Catena Media P.L.C (CTM) -

Häviävät markkinaosuuttaan muille affeille. Ontario launch ollut vähän kaikille haastava. 

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -

Presiksen eilen kuulleena voinen pari sanaa sanoa menemättä sen enempää yksityiskohtiin. Selvät sävelet mitä lähtevät tekemään ja track recordit puhuvat puolestaan. Molemmat vaikuttivat aidosti innostuneilta, motivoituneilta ja itsevarmoilta. Ei Jensin tätä tarvitsisi tehdä. Rahat on jo tehty ajat sitten. Haluaa tehdä.

Ylläoleviin:

1. Kestää saada luvat fivalta vai mistä ne nyt hommataankaan. Virallinen salkunhoitaja vaihtuu kun kaikki nämä asiat kunnossa. 

2. Keskittyvät olennaiseen, muu ulkoistettu. Hyvä näin. Itse vähän etukäteen ihmettelin minimimerkinnän pientä summaa. Ulkoistaminen auttaa siinä että voivat ottaa pienempiäkin ammuksia ilman että menee aikaa analysoinnista paperipaskaan.

Aki oikeessa, eivät saa mainostaa vielä.

Olisin todennäköisesti sijoittanut Jensiin sokkonakin, Arimatti ennestään tuntematon mutta tykkäsin siitä mitä kuulin ja jäi hyvät vibat.

Mitä vähemmän luottaa omaan kykyynsä biitata indeksi, sitä paremman EV:n tästä tietty saa. PYN Eliten lisäksi tämä on ainoa rahasto johon omia rahojani laittaisin. Itse annan erittäin mielelläni osan sijoitusvarallisuudestani näiden kavereiden käsiin.

- Henri Ojala 

 

 

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -
Matkaopas kirjoitti:

Lähe reissuun. Mitä kauemmas, sitä parempi. Kyllä tyhjenee pää ja saa muutenkin uutta näkökulmaa omaan elämään. 

 

Vahva tämä. Itselle riitti pari vuotta sitten pahimpaan masennukseen viikko Kanarialla. Tänä vuonna syyslomaviikko reissussa ja teki jälleen ihmeitä. Mulle aina ollut keskimääräistäkin pahempaa aikaa tää syksyn alku, kun tulee pimeetä. Valo ja aurinko parasta terapiaa ja uskon että auttaisi monia muitakin suomalaisia. Pois päätteiden äärestä, puhelimen käyttö minimiin ja vaikka joku hyvä kirja johon uppotua. Parasta.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group -
Anssi A kirjoitti:

-11%? Oletin, että tämä Q3-julkistus olisi lukujen perusteella ollut +-0, mikä mättää?

Tais osaritreidaajat/spekuloijat myydä. Olihan toi noussut tuossa osarin alla. Lisäillä ajattelin, 2022 tulee olee buli. 

Näytä koko viesti