Ennustukset tulevalle vuodelle -

Näiden asiantuntijoiden salkku olisi siis hävinnyt indeksille. Vaikkakin tämä on leikkimielinen veikkaus niin pitääkö tästä vetää se johtopäätös, että sijoittakaa indeksiin? 

Näytä koko viesti
Trump ei ymmärrä pörssikursseja -

Ei tuo tunnu tekevän tiukkaa suomalaisille poliitikoillekkaan. Katsoessa Sipilän Ja Orvon hehkutusta työllisyyden noususta ei taida kaverit muistaa kuka oli vallassa 2008 jälkeen, kun työllisten määrä vähän tippui.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit: 5. Aki Pyysingin vieraana Marko Erola -

Hyvä jakso. Onneksi sentään Aki on pystynyt pitämään 400-metrin pikajuoksijan vartalon.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

New Yorkin pörssissä on käytössä pörssierät. Pitääkö ostettaessa osakkeita alle pörssierän ottaa jotain erityistä huomioon?

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin -

Kyllä SDP ja Kokoomus mahtuvat hyvin seuraavaan hallitukseen vaikka nyt näyttää siltä, että politiikan linjat ovat hyvin kaukana toisistaan. On takkeja käännetty näidenkin puolueiden toimesta ennenkin. Jos sijoitustiliä ei tällä kaudella saada niin voihan se toteutua ensi vaalikaudella. Kokoomuksen on hallituksessa ollessaan luvattava tukea jotain SDP:lle tärkeää hanketta. Niinkuin sotessa on tehty tällä vaalikaudella Kokoomuksen ja Keskustan toimesta. Toisaalta voi olla, että sijoitustili ei ole Kokoomuksellekkaan arvojärjesteyksessä kovin korkealla, kun hallitusneuvotteluja käydään.  Ja vaikka sijoitustili tulisikin on se varmaan sellainen himmeli, että siitä ei ole iloa kenellekkään. 

Onko noista esitetyistä eri vaihtoehdoista tehty jonkinlaista laskentaa paljonko valtio menettää verotuloja ?

Näytä koko viesti
Subprime talouskriisi 2007-2008 johtui monikulttuurisuus agendasta -

Heh, hauska nähdä saako tämmönen vääränlaisen mielipiteen ilmaisu olla täällä sivulla. Ei ole meinaa muodissa nykymediassa tämmöiset mielipiteet.

 

Näytä koko viesti
Kaupankäynti kesken opiskeluiden -

Pääomatulot vaikuttavat opintotuen saantiin siten, että jos vuosituloraja ylittyy niin Kela perii opintotukea takaisin. Silloin kun minä opiskelin osakkeiden myynti laskettiin kokonaan tuloksi. Nykyään voi vähentää ostohinnan, jos oikein tulkitsin tuota Kelan sivua. Eli pelkästään myyntivoitto lasketaan tuloksi.

https://www.kela.fi/omat-tulot-mitka-tulot-huomioidaan

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Näin indeksisijoittajana tuli mieleen sellainen kysymys. Miten te, jotka yritätte voittaa indeksin, arvioitte omaa onnistumistanne? Millä perusteella valitsette indeksin, johon vertaatte? 

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Löytyiskö tältä palstalta apua tälläiseen kysymykseen. Osakkeella on myyntitasolla 10.01 € 200 kpl osaketta myynnissä ja 10.02 € 200 kpl osaketta myynnissä. Jos laitan osto toimeksiannon rajahintaan 10.02 € 100 kpl osaketta niin millä hinnalla toimeksianto toteutuu? 10.01 vai 10.02 ? Millä logiikalla kaupat toteutuu? 

Näytä koko viesti