Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -
FinnishDGI kirjoitti:
Farseer kirjoitti:
FinnishDGI kirjoitti:
Farseer kirjoitti:

Nordnetissä listaamattomien säilytys on kallista, mutta joka kerran kun oon avannut Nordean nettipankin kysyäkseni listaamattomien säilytyspalvelujen hinnoittelusta niin niiden viestipalvelu on ollut epäkunnossa.

Nordeassa ei ole ainakaan tällä hetkellä lisämaksua listaamattomien säilytyksestä, menee samalla hinnalla listattujen kanssa. Säilytykseen jättö on myös ollut ilmainen. Säilytyksestä otto maksaa vissiin 14,11 € / osakelaji.

 

Kuulostaa hyvältä. Pitäisi tosiaan yhden listaamattoman firman osakkeita ostaa pieni määrä (varmaan privanetin kautta) pitkään holdiin, mutta ei houkuta maksaa 30€/vuosi pelkkiä kuluja Nordnettiin.

Siellähän on vissiin ilmainen säilytys jos tekee yhdenkin kaupan vuosineljänneksessä ja 1% katto kuluille, eli voi alkaa vaikka kerätä osake kerrallaan koko Helsingin pörssin osakekannan vaikka salkkuun niin saadaan edustusoikeus yhtiökokoukseen jos joskus tekee mieli lähteä.

Joo, Nordean säilytyshinnat menee juuri noin. 

Kannattaa muuten muistaa, että Osakesäästäjien keskusliiton jäsenet saa Privanetin välityspalkkiosta alennusta 25 % (minimi kuitenkin 30 €).

 

Osakesäästäjien keskusliiton jäsenille on myös listaamattomien osakkeiden säilytys ilmaista Nordnetissä.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Kokonaiskulut ovat 1,49%/v (TER). Issuing commission (2,5%) on käsittääkseni merkintämaksu, kun ostat rahastoa. Korjatkaa, jos olen väärässä (voiko olla noin helvetisti?).

"Pysynkö mukana vai otanko tästä heti tappion ja hyvän läksyn?

Tiedän että kukan ei tiedä tilannettani, joten varmaan vaikea vastata kysymykseen. Aloitin osakesäästämisen 2010 ja siitä asti olen pyrkinyt toteuttamaan strategiaa" osta laatua, kun hinta on edullinen"

Itse ottaisin tappion ja jatkaisin mainitsemallasi strategialla. Pienikuluiset ja osingot uudelleen sijoittavat indeksi-ETF:t ajaisivat varmasti myös asiansa, jos ei markkinoiden jatkuva seurailu niin hirveästi kiinnosta.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Taloussanomien artikkeli: Nousevatko lainakorot tosiaan jo ensi keväänä? Tutki näitä lukuja

" Esimerkiksi lokakuun lopussa, viime keskiviikkona, kuukauden euribor-korko noteerattiin -0,37 prosenttiin. Kolmen kuukauden korko oli -0,32 prosenttia, kuuden kuukauden -0,26 prosenttia ja vuoden euribor -0,15 prosenttia.

Pidemmät korot olivat siis hivenen korkeampia kuin lyhyet, mikä on markkinoilla tavanomainen tilanne.

Näiden noteerausten perusteella markkinat arvioivat kolmen kuukauden koron olevan kolmen kuukauden kuluttua -0,2 prosenttia ja kuuden kuukauden koron -0,1 prosenttia. Puolen vuoden kuluttua, huhtikuun lopussa, noteeraukset ennakoivat kuuden kuukauden koron kivunneen jo lähes nollaan."

Millä kaavalla noihin tulevaisuuden lukuihin on päädytty?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -
Aki Pyysing kirjoitti:

 

Mun huumorintaju ei lainkaan riitä tällaisiin kysymyksiin. Mä pidän tätä twiittiä loukkaavana. Jos twiittaaminen on joskus tärkeää, se on nyt.

— Merja Mähkä (@merjamahka) 23. lokakuuta 2018

Osan ihmisistä saan nauramaan helposti. Osa pitää kaikkia juttujani loukkaavina, eikä ainakaan yhtään hauskoina.

