Miten ostaa bondeja? -

eli ton ETF effective duration on 7.29 vuotta ja Weighted Average Maturity 8.88 vuotta  niin jos pitää 7-9 vuotta, niin  sais niiden bondien tämän hetken tuoton (joka nopeella googlauksella oli about näin average yield-to-maturity in Q2 2023 was 4.52% and 5.16%)? Ja se tuotto maksetaan ETF riippuen puolivuosittain

Näytä koko viesti
Miten ostaa bondeja? -

Juuri kuten Marras totesi "Kaikkialla puhutaan kuinka koroista saa nyt varmaa 3-4% tuottoa mutta kun tuonkin ETF:n suoritusta katsoo on se miinusmerkkinen niin kauas kuin jaksaa kelata."

Kattoo vaikka iShares Core Euro Government Bond UCITS ETF (Dist) tuottoa tältä ja edelliseltä vuodelta niin tappiollinen (-4.22% ja -18.5%), vaikka käsittääkseni näistä bondeissa pitäis just saada sitä "varmaa" tuottoa..

Ei ymmärrä

Näytä koko viesti
Miten ostaa bondeja? -

Rautasalkku wrote:

Marras wrote:

Rautasalkku wrote:

ongelma on just se että etf: ät on nii vaikeita ymmärtää, suorat paperit olis helppoja

Itse ostin iShares $ Treasury Bond 20+yr UCITS ETF(IS04), ja täytyy kyllä sanoa etten ymmärrä siitä oikeastaan mitään, joskus se kai maksaa ulos jotai osuuksia, mistään en ole löytänyt koska ja kuinka paljon.

Mulla on suuria vaikeuksia ymmärtää koko tätä korkomarkkinaa. Kaikkialla puhutaan kuinka koroista saa nyt varmaa 3-4% tuottoa mutta kun tuonkin ETF:n suoritusta katsoo on se miinusmerkkinen niin kauas kuin jaksaa kelata. En ymmärrä enkä uskalla käteistäni tällaiseen parkeerata.

Just tämä, pakko etfien kautta joita kukaan ei tunnu ymmärtävän.

Sama täällä, ei kyllä ymmärrä

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi -

Vaikka tämmösessä netissä toimivassa läpänheitossa ei oo kohteliasta kysellä lähteitä niin mielellään näistä väitteistä lähteistä lukis lisää 

Paklu kirjoitti:

Lisääntyvä miesten syrjäytyminen seksistä ja parisuhteista on tyypillisesti johtanut sotiin

Paklu kirjoitti:

Ennen maanviljelyä yli 83% tunnetuista ihmisyhteisöistä oli multiamorisia

Paklu kirjoitti:

Osa miehistä - riippuen yhteiskunnan ominaisuuksista kehittyi, ja kehittyy epigeneettisesti vain siittämään, ei huolehtimaan jälkeläisistä.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi -
JR kirjoitti:

Kun yhdistetään tähän Big Time Gamingin väsähdys jossain Evon oston tienoilla, tuntuu todennäköiseltä selitykseltä, että vaikka Evo osaa valita hyviä studioita ostettaviksi, se ei osaa pitää niitä motivoituneina oston jälkeen, jolloin RNG varmaan mörnii jatkossakin. Itselleni tämä merkitsee nykykurssissa sitä, että alan tietoisesti siirtää Evoa "all-inistä" pelkkään ylipainoon. Livepelit riittänevät kyllä siihen.

Evo - where slots go to die.

Onko mitään karkeaa mutua kuinka suuri osa pelivalmistajien tuloista on nimenomaan uusien pelien onnistuneet launchit vs vanhat ja tunnetut pelit jota jauhetaan vuodesta toiseen? Riittääkö pelivalmistajalle se, että peli oli hetkellisesti hyvin suosittu

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Kiitos vastauksesta! 

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Näkisitkö että smartwires on täysin toivoton ts. "kannatti" closata positio näilläkin hinnoilla ts. mitään optimismia ei olisi ollut holdata? 

Näytä koko viesti
Loudspring -

Oon ostellut ja holdaillut itekin lähinnä sen takia, että jotkut omistajat on ostanut kanssa koko laskun ajan lisää, ja vaikea nähdä, että kaikkien omistusten arvoksi muodostuisi 0.. On tässä kyllä todella pitkä suvantovaihe ollut. Ei oikeen mitään parempaa näkemystä kiskasta.

Tulkitsinko oikein, että merkkausaika alkaa 1.3 ja niitä saa 22.02 omistusten mukaan? 

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi -

Mahtava kirja ja hahmo. Ootko kirjottanut johonkin arvostelua/mielipidettä siitä?

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli. Lisenssijärjestelmä tulee? -

Intuitiivisesti itsekin järkeilin ilman mitään dataa.. Suurin osa ihmisistä asuu kaupungeissa, joten voisi kuvitella että suurin osa pienituloisista asuu kanssa kaupungeissa. Osa niistä, ketkä ovat maaseudulle jääneet ovat varmaan suhteessa muihin maaseutulaisiin parempituloisia, ja ei ole ollut syytä muuttaa työn perässä tjsp. Kuvittelisin tosin, että maaseudulla tulot ovat pienemmät verrattuna kaupunkiin. 

Kaikki yllä oleva täysin mutua ja hataraa logiikkaa, pl. ylen artikkeli joka vahvisti että yli 70% ihmisistä asuu kaupungeissa

Näytä koko viesti