Viinikysymys -

Samppajan rinnalle suosittelisin harkitsemaan myös Cremant d'Alsace kuohuviinejä. Samalla menetelmällä valmistettuja kuohuviinejä, kuin samppanja, mutta huomattavasti edullisempia. Usein hapokkaita ja raikkaita.

Kuivista Rieslingeistä itse suosisin Alsacen aluetta tai Saksan viinialueita. Jos pitää erityisen paljon hapokkaista Rieslingeistä, niin siinä tapauksessa saksalaisia. Mm. Rheingau ja Pfalz hyviä alueita.

Punaviinien osalta espanjalaisissa viineissä on yleisesti ottaen erinomainen hintalaatusuuhde. Riojat toimivat hyvin lihojen kanssa. Mainitsemasi Burgundin Pinot Noiritkin ovat loistavia viinejä, mutta niissä on syytä panostaa kalliimpiin ja laadukkaampiin viineihin. Halvat Burgundit ovat melko huonoja. Sama pätee Bourdeaux-viineihin.
 

Näytä koko viesti
Asuntosijoittajaksi velkavivulla, millä ehdoilla lainaa saa ja miten paljon ? -

Onko kenelläkään sijoitusasuntoa Tallinnasta tai harkinnassa moisen hankkiminen? Saako Suomalaisesta pankista lainaa Tallinnassa sijaistsevaa kämppää varten, vai joutuuko Viroon neuvottelemaan?

Jos Rail Baltica sekä tunneli Tallinnan ja Helsingin välille toteutuu tulevaisuudessa, näkisin Tallinnassa sijaitseville asunnoille suuren arvonnousupotentiaalin.

Näytä koko viesti
Sijoittajan verotus -

Tulipa mieleen, että riittääkö jos myyn osakkeet 30.12. mennessä, jos haluan hyödyntää myynnit tämän vuoden verotuksessa? Vai olisiko minun kauppojen selvitysajasta johtuen täytynyt myydä jo aiemmin?

Näytä koko viesti
S-osuudet: kannattava piensijoitus -

Tuli itsekin liityttyä kaikkiin korkoa maksaviin osuuskuntiin ja HOK-Elannolta tuli Skaggen mainitsema liittymisetu. Ehdottomasti vaivan arvoinen homma!

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Pari päivää sitten tuli sijoitettua Invesdorin kautta Cityvarastoon. Lähtikö kukaan muu mukaan tähän?

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Beesailin vähän Sijoitustietoa ja ostin ketunnahkoja hintaan 25,15€!

Näytä koko viesti
Nordic American Tankers – öljyä koneeseen. -

Mitäs tälle sijoitukselle kuuluu, vieläkö pidät lapuistasi kiinni?
Kurssi ei ainakaan ole kovin suuria heilahteluja tehnyt.

Näytä koko viesti