Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto -

Hesarissa ja Kauppalehdessä tänään juttua:

https://www.hs.fi/visio/art-2000009744327.html

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/f2023937-3a80-4837-994e-80067960a7aa

 

Näytä koko viesti
Citycon -

Q2 tulos ulkona:

https://news.cision.com/fi/citycon-oyj/r/citycon-h1-2023--operatiivinen-kasvu-jatkui,c3806919

Näytä koko viesti
Harvia -

Tämä se jaksaa yllättää osari toisensa jälkeen positiivisesti. Itse ajattelin että enää ei olisi varaa nousta mutta mitä vielä.

Q4 LV kasvu yli 70% y/y (EBIT tasolla 25%), valuuttakurssi-neutraalin kasvun ollessa lähemmäs 77%. Suomen osuus liikevaihdosta enää 18%, eli kansainvälistyminen etenee ja tilaa kasvulle näyttäisi olevan hyvinvointi megatrendin siivellä. Lisäksi investointi uuteen tuotantotilaan USA-markkinalla. Uskomatonta kuinka tämän yhtiön profiili on muuttunut listautumisesta (5€). Tänään kurssi 30€ kieppeillä, joka itseasiassa vaikuttaa nykydatalla jopa halvalta, jos tarkastelee vaikka kasvun huomioivalla P/E-luvulla (PEG), joka vuoden 2020 toteumilla noin 0,75.

Näytä koko viesti
HKScan -

Q4/2020 liikevaihto n. 473 m€, ja liikevoitto 12 m€. EPS 0,09€, eli kaikki selvästi yli OP:n ennusteen (tätä ei taida muut seurata). Onkohan tästä aidosti käänneyhtiöksi monen vuoden korpivaelluksen jälkeen?

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit 18 - Petri Roininen -

Oikein hyvä jakso, Investror House varmaan lähtökohtaisesti monelle hieman vaikeaselkoinen ja "väritön" kohde, mutta Aki perkasi tätä mielestäni erinomaisesti.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi -

Nämä bull/bear sertifikaatit eivät kovin hyvin käsittääkseni sovellu usean päivän treidaukseen koska vipu on kiinteä. Esimerkki:

päivä 1: lähtökurssi 100, päivämuutos 1%, vipu 10x. Loppukurssi 110

päivä 2: lähtökurssi 110, päivämuutos -1%, vipu 10x. Loppukurssi 99. 

Eli kurssi nousi aluksi 1%, sitten laski 1%, tappiota tuli 1 yksikkö alkutilanteeseen nähden

Kiinteän vivun takia käsittääkseni suositellaan lähinnä päivänsisäiseen. Liikkeet edestakaisin ylös-alas syövät tuottoa pidemmässä holdissa kuten ylläolevassa esimerkissä.

EDIT: pahoittelut luin aiemmat kommentit pikaisesti, tämä asia olikin jo katettu ylhäällä, eikä ihmetys johtunutkaan tästä "ilmiöstä"

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Olen ensimmäistä kertaa lähdössä tekemään ostoksia myös velkavivulla. Nordnet salkussa nyt siis luottolimiitti (superluotto) ja intraday limit aktivoitu.

Kysymys: kun ostan osakkeita enemmän kun tilillä saldoa niin meneekö tämä vivutettu ostos normaaliluotosta vai intraday-limiitistä?

Miten näitä käytännössä käytetään ristiin vai ymmärtääkö softa automaattisesti että esim. päiväkauppa menee intradaystä?

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -

Sievi Capitalia @0,908 pieni nippu

Näytä koko viesti
Kulta sijoituskohteena -

Jos haluaisi spekuloida kullan hinnanmuutoksilla vain pörssiyhtiöiden kautta (Dax / Jenkit), niin mitkä yhtiöt perusliiketoiminnaltaan soveltuisivat tähän tarkoitukseen lähtökohtaisesti parhaiten? Royal Goldia löytyy jo ennestään salkusta.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Mielestäni Saksan tilastot ovat nyt kiinnostavia, kun aletaan haarukoimaan tämän viruksen aiheuttamaa kuolleisuutta. Ymmärtääkseni Saksassa testataan kohtalaisella laajuudella ja lukujen luotettavuus oletettavasti hyvää. Toistaiseksi ei yhtään kuolemaa, vaikka reilusti toistatuhatta tapausta (kirjoitushetkellä noin 1150).

Näytä koko viesti