UPM-Kymmene -
AvoidBetfair kirjoitti:

 

Teknokraatti kirjoitti:

Ensinnäkin, mitä pahaa työryhmäkohtaisessa sopimuksessa voisi olla?

 

Varmasti saat monta syytä kun kysyt vastapuolelta. Mutta sehän on sitä ay-propagandaa.

 

Teknokraatti kirjoitti:

Kolmannekseen, tästä lähtien tehdään niin että kun sinä sanot "päivää", minä vilkaisen ensin ikkunasta ulos tarkistaakseni asian itse ensin.

 

Itsehän en kokoomuslaisille sano "päivää".

Kannattaako tätä trollia ruokkia enempää?

Näytä koko viesti
Avidly -

Hei!

Avidly on hyvin tarkassa seurannassa omistuksen vuoksi. 

Firma todella etenee hienosti ja käänneyhtiön leiman voi jo haudata. Johto tekee hyvää työtä ja uskoakseni viestintä on faktapohjaista. Eli syytä on odottaa hyvän menon jatkuvan.

Kurssikehitys on viime ajat ollut vaisua, syitä lienee useita. Firman tunnettuus on edelleen valitettavan heikkoa, mutta olen vakuuttunut että yrityksessä tehdään töitä myös sen eteen.

Kaikkiaan juna on mallikkaasti raiteillaan.

Näytä koko viesti
Dovre -

Pyysing jatkaa K2-efektin ihmettelemistä uusimmassa kolumnissaan, tosin jättää edelleen mainitsematta olleensa käsi kyynärpäätä myöden samalla hillopurkilla Kyöstin, Etolan ja kumppaneiden kanssa. Tarkalleen ottaen omistus oli Euroclearin perusteella hieman yli 2 miljoonaa osaketta blokkikaupan jälkeisellä viikolla. Aiempi omistus oli reilu 800 tuhatta kappaletta. 
 

"Kyösti Kakkonen osti Dovrea 0,2075 sentillä, ja sen jälkeen beesaajansa vetivät lapun yli 30 sentin. Haloo Varsova, tämä on 20 miljoonan markkina-arvosta 30 miljoonaan. Kyösti tuskin Dovrelle tuo mitään uutta osaamista. Itse yhtiössä ei tapahtunut yhtään mitään.

Mie irrotin Dovresta, koska näkemykseni mukaan tässä kurssinousussa ahneus selätti terveen järjen. Tämä ei ole mikään epäluottamuslause Dovren johdolle tai hallitukselle, vaan tavanomainen tarina siitä, miten normaalille sijoittajalle kaikelle on hintansa. Jos ei kukaan myy koskaan mitään osakkeita, kuihtuvat pörssit muuten kokonaan."

Näytä koko viesti
Dovre -
Dronningholm kirjoitti:

Anssi Manninen (Amlax): 0,1 milj.

Googlettelin Anssi Mannisesta tietoja, kovin vähän löytyi sijoittamiseen liittyviä osumia. Kas kummaa, kun blokista ostaneen miehen oikea nimi on ANTTI Manninen. "Antti Manninen+sijoittaminen"-haulla löytyi muun muassa 2008 Talouselämässä julkaistu Aki Pyysingiä käsittelevä lehtijuttu. "Antti Manninen+Aki Pyysing"-haulla löytyi yritys nimeltä Rio Group, jossa Pyysing on toimitusjohtaja ja Manninen hallituksen puheenjohtaja. Rio Group on ollut aiemmin Dovressa omistajana (https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/dovre-group-oyj-johdon-liiketoimet…), joten oletan Dovren hallituksessa istuvan Mannisen toimivan myös Rio Groupin hallituksessa. 

Tiedot blokkikauppoihin osallistuvista tahoista bongasin twitteristä ja ne julkaissut henkilö oli käynyt tiistaina kaivelemassa Euroclearin päätteellä. Erikoista, ettei pimennossa olevaa reilun miljoonan omistustusmuutosta tällöin löytynyt. Väkisinkin tulee mieleen, että olisiko se päätynyt Akille, koska (oletettavasti) lähipiirissään oleva henkilö osallistui norjalaisten ulosostoon, sekä vaikuttaa hallituksessa ja maanantaina Aki kertoi myyneensä koko omistuksensa pois, jolloin tiistaina sitä ei sitten enää Euroclearilta löydy.

