty.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -

Ostettu Fortumia @ 15,51, Ålandsbankenia @ 17,90 ja täysin arpakupongiksi pieni määrä Valoeta @ 0,015

Näytä koko viesti