Olet täällä

Kysymyksiä/Vastauksia - 18.9.2022 09.41

Kiitos, joo, mutta haluan että mulla on nopeesti rahat käytettävissä ostoihin jos romahtaa korona dippi tasoille. Toki voi tietysti tippua reilusti sen allekin.  Se korona dippihän oli sellainen syvä ja terävä, että monet ei ehtineet tehdä ostoja ollenkaan.

Ite pelkään että euro menettää vielä täysin arvonsa. On kyllä osakkeita nyt riittävästi mitä en myy eli en ole pelkästään cashina.

Ketuttaa kyllä jos joutuu menemään op:n konttuurille dollari tiliä avaamaan. Toivottavasti markkinoinnin esto pätee sielläkin etteivät myy vakuutuksiaan tai rahastoja, alkaa meinaan pulssi hakkaamaan.

Nordnetilla on jo dollareita tilillä, mut kun luvut on niin sekaisin siellä, niin en uskalla laittaa sinne enempää että kaikki olisi siellä.

Näytä koko viesti
Kysymyksiä/Vastauksia - 18.9.2022 12.18

Joo, kiitos. Jos romahdusta ei parissa vuodessa tulisi, niin plan b olisi sitten alkaa vähitellen sijoittamaan. Nyt juuri mutulla tuntuu että pari tulevaa vuotta olis vaaran aikaa.

Näytä koko viesti
Kysymyksiä/Vastauksia - 18.9.2022 11.51

Sain nyt todennäköisesti perintöasunnon myytyä. Potti euroja joka tulee tilille on merkittävä varallisuuteeni nähden ja kertaluonteinen.

Ajattelin avata op:n konttorissa (vaatii todellakin näemmä käynnin konttorissa!) dollaritilin ja rahat sinne ja jäädä vuodeksi-pariksi odottamaan koronadipin tasoja markkinoilla vähintään ja sitten kun se kaikkien romahdusten big mama tulee, (jos tulee?) niin sitten "all in" suoraan osakkeisiin.

KYSYMYS 1/1: Miten te toimisitte ?

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 18.9.2022 11.18

Eikö ketään viranomaista/valvojaa kiinnosta nuo Nordnetin päin helvettiä olevat luvut, mm. päivänousut ja laskut, osakkeiden data, mm. omavaraisuusasteet. Valitin aiemmin Nordnettiin ja vastaus oli että ""Virheelliset päivänousut/laskut" johtuu omistamistasi venäläisistä osakkeista, eikä saada korjattua". 

Valitin täällä aiemmin virheellisistä omavaraisuusasteista ja vastaus oli jotain että "kolmannen osapuolen lukuja, katso muualta oikeat". Jos ostan auton ja myyjän ilmoittamat ominausuudet eivät pidä paikkansa, niin saan rahat takaisin..

Pieni pelko tuli mieleen kun iso osa omaisuudesta on sijoitettu Nordnetin kautta että josko siellä on joku iso pommi piilossa. Homma ei ainakaan tunnu olevan ihan hallussa.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 18.5.2022 01.06

"Minkä takia ylipäätään teet sijoituspäätöksiä kolmannen osapuolen tarjoamien tietojen pohjalta? Minkä takia et tutki suoraan firman omaa raportointia ennen ostopäätöstä?"

Näyttää että olen toiminut Nordnetin asiakkaan itse väärin. Toimin tästä lähtien noin kuin neuvottu.
 Anteeksi.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 18.5.2022 11.08

Nyt Nordnet näyttää TietoEvryn velkaantumisasteeksi  2021 96,98%.
Mielestäni aika iso luku, ei pitäne paikkansa vieläkään  nuo luvut ?

Uskaltaakohan tuolla varoja pitää, josko kaikki on päin persettä.
Kun menen kauppaan ja ostan auton, jossa on myyjän antamat tiedot ja jos ne
tiedot ei sitten pidäkkään paikkansa, niin saanen rahat takaisin. 
Saankohan väärin tiedoin ostamistani osakkeista rahat takaisin ?

Näytä koko viesti
Betsson - 12.5.2022 11.27

Tarjak_e kirjoitti:

to conduct two separate automatic redemption procedures. The redemption procedure means that, in total, approximately SEK 539 million, corresponding to SEK 3.94 per share, will be distributed to the company's shareholders. The decisions for each of the two redemption procedures included:

i. implementation of a share split, where each existing share is divided into two shares,

ii. reduction in the share capital by automatic redemption of shares, and

iii. increase in the share capital through a bonus issue.

The record date for the share split for the first redemption procedure will be 19 May 2022, and for the second redemption procedure, 12 September 2022. Trading in redemption shares will take place from 23 May 2022 up to and including 7 June 2022 as well as from 14 September 2022 up to and including 27 September 2022. The record date for the cancellation of the redemption shares will be 10 June 2022 as well as 30 September 2022. Payment is expected to be made through Euroclear Sweden AB's care on 15 June 2022 as well as on 5 October 2022.

Osaako joku sanoa miksi tämä osingonjako pitää tehdä näin monimutkaisesti ?

Todella hölmöltä kuulostaa. Pohdin että onko mun nyt tehtävä jotain etten menetä osinkoja kokonaan.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 10.5.2022 11.50

finninaama kirjoitti:

Näkyykö nuo velkaantumisasteet Nordnetissa oikein ? Esim. noholla muka, 5,62%. Sama homma monilla muilla yhtiöillä, eli nuo näyttäsi muuttuneen oudon pieniksi. Laitoin twitteriinkin kyssärin nordnetille.

"@nordnetFI
49sReplying to
@finninaama

Kiitos palautteesta! Tämän rivin sisältö on tosiaan muuttunut sen jälkeen, kun hiljattain vaihdoimme datan toimittajaa pohjoismaisten osakkeiden yritystietojen osalta. Jotakin häikkää tuossa selvästikin on. Selvitämme tilannetta ja korjataan asap. /Henri"

Twitteristä tuli nopeasti yo. vastaus, mikä on hyvä homma.
Ois hyvä laittaa luvut kuntoon. Joku voi tehdä sijoituspäätöksiä noiden lukujen perusteella.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 10.5.2022 11.32

Näkyykö nuo velkaantumisasteet Nordnetissa oikein ? Esim. noholla muka, 5,62%. Sama homma monilla muilla yhtiöillä, eli nuo näyttäsi muuttuneen oudon pieniksi. Laitoin twitteriinkin kyssärin nordnetille.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 28.2.2022 12.10

Ihmettelen jos nato ei tänä yönä tuhoa venäläisten saattueita Ukrainan kaupunkeihin.
Olis herkullisia kohteita.

Näytä koko viesti