Mikäli osuin oikeaan, niin onnittelut hyvistä kaupoista! 

Näytä koko viesti
Dovre -

Ynnäilin norjalaisten blokista ostaneita "yksityisiä sijoittajia", pimentoon jäi noin 1,1-1,2 miljoonaa osaketta:

K2: ~11,5 milj.

Etola: 5 milj.

Op Mikro: 3,7 milj.

Kari Kakkonen: 1,5 milj.

EAB Value: 0,5 milj.

Bocap: 0,5 milj.

Hpj: 0,1 milj.

Anssi Manninen (Amlax): 0,1 milj.

Ilari Koskelo: 0,1 milj.

Minne lie potti päätynyt, kenelläkään tietoa?

Näytä koko viesti
Nordea -
Dronningholm kirjoitti:
Xman kirjoitti:

Jos kuuntelen itseäni herkällä korvalla ja katselen vuoteen 2020, niin en pidä lainkaan mahdottomana skenaariona, että Nordean kokovuoden  tulos painuisi tuolloin jopa tasolle 0.45/ osake.......Lets see.. Mietitääs mitä se kurssi olisi näillä lukemilla ja tällä tämän päivän kurssin arvostustasolla, niin päästään sellaisiin lukemiin kuin 4-4.5e .........Joten kyllä. Ei ole mahdottomuus vaikka Nordeaa myydään vuoden 2020 lopulla hintaan 4-4.5e.   Täysin mahdollista.

-Voiko tämän päivän kurssia siis nähdä ylireagointina?    Vain aika näyttää mihin tämä osake on vielä matkalla.

 

Kuinka suurella osuudella sijoitettavasta varallisuudestasi olet shortannut Nordeaa?

Jätit viimeksi vastaamatta tähän kysymykseeni?

Näytä koko viesti
PikkuSijoittelijan elämän ihmettelyä -

Mukavaa, että olet aktivoitunut jälleen kirjoittelemaan. Pidän teksteistäsi, toivottavasti vielä jatkat tätä blogiasi. 

Näytä koko viesti
Nordea -
Xman kirjoitti:

Jos kuuntelen itseäni herkällä korvalla ja katselen vuoteen 2020, niin en pidä lainkaan mahdottomana skenaariona, että Nordean kokovuoden  tulos painuisi tuolloin jopa tasolle 0.45/ osake.......Lets see.. Mietitääs mitä se kurssi olisi näillä lukemilla ja tällä tämän päivän kurssin arvostustasolla, niin päästään sellaisiin lukemiin kuin 4-4.5e .........Joten kyllä. Ei ole mahdottomuus vaikka Nordeaa myydään vuoden 2020 lopulla hintaan 4-4.5e.   Täysin mahdollista.

-Voiko tämän päivän kurssia siis nähdä ylireagointina?    Vain aika näyttää mihin tämä osake on vielä matkalla.

 

Kuinka suurella osuudella sijoitettavasta varallisuudestasi olet shortannut Nordeaa?

Näytä koko viesti
Honkarakenne -
Acumen kirjoitti:

Taalerilta on tullut markkinoille kesän aikana päiväkoti/hoivakotirahasto. 

"Tavoitteena rakentaa noin 80 miljoonan euron arvoinen päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen portfolio. Enemmistön kohteista on määrä olla päiväkoteja." (Taaleri Sijoitusmuistio)

 

https://www.arvopaperi.fi/uutiset/taalerilta-paivakotirahasto-riskeja-pe...

https://www.taaleri.com/application/files/7515/5929/6435/Sijoitusmuistio...


Inderesin aamukatsauksen kommentti Taalerin hoivarahastoa koskien:

""Rahasto on Taalerin mittakaavassa pieni ja sillä ei ole vaikutusta tulosennusteisiimme. Strategisesti avaus on mielestämme kuitenkin merkittävä, sillä rahasto on Taalerin ensimmäinen kotimaisessa hoivasektorissa. Hoivakiinteistöt ovat viime vuosina olleet poikkeuksellisen hyvä sijoitusluokka, josta osoituksena mm. eQ:n ja Titaniumin erinomainen kehitys. Vaikka sektorin tuottotasot ovatkin laskeneet selvästi madaltuneiden tuottovaatimusten seurauksena, tarjoaa hoivasektori edelleen hyvin tervettä tuottoa suhteessa nykyiseen korkoympäristöön. Pidämmekin hyvin mahdollisena, että Taaleri tulee tuomaan hoivasektoriin uusia rahastoja nyt perustetun rahaston jälkeen."

