Olet täällä

Aleksandriasta pois. - 21.1.2015 01.25

Siitä luvattiin 10vuoden välein maksettava bonus, joku tietty prosenttiosuus. Nyt on kuitenkin sopimus irtisanottu ja uudet tuulet puhaltamaan. Opiskelemaan asioita lisää

Näytä koko viesti
Aleksandriasta pois. - 20.1.2015 11.04

TEP1S kirjoitti:

Oliko tuo puhdas rahastosijoitus? vai jokin monimutkaisempi vakuutus/kuori-hässäkkä?

"30 vuoden sopimus" viittaa mielestäni johonkin muuhun kuin perusrahastoon. Usein noihin vakuutuksiin jne. liittyy jokin päältä otettava merkintäpalkkio. Esim. Skandia otti aikoinaan (voi otttaa vieläkin) 7% vakuutussijoituksesta heti alussa. Siinä on mukava lähteä kehittämään tuottoa, kun pääomasta katosi 7% heti alussa...  Sopimuksessasi lienee jokin vastaava merkintäpalkkio, joka otetaankin ekoista kuukausimaksueristä eikä tasaisesti :-(  Vai?

Itse olen tiukasti välttänyt kaikkia näitä vakuutus/kapitalisaatio/kuori/kuukausisäästö -sopimuksia, koska oma valinnanvapaus jatkossa rajoittuu ja sopimuksiin liittyy "aina" tuollaisia melko ikäviä ehtoja.

 


Ihan puhdas rahastosäästö mutta erittäin joustava kuulema, lukuunottamatta tätä kolmen vuoden alkujaksoa jonka aikana ei voi kun maksaa, jos eioo rahaa niin pitää maksaa jossain vaiheessa sitten maksut pois. 3 vuoden jälkeen tauot sun muut mahdollisia.
Näytä koko viesti
Aleksandriasta pois. - 20.1.2015 11.00

Alfil kirjoitti:

Pari kertaa oon käyny kahvilla. Ihan ystävällistä palvelua ja kiinnostavaa keskustelua mutta ei ole tullut kauppoja, miksipä maksaisin rahastoistaan kuluja kun voi itse ostaa osakkeita/kuluttomia rahastoja. Tuo että rahat on kolme vuotta jumissa kuulostaa kyllä huonolta diililtä.


Sitä kun ei asioista tiedä niin tyhmyyksissään tekee tälläisiä, enää nykyään ei minun huijaaminen näihin onnistu.
Näytä koko viesti
Aleksandriasta pois. - 19.1.2015 07.28

Onko täällä ylipäätään ihmisiä jotka jollsin tapaa kannattaisivat Aleksandriaa? Itse en vuoden aikana kovinkaan asiantuntevaa asiakaspalvelua ole saanut.

Näytä koko viesti
Aleksandriasta pois. - 19.1.2015 07.26

Näinhän se on. Ei varmaan auta kun niellä tämä ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Mukavasti saitilta löytyy kaikenlaisia vinkkejä.

Näytä koko viesti