Olet täällä

Aspire Global - 11.1.2019 10.13

8 pv meni uuden lisenssin alla

http://www.igamingbusiness.com/news/swedish-regulator-fires-self-exclusi...

Aspire Global & Genesis Global

Näytä koko viesti
Uhkapeliyhtiöt ja pelintarjoajat vertailussa - 30.5.2018 04.52

Ilmeisesti uutta pelialaverta tulossa Tukholman pörssiin ja Better Collective listautumassa 8.6 (lähde & lähde).

Better Collective hakemassa ilmeisesti lisää rahaa kassaan ja jatkaa M&A strategiaansa BC on siis pelialalla affipuolella toimiva firma, jonka tunnetuimpia saitteja on bettingexpert.com & smartbets.com. On myös USA:n vedonlyönnin laillistamisen jälkeen launchannut sinnekin saitin. 

Catena mediahan on jo listattuna, joten kiva saada sen lisäksi kilpailevaa firmaa. 

Yleisesti ottaen näen BC:n tulevaisuuden positiivisena, heidän tuotteensa tuppaavat olemaan markkinoiden laadukkaimpia, ja he eivät vaikuta tehneen hätiköityjä ostoja, vaikka aikamoinen ruuhka sillä rintamalla ollut. Suurimpia kysymyksiä ja riskejä siis on miten hyvin he saavat hyödynnettyä ja integroitua ostomansa firmat. 

Yleensä bettingexpertin tyylisissä portaaleissa laadukkaimmat pärjää, ja BC:n ydin näyttäisi olevan tehdä teknologisesti edelläkäyviä saitteja verrattuna kilpailuun. 

Eiköhän tältäkin foorumilta löydy muutama ihminen kenellä kokemusta tältä pelialan sektorilta antaa painavampaa mielipidettä..

Näytä koko viesti
Global Gaming - 21.10.2017 06.05

Vähän osviittaa toki tossa ylempänä, mutta mitä mieltä noin muuten frimasta? 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 13.5.2017 12.07

Mä oon kuitenkin optimistinen tulevaisuuden suhteen. Jos tulevasta automatisaatiosta johtuvan tuottavuuden kasvun hyöty saadaan jaettua reilusti kaikille, kaikkien työpäivät lyhenevät ja suuremman osan elämästä voi käyttää niihin asioihin, joista oikeasti nauttii. Robotit tekevät työt puolestamme.

[/quote]

Aika iso "jos". Olis kiva kuulla viisampien mietteitä kyllä tästä - millä perustein optimistinen aiheesta?

Kuitenkin about kaikki viittais juurikin siihen ettei noidenkaan resurssien hyöytyjä saada järkevästi jaettua kaikille

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 14.2.2017 09.03
JR kirjoitti:

Ostettu 50k osariarpa betssonia @78.40. Olin jo luullut luopuneeni lopullisesti koko puljusta, jota long term pidän mätänä, mutta jos nimimerkki Nalle tykkää, niin annan mahiksen, olen tykännyt keloistaan firman tiimoilta.

Ei sillä, että olisin eri mieltä, mutta mukava kuulla fiksumpien mielipiteitä: Minkä pointtien takia pidät mätänä long term? 

Näytä koko viesti
TTIP - 13.1.2015 06.57

Eihän noita teesejä välttämättä tarvitse kieltää vastustaakseen TTIP:ia. Esim ei ole mikään tae että kauppa kasvaisi, tai olisi kestävää nousua. Tuskimpa lisääntyisi ihan hirveästi, kun tullit on muutenkin erittäin matalalla tasolla (ka. alle 3%). 

Näytä koko viesti