Olet täällä

Dronningholm

Dronningholm

  • Liittynyt 25.6.2015
  • 28 viestiä
  • 1 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Incap - 20.2.2018 13.16

Etola ja K2 ostaneet potin.

Bittium (Elektrobit) - 13.2.2018 11.47

"Bittium Oyj:n tytäryhtiö Bittium Biosignals Oy on allekirjoittanut sopimuksen räätälöityjen EKG-mittalaitteiden toimittamisesta johtavalle yhdysvaltalaiselle etämonitorointipalveluita tarjoavalle yritykselle. 

Toteutuessaan täysimääräisenä sopimuksen kokonaisarvo on 21 miljoonaa yhdysvaltain dollaria (noin 17,1 miljoonaa euroa helmikuun 12, 2018 valuuttakurssin mukaan). Bittiumin liikevaihto kertyy toimitusten etenemisen mukaan vuosien 2018, 2019, 2020 ja 2021 aikana tuotetoimitusten etenemisestä riippuen, ja niiden arvioidaan painottuvan vuoteen 2019 ja 2020."

 

Mielenkiintoinen ja merkittävä avaus 2016 ostetulta bisnekseltä. Mielestäni kurssirektio melko maltillinen, kun suhteuttaa sopimuksen koon alle 70 miljoonan liikevaihtoon. Monella tätä seuranneella katseet olleet oletettavasti viimeaikoina puhelinbisneksessä.

Inderes ja Pohjola seuraavat, odotan jonkinlaista korotusta ennusteisiin.

Minulle uutinen kelpasi ja ostin heti kaupankäynnin alettua.

United Bankers - 16.1.2018 23.46

AAL myynnit oli johtoryhmästä syrjäytetyn Johan Nylenin(?) myyntejä, on saanut kaiken myytyä jo. Erikoista ettei tuota saatu sovittua suurimpien omistajien kesken blokkikauppana, kun kuitenkin siihen joukkoon enimmäkseen Nylenin osakkeet päätyivät. Liekö ollut kitkaa henkilösuhteissa.

Vertaisin tätä melkeinpä listaamattomaan osakkeeseen, niin epälikvidi lappu tuo on. Vaikea varmasti päästä eroon korjausliikkeessä.

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.1.2018 16.39

Dronningholm kirjoitti:

Onko jollain muulla ongelmia Jaxx -lompakon kanssa? Itsellä ei lähettäminen onnistu.

 

Resetointi auttoi ja toimii taas. yes

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 16.1.2018 15.55

Onko jollain muulla ongelmia Jaxx -lompakon kanssa? Itsellä ei lähettäminen onnistu.

Sijoitustiedon kysymysketju - 27.11.2017 16.29

Hei!

Mistä löytäisin reaaliaikaisesti päivittyvää ja mennyttä dataa välittäjätilastoista? Infront ilmeisesti tämän tarjoaisi, mutta se ei pyöri Mac:ssa. 

Kiitos mahdollisista vastauksista.

Metsätalousinsinöörin sijoituspäiväkirja - 1.9.2017 23.08

Minusta kritiikkisi ei nyt osu nappiin.

Ensinnäkin, kukaan ei osta osakkeita osallistuakseen arpajaisiin, jos ostaa niin se on hänen ongelmistaan pienimmästä päästä sijoittamisen saralla. Toteat itsekin, ettei niin tulisi tehdä, ässä-arpa vertauksessasi.

En ymmärtänyt miksi sitten koet tämän epäreiluna? Koska se ei ole sinun tarpeisiisi sopiva tällä kertaa? Joku, joka varmasti muutenkin ostaisi jenkkiosakkeita, voi nyt voittaa sata dollaria ja on varmasti iloinen jos onni sattuu kohdalle. Eihän Nordnetin olisi tarvinnut järjestää minkäänlaista kampanjaa. Lahjahevosen suuhun katsominen jne..

