Olet täällä

Dronningholm

Dronningholm

  • Liittynyt 25.6.2015
  • 32 viestiä
  • 1 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Nordea - 7.12.2018 10.18

hauturi kirjoitti:

Aktia, Oma SP, S-Pankki, Ålandsbanken, POP-pankit?

 

Ei ollut mukana kilpailutuksessa.

Nordea - 7.12.2018 7.56

Kilpailutin asuntolainani, Nordealta selvästi paras tarjous sekä palvelu. Palveluneuvoja ymmärsi kaikki toiveeni ja vaikutti aidosti siltä, että hän halusi löytää asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun. Pankista soitettiin minulle ja sovittiin aikataulut, yhtään minuuttia en ole joutunut jonottamaan puhelimessa. 

Op ilmoitti ajan jolloin he soittavat minulle, tarjous oli niin heikko ettei aikaa kannattanut tuhlata keskusteluun neuvojan kanssa, eikä soittoaika olisi sopinutkaan aikatauluuni. Ajan perumiseen/vaihtamiseen ohjeistettiin soittamaan palvelunumeroon, jossa 10-15min jonotus. 

Dansken tarjous selvästi huonoin ja joustamattomin, palvelu ok.

Hypolta suunnilleen vastaava tarjous kuin Op:lta.

 

Ovaro (os. Orava) - 30.10.2018 11.19

Aki Pyysing kirjoitti:
ratsam kirjoitti:

Uudelleenlistaus aiheutti Ovaron lainoitusarvon katsoamisen Nordnetissa. Voisiko muutkin ehdottaa Nordnetille, että saataisiin edes pieni lainoitusarvo-% tälle?

Mie laitoin toiveen jo kauan sitten, ilman mitään vastaustasurprise.

Asiakaspalvelun mukaan asiaa käsitellään parhaillaan luotto-osastolla, jossa ruuhkaa ja viiveet siksi suhteellisen pitkiä.
 

Ovaro (os. Orava) - 29.10.2018 12.57

Pörssitiedote 29.10.2018 klo 12.00

 

OVARO KIINTEISTÖSIJOITUS OYJ:N STRATEGISET TAVOITTEET 2021

 

Ovaro Kiinteistösijoituksen hallitus on 1.10.2018 tapahtuneen rakennemuutoksen ja uuden johdon aloittamisen jälkeen määrittänyt strategiset tavoitteet kaudelle 2019-2021.

Ovaro pyrkii ensisijaisesti omistaja-arvon kasvattamiseen ja tavoittelee osakkeenomistajille vähintään 10 prosentin kokonaistuottoa. Kokonaistuotto muodostuu osakkeen arvonkehityksestä sekä voitonjaosta. Voitonjako voi tapahtua joko osingonmaksuna tai omien osakkeiden ostamisena.

Strategiakaudella tavoitteena on ensin toteuttaa saneeraus ja sen jälkeen käynnistää kehitystoimet.

Saneerauksessa tavoitteena on kannattavuuden parantaminen, jotta syyt pörssikurssin NAV-alennukseen poistuisivat.

Saneerauskaudella yhtiön noin 1600 asunnon omistukset jaetaan ydintoiminnan ja muun toiminnan omistuksiin. Ydintoiminnan omistuksia kehitetään mm. ostamalla, rakennuttamalla ja myymällä. Muun toiminnan kohteet ovat paremmin omistusasumiseen sopivia ja niiden eri myyntivaihtoehdot kartoitetaan ja toteutetaan parhaan lopputuloksen saamiseksi. Kannattavuutta parannetaan myös hallintoa tehostamalla.

Jatkossa Ovaro raportoi ydintoiminnan ja muun toiminnan omistukset erillisinä osioina, jotta toimeenpanoa voi seurata. Tavoitteena on avoin viestintä ja sijoittajainformaation läpinäkyvyyden parantaminen. Yhtiöllä on vain yksi liiketoiminta-alue eli kiinteistösijoitus.

Saneerauksen riittävän etenemisen jälkeen yhtiö käynnistää kasvuinvestoinnit tavoitteena koko ajan kassavirrallisen tuloksen ja osakekohtaisen NAVin parantaminen. Yhtiön tavoite on pitää omavaraisuusaste vähintään 45 prosentissa.

