Olet täällä

Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 12.12.2022 09.19

x, postin tämän viesti sisällön. Oli virheellinen. Ei oo ilm. oikkia poistaa koko viestiäni, vain muokata

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 25.11.2022 12.56

Ostin pesällisen Terveystaloa taas ja kaksi pesällistä Intrumia.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 14.10.2022 07.08

Ostin siivut Terveystaloa tulosvaroitus rommauksesta ja lisäksi Intrumia.

Näytä koko viesti
Nordstream kaasuputkihanke. Katsaus menneeseen. - 10.10.2022 12.08

Toisaalta putket on tehty kestämään vuosi kymmeniä ellei jopa satoja vuosia, paljon kauemmin siis kuin poliittiset suhdanteet.

Näytä koko viesti
Kysymyksiä/Vastauksia - 18.9.2022 09.41

Kiitos, joo, mutta haluan että mulla on nopeesti rahat käytettävissä ostoihin jos romahtaa korona dippi tasoille. Toki voi tietysti tippua reilusti sen allekin.  Se korona dippihän oli sellainen syvä ja terävä, että monet ei ehtineet tehdä ostoja ollenkaan.

Ite pelkään että euro menettää vielä täysin arvonsa. On kyllä osakkeita nyt riittävästi mitä en myy eli en ole pelkästään cashina.

Ketuttaa kyllä jos joutuu menemään op:n konttuurille dollari tiliä avaamaan. Toivottavasti markkinoinnin esto pätee sielläkin etteivät myy vakuutuksiaan tai rahastoja, alkaa meinaan pulssi hakkaamaan.

Nordnetilla on jo dollareita tilillä, mut kun luvut on niin sekaisin siellä, niin en uskalla laittaa sinne enempää että kaikki olisi siellä.

Näytä koko viesti
Kysymyksiä/Vastauksia - 18.9.2022 12.18

Joo, kiitos. Jos romahdusta ei parissa vuodessa tulisi, niin plan b olisi sitten alkaa vähitellen sijoittamaan. Nyt juuri mutulla tuntuu että pari tulevaa vuotta olis vaaran aikaa.

Näytä koko viesti
Kysymyksiä/Vastauksia - 18.9.2022 11.51

Sain nyt todennäköisesti perintöasunnon myytyä. Potti euroja joka tulee tilille on merkittävä varallisuuteeni nähden ja kertaluonteinen.

Ajattelin avata op:n konttorissa (vaatii todellakin näemmä käynnin konttorissa!) dollaritilin ja rahat sinne ja jäädä vuodeksi-pariksi odottamaan koronadipin tasoja markkinoilla vähintään ja sitten kun se kaikkien romahdusten big mama tulee, (jos tulee?) niin sitten "all in" suoraan osakkeisiin.

KYSYMYS 1/1: Miten te toimisitte ?

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 18.9.2022 11.18

Eikö ketään viranomaista/valvojaa kiinnosta nuo Nordnetin päin helvettiä olevat luvut, mm. päivänousut ja laskut, osakkeiden data, mm. omavaraisuusasteet. Valitin aiemmin Nordnettiin ja vastaus oli että ""Virheelliset päivänousut/laskut" johtuu omistamistasi venäläisistä osakkeista, eikä saada korjattua". 

Valitin täällä aiemmin virheellisistä omavaraisuusasteista ja vastaus oli jotain että "kolmannen osapuolen lukuja, katso muualta oikeat". Jos ostan auton ja myyjän ilmoittamat ominausuudet eivät pidä paikkansa, niin saan rahat takaisin..

Pieni pelko tuli mieleen kun iso osa omaisuudesta on sijoitettu Nordnetin kautta että josko siellä on joku iso pommi piilossa. Homma ei ainakaan tunnu olevan ihan hallussa.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 18.5.2022 01.06

"Minkä takia ylipäätään teet sijoituspäätöksiä kolmannen osapuolen tarjoamien tietojen pohjalta? Minkä takia et tutki suoraan firman omaa raportointia ennen ostopäätöstä?"

Näyttää että olen toiminut Nordnetin asiakkaan itse väärin. Toimin tästä lähtien noin kuin neuvottu.
 Anteeksi.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 18.5.2022 11.08

Nyt Nordnet näyttää TietoEvryn velkaantumisasteeksi  2021 96,98%.
Mielestäni aika iso luku, ei pitäne paikkansa vieläkään  nuo luvut ?

Uskaltaakohan tuolla varoja pitää, josko kaikki on päin persettä.
Kun menen kauppaan ja ostan auton, jossa on myyjän antamat tiedot ja jos ne
tiedot ei sitten pidäkkään paikkansa, niin saanen rahat takaisin. 
Saankohan väärin tiedoin ostamistani osakkeista rahat takaisin ?

Näytä koko viesti