Finda -

Hyppäsin kyydistä ja myin Findani pois. Päätin, että pysyttelen kaukana kaikista sijoitusyhtiöistä (ellen sitten perusta itselleni ihan omaa sellaista). Tokihan toivon silti hyvää omistajille ja toivotaan, että nousee niin Findan kuin DNA:nkin arvo ja että varsinkin alkuperäisille puhelinosakkeenomistajille jää hommasta hyvä mieli.

Nyt pitää varmaan puhelin- ja dataliittymätkin vaivautua kilpailuttamaan, kun en enää valheellisesti kuvittele olevani DNA:n omistaja. Tähän asti olen huijanut itseäni laskusateessa, että tämähän sataa laariin koko ajan :-)

 

Näytä koko viesti
Finda -

Mutta miten yhtiökokouksessa äänestetään dna:n purkamisen puolesta? EIkö silloin pitäisi olla hallitukseen äänestettävänä tällaisia firman purkajia? En oikein tajua, miten siellä siellä yhtiökokouksessa voi asiaa edistää? Kun julkisuudessa on ollut esillä vain nykyinen johto ja sitten nämä OTC:n ja aurejärvien henklöt, joista kukaan ei esitä firman purkamista.

Näytä koko viesti
Finda -

Mitenkäs, onko täällä valistuneita ehdotuksia perusteluineen sille, kenelle se kokousvaltakirja kannattaa antaa, jos mielipide on se, että haluan hoitaa DNA:n osakkeeni itse enkä ainakaan vielä ole kuullut hyviä perusteluja sille, miksei Findaa pyrittäsi purkamaan kokonaan.

 

Näytä koko viesti
Finda -

Juuri noin, minäkin arvelen, että aluksi voi kurssi laskeakin, koska moni Findan omistaja ehkä nyt vain odottaa, että pääsisi myymään välillisesti omistaamaansa DNA:ta itse pörssissä (esimerksi minä), ja markkinoille ilmaantuu sitten Findan mahdollisen (ja toivottavasti toteutuvan) purkamisen jälkeen paljon myyjiä yhtä aikaa. Mutta vaikutus on ohimenevä (ja ainakin itse dottaisin, että tilanne tasaantuu, ehkä muutkin odottaisivat, ja ehkä mitään vaikutusta ei siis tulisikaan), ja pitkällä tähtäimellä enemmän pieniä omistajia on parempi kuin yksi Findan kaltainen iso omistaja.

Näytä koko viesti
Finda -

Mulla on vain arvaus, en ole asiantuntija isolla a:lla enkä ole varma meneekö se näin, mutta arvaan, että jos päädytään sellaiseen ratkaisuun, että Findaa aletaan hallitusti purkaa, ja Findan omistajista tulee suoraan DNA:n omistajia, niin se nostaa kurssia. Perustan arvaukseni siihen oletukseen, että silloin osakkeella on lukumääräisesti paljon enemmän omistajia pörssissä, ja osakkeesta tulee liikkuvampi, on helpompi ostaa pieniä eriä jne. ja se rohkaisee ostajia. Tämä siis vain arvaus.

Näytä koko viesti