Poimin mukaan Taloustwiittaajat TOP 100:n neljä ylintä ei varsinaisesti työnsä puolesta kirjoittavaa. Kaksi näistä veti herneen nenäänsä. Tosin feministit nyt voivat melko perustellustikin saada raivareita lähes kaikista jutuistani.

Oliko tässä aihetta?

Ei käyny mielessäkään lukiessa, että joku voi ottaa tämän loukkaavana surprise

Ps. Firefoxissa näkyy vain tuo Merja Mähkän twiitti, eikä alkuperäistä ollenkaan. Chromella ja mobiilissa näkyy normaalisti.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -
Farseer kirjoitti:

Onko tiedossa toimivaa palvelua joka ilmoittaisi suurista muutoksista seurattujen osakkeiden kursseissa? Esimerkiksi palvelu ilmoittaa tyyliin "osakkeen X hinta on nyt 0,99 euroa" kun on pyytänyt ilmoitusta jos osakkeen hinta nousee alle euron tai yli 1,50 euron. Helsingin pörssin osalta tiedot riittäisivät minulle.

Nordnetistä ainakin saa tilattua kurssihälytyksen sähköpostiin. Esim. Tee hälytys, kun kurssi on pienempi/suurempi tai yhtä suuri kuin x.xx€.

EDIT: Yllä tulikin jo vastaus. Ei muuten näy tätä palvelua tuolla Nordnetin uudella puolella.

Näytä koko viesti
Enersense -
Aki Pyysing kirjoitti:

Tykkäsin sinänsä yhtiöstä ja erityisesti siitä, että raha menee enimmäkseen yhtiölle ja osari tulee neljä päivää listautumisen jälkeen. Kun kyseessä ei ole kertarahastus, osarin luulisi pysyvän guidancen linjoilla, koska tietäähän yhtiö jo ensimmäisen kvartaalinsa tuloksen hyvinkin tarkasti.

Mistä nämä osaritiedot löytyy? Koitin etsiä, mutta en löytänyt muuta kuin, että puolivuosikatsaus tulee 30.8.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -
Jeans kirjoitti:

Varaa hotellisi hotels.comin kautta niin saat käytännön 10% alennuksen, kun joka kymmenes yö on ilmainen! Saa jakaa tänne jos löytyy muitakin samantyylisiä vinkkejä, joissa voi käyttää järjestelmää hyväkseen. smiley

Hotels.comiin kun klikkaa vielä Bonuswayn kautta niin saa 3% bonusta, jonka voi tilittää omalle pankkitilille. Tuolla myös paljon muita varaussivuja ja kauppoja ja bonukset taitaa liikkua siinä 3-6% hujakoilla.

Näytä koko viesti
Päivän lööppi -

4 vinkkiä – tällainen sijoittaminen sopii lottoajalle, raaputtajalle, veikkaajalle ja vedonlyöjälle

WTFsurprise

"Raaputusarpoja vastaa parhaiten rahan siirtäminen indeksirahastoihin, joista palautetta saa nopeasti."

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -
Farseer kirjoitti:

E: Kyssärinä vielä että miten porukka on saanut Nordnetin luotto-ominaisuudet / Superluoton aktivoitua jos ei ole ollut / on ollut vähän varsinaisia tuloja? Pokerinpelaajana kun ei ole palkkakuitteja näyttää ja edellinen verotuspäätöskin oli enemmän tai vähemmän lähellä nollaa.

Ei vaikuta tulot mitenkään. Itselläkin pokerinpelaajana nollatulot ja hyvin onnistui.

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? -
Sssuper kirjoitti:

Jos ihan rehellisyyden nimissä nyt, käsi sydämmellä tuodaan oma mielipide julki, niin olen sitä mieltä että jos täällä sylkykuppia tehdään niin itse näyttäisin daytraderin suuntaan. Hän ei pysty todistamaan teoriaani vääräksi, hiljaista on kuin kirkossa. Minkä minä sille mahdan jos kaveri ei tajua?

 

 

Ei kai se tuhlaa aikaansa täällä, vaan printtaa rahaa tälläkin hetkellä sun keksinnöllä. wink

Näytä koko viesti