Tätä kannattanee seurata tuleeko näistä sitä merkittävää hoivapuolen tilausvirtaa lähivuosille. Nythän Honkarakenne ainakin teki mittavan investoinnin (20.5.2019) tuotantoonsa. 

"Investoinnin mahdollistama lisäkapasiteetti myydään pääasiassa kotimaahan. Saarelaisen mukaan pullonkaula on ollut omakotirakentamisessa ja niin sanotuissa nollanurkkataloissa.

– Bisnes on muuttumassa aika lailla. Kunnasta riippuen jo viides- tai neljäsosa uusista omakotitaloista on hirttä. Myös päiväkodit, koulut ja hoivarakennukset on yksi kasvusegmentti, Saarelainen sanoo."

https://viisasraha.fi/Markkinat/Honkarakenne-aikoo-voittaa-markkinaosuut...

 

Aiheeseen liittyen uutta tiedotettavaa Honkarakenteen ja Medisetin yhteistyöstä:

https://www.honka.fi/fi/blog/2019/07/23/honkarakenne-ja-mediset-hoivara…

Näytä koko viesti
Global Gaming -

https://news.cision.com/se/global-gaming-555-ab/r/global-gaming-drar-ti…

Global Gaming drar tillbaka förslag om vinstutdelning (English version follows)

SÖ, APR 14, 2019 23:00 CET

Styrelsen för Global Gaming har beslutat att dra tillbaka det i bokslutskommunikén intagna förslaget till vinstutdelning om 3 kr per aktie och föreslår istället att hela det fria kapitalet balanseras i ny räkning.

Sedan omregleringen av den svenska spelmarknaden infördes den 1 januari 2019 har den del av marknaden där Global Gaming är verksamt fundamentalt förändrats. Ur många perspektiv fungerar den nya lagstiftningen väldigt bra och framgångsrikt med att uppnå sina främsta syften. Det stärkta konsumentskyddet med spelpaus.se och begränsningsregler för insättningar har tillsammans med statens lansering av ”nya” välkända konkurrenter inom casinosegmentet fått stora effekter på alla operatörers spelintäkter från detta segment. Marknaden har utvecklat sig på ett sätt och i en hastighet som möjligen varit svår att förutse och påverkar alla aktörer på den svenska marknaden. För Global Gaming med en majoritet av sina intäkter från Sverige blir effekten extra tydlig.

Som kommunicerat i bokslutskommunikén har bolaget satt igång ett åtgärdsprogram för att bättre matcha kostnadsmassan mot de förändrade intäktsnivåer som hittills upplevts på den svenska marknaden. Detta arbete fortsätter och intensifieras under innevarande kvartal. Effekten av detta har börjat skönjas men kommer på allvar att synas först under andra halvan av året. För första kvartalet redovisar koncernen en preliminär omsättning på ca 163 MSEK samt ett rörelseresultat på -45 MSEK.

Styrelsen för Global Gaming är övertygad om att bolaget har en stark och bra produkt som kommer att fortsatt verka med styrka och vara långsiktigt framgångsrik på den svenska spelmarknaden. Grundat i den beskrivna utvecklingen och i tidigare erfarenheter från utvecklingen på andra nyreglerade marknader än Sverige så har styrelsen beslutat att dra tillbaka det tidigare utdelningsförslaget. Styrelsen ser att en stark kassa kommer innebära stora möjligheter att vara aktiv i det fortsatta arbetet med att bygga bolagets långsiktiga affär, både i Sverige samt i andra länder, och att likvida medel möjliggör för verksamheten att snabbare ställa om till de nya förutsättningarna. Den tidigare kommunicerade utdelningspolicyn ligger oförändrat fast för kommande år.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Joacim Möller, CEO

Näytä koko viesti