Olet täällä

Pikkupron HömppäBlogi - 16.2.2023 02.32

Vaikka tämmösessä netissä toimivassa läpänheitossa ei oo kohteliasta kysellä lähteitä niin mielellään näistä väitteistä lähteistä lukis lisää 

Paklu kirjoitti:

Lisääntyvä miesten syrjäytyminen seksistä ja parisuhteista on tyypillisesti johtanut sotiin

Paklu kirjoitti:

Ennen maanviljelyä yli 83% tunnetuista ihmisyhteisöistä oli multiamorisia

Paklu kirjoitti:

Osa miehistä - riippuen yhteiskunnan ominaisuuksista kehittyi, ja kehittyy epigeneettisesti vain siittämään, ei huolehtimaan jälkeläisistä.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 2.11.2022 04.03

JR kirjoitti:

Kun yhdistetään tähän Big Time Gamingin väsähdys jossain Evon oston tienoilla, tuntuu todennäköiseltä selitykseltä, että vaikka Evo osaa valita hyviä studioita ostettaviksi, se ei osaa pitää niitä motivoituneina oston jälkeen, jolloin RNG varmaan mörnii jatkossakin. Itselleni tämä merkitsee nykykurssissa sitä, että alan tietoisesti siirtää Evoa "all-inistä" pelkkään ylipainoon. Livepelit riittänevät kyllä siihen.

Evo - where slots go to die.

Onko mitään karkeaa mutua kuinka suuri osa pelivalmistajien tuloista on nimenomaan uusien pelien onnistuneet launchit vs vanhat ja tunnetut pelit jota jauhetaan vuodesta toiseen? Riittääkö pelivalmistajalle se, että peli oli hetkellisesti hyvin suosittu

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 12.10.2022 12.29

Kiitos vastauksesta! 

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 12.10.2022 11.52

Näkisitkö että smartwires on täysin toivoton ts. "kannatti" closata positio näilläkin hinnoilla ts. mitään optimismia ei olisi ollut holdata? 

Näytä koko viesti
Loudspring - 21.2.2022 11.06

Oon ostellut ja holdaillut itekin lähinnä sen takia, että jotkut omistajat on ostanut kanssa koko laskun ajan lisää, ja vaikea nähdä, että kaikkien omistusten arvoksi muodostuisi 0.. On tässä kyllä todella pitkä suvantovaihe ollut. Ei oikeen mitään parempaa näkemystä kiskasta.

Tulkitsinko oikein, että merkkausaika alkaa 1.3 ja niitä saa 22.02 omistusten mukaan? 

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 27.1.2022 10.48

Mahtava kirja ja hahmo. Ootko kirjottanut johonkin arvostelua/mielipidettä siitä?

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 9.1.2022 02.50

Intuitiivisesti itsekin järkeilin ilman mitään dataa.. Suurin osa ihmisistä asuu kaupungeissa, joten voisi kuvitella että suurin osa pienituloisista asuu kanssa kaupungeissa. Osa niistä, ketkä ovat maaseudulle jääneet ovat varmaan suhteessa muihin maaseutulaisiin parempituloisia, ja ei ole ollut syytä muuttaa työn perässä tjsp. Kuvittelisin tosin, että maaseudulla tulot ovat pienemmät verrattuna kaupunkiin. 

Kaikki yllä oleva täysin mutua ja hataraa logiikkaa, pl. ylen artikkeli joka vahvisti että yli 70% ihmisistä asuu kaupungeissa

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 8.1.2022 04.35

Kyselen tyhmiä ja en jaksanut googlailla sen enempää, mutta aina mietityttänyt tuossa "pelikoneiden enemmistö huono-osaisilla asuinalueilla" keskustelussa väestöntiheys. Eikö väestöntiheys korreloi tulojen kanssa (asutaan tiheämmin mitä pienemmät tulot) ja varmasti kaupat yms korreloi väestöntiheyden kanssa ja kauppojen lokaatiot tietty pelikoneiden kanssa?

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 23.8.2021 01.16

Mikko Mäkinen kirjoitti:

 

 Jos ordereita ei tipu odotetunlaisesti, on paras hetki ostaa osaketta annista ensi vuonna. 

Moi, ensiksi kiitos mahtavista teksteistä täältäkin. Toiseksi kyselisin tyhmiä, mutuiletko, että anti tulee ensi vuonna jos ordereita ei tule, vai tiedät että anti tulisi?  

Näytä koko viesti
Kehittyvien markkinoiden alhaiset arvostustasot - 12.4.2020 03.32

petteri kirjoitti:

Nyt on huono aika ostaa kehittyviä markkinoita. Arvostustasot ovat toki matalat, mutta tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa ulkomaisten sijoittajien rahat verotetaan tai sosialisoidaan helposti.

 

Tästä mielipiteestä olisi mielenkiintoista kuulla lisää perusteluja?

Näytä koko viesti