Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 3.8.2021 12.50

Kai yleisesti bloggaamisen ja muun julkisen kirjoittelun tarkoituksena on, edes vähän, saada takaisin ihailua ja kunnioitusta. Jotenkin todella vaikea nähdä, että erilaisille ilmaisten blogien pitäjille kyse olisi vain antamisesta.

Tästä huolimatta sisältö on esim. Jensillä ja Pikkuproolla eritttäin arvokasta ja miellyttävää lukea. (Mitä nyt lukijan omat kateuden tunteet välillä häiritsevät) Toivottavasti jatkatte ajatustenne ja näkemystenne avaamista jatkossakin.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 7.4.2020 11.48

Erinomaisia mahdollisia selityksiä. Arvostus palautettu.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 7.4.2020 10.00

Voiko olla, että Begemot oli kerrankin väärässä ja Ro ei ole Suomessa laskenut alle yhden?

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 31.3.2020 07.15

ravimies kirjoitti:

Joku tuossa edellä otti esille 90-luvun laman seurauksena tulleet itsemurhat. Arviolta 14500.

Olisi mielenkiintoista tietää mistä tämä "fakta" on lähtenyt siiville. En väitä suoraan sitä vääräksi, mutta siihen on hieman vaikea uskoa, kun katsoo tilastoja. Itsemurhat kääntyivät jyrkkään laskuun 1990-luvulle tultaessa. Koronatoimien vaikutuksia pidän toki silti vakavina yrityksille ja toivottavasti haittoja pystytään etenkin pienyritysten osalta vähentämään.

https://findikaattori.fi/fi/10

Edit: Aki ehtikin edelle

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 31.3.2020 03.44

Joo ehkä hieman moralisoin😁 En itsekään ole puhdas pulmunen, niin yritän yleensä välttää moralisointia. Tämä tilanne nostaa kuitenkin ihan mielenkiintoisia mahdollisuuksia näihin pohdintoihin.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 31.3.2020 12.56

En moralisoi, mutta ehkä yleisesti hyvä käydä se ajatuskulku läpi, että saattaa oman hedonismin haun seurauksena viedä parin viikon päästä tehohoitopaikan joltain vanhukselta, joka sen seurauksena kuolee. Tämä mahdollisuus ei tullut tekstissäsi esiin, niin halusin vain mainita yleisellä tasolla, ettei kyse ole pelkästään omasta hengestä. Todennäköisyys sille, että itse päätyisi tehohoitoon ja samalla terveydenhuoltojärjestelmä olisi tukossa on olemattoman pieni. Jos suuri osa toimisi samoin, niin todennäköisyys terveydenhuollon tukkeutumisesta kasvaisi suureksi. Tätä tematiikkaa on tullut pohdittua päiväkotien ja kuntosalien osalta. Lapsen voi suht hyvillä mielin jättää päväkotiin, kun siellä on niin vähän lapsia. Kuntosalilla voi käydä, kun siellä käy niin vähän muita. Tilanne mahdollistaa tiettyä vapaamatkustamista.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 27.3.2020 09.02

Tämän kriisin myötä tuleva lama ja säästötoimet taitavat olla hyvä paikka "luovalle tuholle" myös THL:ssä. Näitä uudelleenjärjestelyjä kaipaavia virastoja taitaa tosin olla Suomi pullollaan.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 26.3.2020 07.59

hauturi kirjoitti:

Enemmän olen huolissaan siitä, että kun rajoitukset on saatu voimaan, ei niitä pureta niin nopeasti kuin olisi mahdollista.

Tämä olisi yksi esimerkki tarkoittamistani väärinkäytöksistä. Väärinkäytökset voisivat olla juurikin kaikenlaista pientä lipsumista ja harmaalle alueelle menemistä, joka pikkuhiljaa pahenisi vallasta sokeutumisen myötä.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 26.3.2020 07.38

Eikö ketään sijoitustiedossa jännitä se, että vihervassarihallitus julistaa palavasilmäisen historiallisen vasemmistolaisen pääministerin johdolla pokkeustilan hymyssä suin Suomeen? Konservatiivitkin vain vaativat lisää kovempia toimia. Ilmeisesti luotto Suomen poliittiseen järjestelmään ja vasemmistopuolueiden pysymiseen liberaalin demokratian polulla on vahva. Jos Halla-aho olisi pääministerinä, niin luulisin monen liberaalin ja etenkin vihervassarin olevan huolissaan, että poikkeustilan lisäämiä valtaoikeuksia saatettaisiin käyttää väärin.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 25.3.2020 11.41

PikkuPro kirjoitti:

Kun nyt ei ole pelastettavissa kuin itsensä niin teen varautumis-suunnitelman. Pokeri on opettanut menemään hetkeen ja ottamaan tosiasiat sellaisina kuin ne ovat. Toistaiseksi on vielä syitä olla kaupungissa mutta ne syyt hyytyvät kun karanteeni tiukkenee ja ennemmin tai myöhemmin siirryn mökille.

Joo poikkeusyksilöiden ei tarvitse noudattaa karanteeneja ja muita määräyksiä laugh

 

Mutta siis blogi on erittäin mielenkiintoinen ja paljon sydäntä sekä viisautta mukana kuten jo PT:n aikoina. Kiitos, että jaat rehellisesti näkemyksiäsi.

Näytä koko viesti