Ydintoiminnan omistusten kehittämisellä ja muun toiminnan omistuksista luopumisella sekä hallinnon ja rahoituksen tehostamistoimilla pyritään siihen, että operatiivinen tulos (EPRA) kasvaisi moninkertaiseksi vuoden 2017 tasoon verrattuna. Yhtiön antama ohjeistus koskee jatkossakin operatiivista tulosta (EPRA).

Saneerauksen aikana huoneistoja voidaan myydä aikaisempaa enemmän sekä lyhentää korkeampi korkoisia lainoja. Saneeraus voi myös aiheuttaa kertaluontoisia kuluja tai alaskirjauksia, joiden määrää yhtiö arvioi Q4/2018 aikana.

Ovaro voi toteuttaa kiinteistö- ja yritysjärjestelyjä, mikäli ne tukevat omistaja-arvon kasvattamista.

TOIMITUSJOHTAJA KARI SAINIO:

”Olemme johtoryhmän kanssa perehtyneet huolella yhtiön omistuksiin. Noin 1600 asunnon salkun olemme jakaneet kahteen ryhmään: hyvin tuottaviin tai kehityspotentiaalisiin kohteisiin sekä vaatimattoman tuoton tarjoaviin kohteisiin. Jälkimmäiset ovat enimmäkseen 2010-luvulla valmistuneita isoja perheasuntoja, jotka sopivat paremmin omistusasunnoiksi kuin vuokra-asunnoiksi ja ne onkin tarkoitus myydä suunnitelmallisesti.”

”Suomessa on erinomaiset mahdollisuudet menestyä vuokra-asunto- ja kiinteistösijoittajana. Muokkauksen jälkeen Ovarolla on portfolio, jolle voimme odottaa hyvää tuottoa ja arvonnousua.”

 

Incap - 20.2.2018 13.16

Etola ja K2 ostaneet potin.

Bittium (Elektrobit) - 13.2.2018 11.47

"Bittium Oyj:n tytäryhtiö Bittium Biosignals Oy on allekirjoittanut sopimuksen räätälöityjen EKG-mittalaitteiden toimittamisesta johtavalle yhdysvaltalaiselle etämonitorointipalveluita tarjoavalle yritykselle. 

Toteutuessaan täysimääräisenä sopimuksen kokonaisarvo on 21 miljoonaa yhdysvaltain dollaria (noin 17,1 miljoonaa euroa helmikuun 12, 2018 valuuttakurssin mukaan). Bittiumin liikevaihto kertyy toimitusten etenemisen mukaan vuosien 2018, 2019, 2020 ja 2021 aikana tuotetoimitusten etenemisestä riippuen, ja niiden arvioidaan painottuvan vuoteen 2019 ja 2020."

 

Mielenkiintoinen ja merkittävä avaus 2016 ostetulta bisnekseltä. Mielestäni kurssirektio melko maltillinen, kun suhteuttaa sopimuksen koon alle 70 miljoonan liikevaihtoon. Monella tätä seuranneella katseet olleet oletettavasti viimeaikoina puhelinbisneksessä.

Inderes ja Pohjola seuraavat, odotan jonkinlaista korotusta ennusteisiin.

Minulle uutinen kelpasi ja ostin heti kaupankäynnin alettua.

United Bankers - 16.1.2018 23.46

AAL myynnit oli johtoryhmästä syrjäytetyn Johan Nylenin(?) myyntejä, on saanut kaiken myytyä jo. Erikoista ettei tuota saatu sovittua suurimpien omistajien kesken blokkikauppana, kun kuitenkin siihen joukkoon enimmäkseen Nylenin osakkeet päätyivät. Liekö ollut kitkaa henkilösuhteissa.

Vertaisin tätä melkeinpä listaamattomaan osakkeeseen, niin epälikvidi lappu tuo on. Vaikea varmasti päästä eroon korjausliikkeessä.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.1.2018 16.39

Dronningholm kirjoitti:

Onko jollain muulla ongelmia Jaxx -lompakon kanssa? Itsellä ei lähettäminen onnistu.

 

Resetointi auttoi ja toimii taas. yes

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.1.2018 15.55

Onko jollain muulla ongelmia Jaxx -lompakon kanssa? Itsellä ei lähettäminen onnistu.

Sijoitustiedon kysymysketju - 27.11.2017 16.29

Hei!

Mistä löytäisin reaaliaikaisesti päivittyvää ja mennyttä dataa välittäjätilastoista? Infront ilmeisesti tämän tarjoaisi, mutta se ei pyöri Mac:ssa. 

Kiitos mahdollisista vastauksista.