Olet täällä

Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 20.3.2021 02.46

Pokeriammattilainen luo viihdettä maailmaan siinä missä näyttelijät tai urheilijat. Slottiammatilainen ei luo mielestäni mitään.

Näytä koko viesti
Honkarakenne - 17.3.2021 09.45

Sahatavaran hinta on noussut todella paljon ja Hongan tilauskirjat pursuavat kauppoja, joiden katteet ovat todennäköisesti sen vuoksi surkeat. Luulisi tämän toimitusjohtajankin tiedostaneen. Hyvin kyseenalaista toimintaa jos surkeat katteet ovat todellisuutta ja tämä tuodaan ilmi vasta joskus myöhemmin.

 

Näytä koko viesti
Kamux - 24.2.2021 07.36

prplsqrl kirjoitti:

 

Turms kirjoitti:

Kamuxin osakkeilla blokkikauppa – Osakkeita vaihtui lähes 2,4 miljoonan euron edestä

...

Kamuxin osake on noussut 69 prosenttia sitten vuoden alun.

 

Tähän kohtaan pieni, mutta mielestäni tarpeellinen saivartelu. Kamuxin osake on noussut tuon verran vuoden ajanjaksolla, vuoden alusta karvan alle 6%. 

Turms oli kirjoittanut viestinsä 23.11.2020, jolloin osake oli noussut vuoden 2020 alusta tuon 69 prosenttia.

Näytä koko viesti
Sijoittaminen globaalisti viljelysmaihin ja metsään - 14.1.2021 10.17

Tässä toinen Pohjois-Amerikassa alalla toimiva yritys:

http://www.farmlandpartners.com/

https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/osakekurssit/16280163-farmland-pa...

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 12.1.2021 10.25

Elämäntavat kuntoon pysyvillä muutoksilla, eikä millään kausittaisilla dieteillä. Itsekin vajaa 10 vuotta sitten innostuin liikunnasta joukkueurheilun kautta, josta se sitten laajeni monipuoliseen liikkuvaan elämäntapaan. Elämänilo, itseluottamus, jaksaminen, ja tehokkuus ovat aivan eri luokkaa kuin sillä alkoholia paljon käyttävällä tietokoneen edessä viihtyvällä nuorella miehellä oli. Saatan olla myös huomattavasti miellyttävämpi ihminen nykyisin ja ihmissuhteetkin ovat paremmat.

Salilla käyminen pari kertaa viikossa on tylsää, mutta tärkeää toimintakyvyn kannalta. Aerobinen liikunta taas mm hiihtämisen ja pallopelien muodossa todella mukavaa ja sen jälkeen on mitä parhain olo. Mikään ei juuri voita fiilistä kun saa hyvän hikiurheilun alle ja kylmän laadukaan oluen päälle. Suurempi kertamäärä alkoholia ottaa enemmän kuin antaa, mutta muutaman kerran vuodessa mentaalipuoli kestää senkin.

Tärkeysjärjestys : 1. Alkoholia vähemmäksi. 2. Ruokavalio kuntoon 3. Liikunta

Tsemppiä!

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 8.1.2021 12.36

Tuli ostettua pieni siivu Ovaroakin salkkuun ensimmäisen kerran. Kuului joskus osakkeisiin joihin ei tehnyt mieli koskea pitkällä tikullakaan, mutta nyt on syntynyt luottamusta nykyjohtoon. Lisäksi näen Inderesin tulevan näkemyksen mahdollisesti olevan entistä suotuisampi tarjoten näin pienen yhtiön kohdalla mahdollisuuden pikavoittoihin.

 Näkeekö kukaan Ovaroa mahdollisena ostokohteena nykykunnollaan/hinnallaan?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 3.12.2020 09.13

Konservatiivi kirjoitti:

Tässä aika hyvä yhteenveto tekijöistä, joiden vuoksi puolet jenkeistä uskoo demokraattien voittaneen "dopingilla":

Puolet? Ei taida pitää paikkansa. Olisiko lähdettä moiselle väitteelle?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 30.11.2020 07.19

Biden -vetojen seurauksena William Hilliltä tuli viesti ja jatkossa panoksiani rajoitetaan enkä ole oikeutettu osallistumaan promoihin. Helposti näitä rajoituksia viuhuu kun en ole koskaan aiemmin mitenkään ammattimaisesti vetoa lyönyt ja vetohistoriani ollut suunnilleen 1 viihdebetsi vuodessa.

Voiko tästa olettaa, että William Hillillä sama käsitys kuin monella täällä: Biden = Viisas raha, Trump= Tyhmä raha?

Näytä koko viesti
PYN Elite rahasto - tuottoa Kaakkois-Aasiasta - 26.11.2020 03.05

Kalle kirjoitti:

Jos rahasto olisi ostettavissa Nordnetin kautta merkitsisin sillä sekunnilla.

Onko tämä täysin poissuljettu vaihtoehto?

Miksi Nordnetin kautta? Tähän ei tarvitse arvo-osuustiliä tai vastaavaa. Teet merkinnän vain heidän ohjeidensa mukaisesti ja maksat sen :https://www.pyn.fi/pyn-elite/merkinta/

He lähettävät sinulle sitten merkintälaskelman kun merkintä toteutettu. Sitten vaan seurailemaan miten osuuden arvo nousee.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.11.2020 02.46

Artsipappa kirjoitti:

Jos muuten haluatte vielä munanmittauskilpailun niin voin tuomaroida. (Kyse siis Bidenin vedosta. Ei varsinaisesta kyrpien mittailusta)

En näkisi vedolle muuta lopputulemaa kuin että molemmat julistautuvat voittajiksi, tuomari saa potkut sen jälkeen kun on kertonut tuloksen luotettavaksi ja lopulta foorumilla käydään keskustelua siitä, oliko tuomarin potkuista kertova postaus jollain toisella foorumilla hyvän foorumikirjoittelutavan mukainen vai ei.

Jätän välistä.

Käsittääkseni vedon ehdottajan alkuperäinen tarkoitus oli lisätä uskottavuutta hänen Biden-positioitansa kohtaan. Sitähän voi koittaa toki lisätä muutenkin halutessaan.

Näytä koko viesti