Olet täällä

Loudspring - 21.2.2022 11.06

Oon ostellut ja holdaillut itekin lähinnä sen takia, että jotkut omistajat on ostanut kanssa koko laskun ajan lisää, ja vaikea nähdä, että kaikkien omistusten arvoksi muodostuisi 0.. On tässä kyllä todella pitkä suvantovaihe ollut. Ei oikeen mitään parempaa näkemystä kiskasta.

Tulkitsinko oikein, että merkkausaika alkaa 1.3 ja niitä saa 22.02 omistusten mukaan? 

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 27.1.2022 10.48

Mahtava kirja ja hahmo. Ootko kirjottanut johonkin arvostelua/mielipidettä siitä?

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 9.1.2022 02.50

Intuitiivisesti itsekin järkeilin ilman mitään dataa.. Suurin osa ihmisistä asuu kaupungeissa, joten voisi kuvitella että suurin osa pienituloisista asuu kanssa kaupungeissa. Osa niistä, ketkä ovat maaseudulle jääneet ovat varmaan suhteessa muihin maaseutulaisiin parempituloisia, ja ei ole ollut syytä muuttaa työn perässä tjsp. Kuvittelisin tosin, että maaseudulla tulot ovat pienemmät verrattuna kaupunkiin. 

Kaikki yllä oleva täysin mutua ja hataraa logiikkaa, pl. ylen artikkeli joka vahvisti että yli 70% ihmisistä asuu kaupungeissa

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 8.1.2022 04.35

Kyselen tyhmiä ja en jaksanut googlailla sen enempää, mutta aina mietityttänyt tuossa "pelikoneiden enemmistö huono-osaisilla asuinalueilla" keskustelussa väestöntiheys. Eikö väestöntiheys korreloi tulojen kanssa (asutaan tiheämmin mitä pienemmät tulot) ja varmasti kaupat yms korreloi väestöntiheyden kanssa ja kauppojen lokaatiot tietty pelikoneiden kanssa?

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 23.8.2021 01.16

Mikko Mäkinen kirjoitti:

 

 Jos ordereita ei tipu odotetunlaisesti, on paras hetki ostaa osaketta annista ensi vuonna. 

Moi, ensiksi kiitos mahtavista teksteistä täältäkin. Toiseksi kyselisin tyhmiä, mutuiletko, että anti tulee ensi vuonna jos ordereita ei tule, vai tiedät että anti tulisi?  

Näytä koko viesti
Kehittyvien markkinoiden alhaiset arvostustasot - 12.4.2020 03.32

petteri kirjoitti:

Nyt on huono aika ostaa kehittyviä markkinoita. Arvostustasot ovat toki matalat, mutta tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa ulkomaisten sijoittajien rahat verotetaan tai sosialisoidaan helposti.

 

Tästä mielipiteestä olisi mielenkiintoista kuulla lisää perusteluja?

Näytä koko viesti
Aspire Global - 12.4.2020 03.30

Juuri tuo skenaario tulee tuskin tapahtumaan. Betsson osti Rizkin ja Gutsin ja SuperLenny on lopetettu jo 2018 loppupuolella. Ihan hyvien B2C brändien lisäksi osana kauppaa oli Betssonin oman uudehkon sportsbook alustan tarjoaminen GIGin B2B asiakkaille:

"The operator has also committed to moving its proprietary sportsbook and payment solutions to the GiG platform, which in future could see them offered to other GiG clients."

https://www.igamingbusiness.com/news/gig-strikes-deal-offload-b2c-assets-betsson

Spiffbetin tuotteesta en tiedä mitään, mutta olis ainakin halvempi https://www.bloomberg.com/quote/SPIFF:SS https://www.spiffbet.se/

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 26.1.2020 03.10

Ootko ikinä kirjottanut miten normaali työviikko jakaantuu? Selkeesti focus pysyy oikeissa asioissa jatkuvasti, niin olisi mielenkiintoista tietää miten tarkasti määrittelet mihin ja miten työtunnit käytetään

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 26.1.2020 10.48

Mitä järkeviä tapoja tavallisella eurooppalaisella on sijoittaa emerging markets osakkeisiin ja/tai indekseihin? Esim MXEF indeksiin.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 13.11.2019 05.13

Terve, kiitoksia kirjoittamisesta. 

Uusimmasta kolumnista jäi tämä mietityttämään:

ihmisen harkinnalla tulee olemaan paikkansa myös jatkossa. Ihmisten ja psykologian arvaamattomuus tulee olemaan meidän viimeisiä linnakkeitamme kamppailussa ylituotoista supertietokoneita vastaan.

Miksi näet, että asia on näin?

Näytä koko viesti