Mitä raha on? -

Ma ei ole ülaltoodud kommenteerijaga täielikult nõus. Olen nõus, et dollar on tõesti ajaloos väga harva langenud, kuid selle kasv pole nii kiire, kui võiks. Otsustasin sõna otseses mõttes aasta tagasi tegeleda väärtpaberitega ja avasin väga heade intresside ja esimese sissemakse maksetega krediidikonto. Nüüd saan aru, et väärtpaberites on ka palju stabiilsust ja palju parem turukasv ning pidevad uuendused, mis aitab kaasa kiirele kasumile. Nüüd hakkan ikka vaikselt tegelema ka krüptorahaga. Hetkel on plaanis rohkem lihtsalt sellega natukene rohkem tutvuda, et saaks paremini investeeruda sinna.

 

Näytä koko viesti
Mitä raha on? -

Tere kõigile, ma arvan ikka veel, et dollar on kõige turvalisem investeering, kas te olete kunagi näinud dollari langust ajaloos

Näytä koko viesti
Mitä raha on? -

Niin, pankit ovat välttämättömiä jonkinlaisen taloudellisen tasapainon ylläpitämiseksi, mutta niissä on monia perusteellisia puutteita ja kummallisuuksia, ja pankkitoiminnalla on myös mahdollista saada paljon pahaa aikaan. Katso nyt vaikka. kuinka joillekin EU:n talouden kamppaileville maille on myönnetty pankkilainoja täysin vakuudettomasti. Nyt sitten nämä maat pyörittävät talouttaan täysin velkapohjaisesti, eikä tällä velkarahalla ole oikeastaan pyritty korjaamaan edes talouden rakenteellisia ongelmia. Samalla lainan myöntäneet Saksan ja UK:n pankit ovat alijäämäisiä. Ja monissa maissa pankkitoiminnalla koko valuutta ja kansantalous on onnistuneesti kustu devalvoinnilla/revalvoinnilla. Tämä on johtanut talouden syöksykierteeseen ja suuriin levottomuuksiin. Jos haluat lukea lisää, learn this here now.

 

Näytä koko viesti