Kiinnostaisi kuulla millainen otanta sinulla on näistä osakevälittäjää vaihtavista Nordnetin nykyisistä asiakkaista. Itse pidin kampanjaa positiivisena ja mainoskin ihan ok. Vaikea ymmärtää, että näillä perusteilla vaihtaisin toiseen välittäjään, jos muuten olen tyytyväinen. 

Miten koet, että Nordnetin olisi pitänyt uudistua? Etenkin, jos vertaat vaikkapa mainitsemaasi Nordeaan. Minusta Nordnet on nimenomaan pysynyt freesinä ja todella monipuolisena osakevälittäjänä. Nordean ja OP:n arvo-osuustileistä hieman kokemusta, enkä kyllä näe juurikaan syitä vaihtaakseni näihin. Sanottakoon tässä vaiheessa, etten ole missään edellä mainituissa firmoissa töissä, eniten intressejä on Nordeaa kohtaan, mm. 2. suurin sijoitukseni. Puhun puhtaasti todella tyytyväisenä Nordnetin asiakkaana.

Toiseksi, jos joku on tämän tiimoilta lähestymässä finanssivalvontaa, kertoo se enemmän lähestyjästä, kuin kampanjan toteuttajasta.

Minusta sinun kirjoituksissasi ilmi tullut kritiikki euron ostoja ja tätä viimeisintä arvontaa kohtaan on turhaa purnausta. Ehkä Karpo vie kinkun tälle epäonniselle sadan dollarin voittajalle lohdutukseksi..

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 30.8.2017 13.44

Omia poimintoja uutisvirrasta:

Mark Cuban kääntänyt kelkkansa kryptovaluuttojen suhteen.

http://fortune.com/2017/08/22/mark-cuban-cryptocurrency-fund-1confirmation/

Altcoin-rahasto.

https://globenewswire.com/news-release/2017/08/24/1100025/0/en/Exante-la...

Virossa herännyt keskustelua vaihtoehtoisen, Ethereumiin pohjautuvan valuutan perustamisesta.

https://www.cnbc.com/2017/08/23/estonia-cryptocurrency-called-estcoin.html

Ja kevennyksenä Venäjän Burger Kingin lanseeraama Ethereum-pohjainen Whoppercoin.

https://www.cnbc.com/2017/08/28/burger-king-russia-cryptocurrency-whoppe...

Lopuksi yleisesti visio lohkoketjujen tulevaisuudesta.

http://fortune.com/video/2017/08/22/blockchain-business-applications/

 

Erittäin pitkän ajan sijoitusstrategiaa ja ajankohtaista talouskeskustelua - 24.8.2017 17.52

Hei!

Mielelläni seuraisin sinun vlogeja jatkossakin. 

Jatka ihmeessä, vaikka sitten jonkinlaisen suodattimen läpi. yes

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.8.2017 12.35

Hei, heitän lusikkani tähän soppaan.

Olen yrittänyt päästä kärryille kryptovaluutoista, tietoa löytyy hurjat määrät, mutta valitettavan paljon sitä värittää uskollisuus omaa jo valittua hevosta kohtaan. Osaako joku vinkata mahdollisimman neutraaleja toimijoita/saitteja/youtube-kanavia tms, jotka tuottavat infoa näistä?

EEA tekee minut tällä hetkellä ja näillä tiedoilla eniten kiinnostuneeksi Ethereumista, käsittääkseni se on poikkeavan suuri yhteisö verrattuna kilpaileviin? Onko mukana olevien yritysten panostukset merkittäviä/sitouttavia vai onko näiden siirtyminen muihin projekteihin helppo päätös? Lähinnä mietityttää, miksi juuri Ethereum olisi se mikä lopulta löisi läpi eikä esim Alphabetin tms. vastaava.

Olen vielä totaalisen ulkona koko kuviosta ja näihinkin kysymyksiin varmasti löytyy vastauksia muualtakin, mutta ehkäpä nämä asiat mietityttää jotakin muutakin ja saadaan vietyä keskustelua eteenpäin.

Kiitos siis etukäteen, mikäli joku näihin vastaa.