Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 26.7.2018 07.25

Juhlapaikanhakija kirjoitti:

Jens on pelannut miljoonia ellei kymmeniä miljoonia eikä satoja tuhansia jakoja. En tiiä jos rölläsit mut huippuammattilaisilla on tottakai aina varatietokoneet, sähkökatko generaattorit ja varanetit valmiina, pieni sijoitus mikä voi Jenssin kaltaiselle huippuammattilaiselle säästää satoja tuhansia euroja. Netti voi kuitenkin katketa juuri väärään paikkaan kun sulla enää muutaman sekuntti aikaa miettiä ja häviät voittavalla kädellä ennenku saat varasetupin toimimaan. 

Noh käsien tarkka määrä on mielestäni epärelevantti kiistelyn aihe tämän keskustelun kannalta. Nähdäkseni kymmenet miljoonat jaot ovat kumminkin hyvin kaukana. Olisi pitänyt kirjoittaa, vaikka "on pelannut erittäin paljon netissä", niin ei jäisi tämmöistä tarttumapintaa.

https://www.highstakesdb.com/profiles/pokerstars/Jeans89

https://www.highstakesdb.com/profiles/Ingenious89

Näistä lähteistä saa pelattujen käsien määräksi 684126 + 152555 = 836 681, tämän lisäksi on varmaan muutamia tuhansia livekäsiä.
Arvioni mukaan kyse on alle miljoonasta, niin päädyin kyseiseen ilmaukseen. Jens voi itse ilmoittaa tarkan pelattujen käsien määrän jos kokee sen tarpeelliseksi.

Ei ollut tarkoitus trollata ketään, vaan asiallisesti tiedustella ongelmista ja mahdollisista plan b vaihtoehdoista mitä ammattilaisilta löytyy? Toisekseen mainitsin erilaisista olosuhteista, kun pokerinpelaajan työ on aika liikkuvaa, niin tuskin aina hotellihuoneissa on mukana useampaa tietokonetta ja omaa internetyhteyttä.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 24.7.2018 06.12

Tätä matkaa on ollut kyllä erittäin mielenkiintoinen seurata kun uskallat kertoa avoimesti asioista täällä !

Tulin pohtineeksi, että oletko satojen tuhansien jakojen aikana kohdannut paljon ongelmia? Oot varmasti jauhanut kumminkin hyvin erilaisilla setupeilla eri olosuhteissa, niin mietin, että olisko mitään tarinoita pahimmista koneen/netin kaatumisista? Tai miss clickeistä hiiren tai alustan takia?

Isommat rahat kun on kyseessä niin tulee mieleen, että mitä jos netti katkeaa riverillä kun potissa on kymmeniä tuhansia, eikä modeemia välttämättä minuutissa resetoida.
Vai onko tähän jotain keinoja varautua tähän?

Näytä koko viesti