Olet täällä

JR:n allokaatioblogi - 10.11.2022 05.42

Inflaatio alas->korot alas->osakkeet ylös (kasvuosakkeet muita enemmän johtuen pienemmestä diskonttokorosta). Evon osake on houkuttelevampi sijoituskohde kun korkopapereista saa vähemmän tuottoa. Mielestäni hyvinkin perusteltu reaktio.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 15.8.2022 04.15

"1. Halutaan tehdä insiderkauppoja ennen varoitusta. Jos asiasta päättävä kokous pidetään pörssi ollessa kiinni, ja negari tuupataan ulos ennen kaupankäynnin aukeamista, ei kukaan voi käyttää ko. sisäpiiritietoa hyödyksi."

 

En oikein ymmärrä tätä kohta twiitissäsi ja kolumnissasi. Kuinka tässä päästään tekemään sisäpiirikauppoja? Niistähän pitäisi tehdä ilmoitus jos on kauppoja tehty ja sittenhän jäädään kiinni? Vai mitä tarkoitat?

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 10.6.2022 08.36

Ootko harkinnut (tai käyttänyt) lyhennysvapaata asuntolainaan? Sehän on halvinta lainarahaa, niin järkevämpi käyttää ne lyhennykset sijoittamiseen kuin ottaa/pitää sijoituslainaa.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 20.12.2021 05.28

Varmaan sulla ensimmäinen ostoerä on eniten tappiolla ja kun verottaja käyttää fifo-periaatetta, niin sen ensimmäisen erän ulkoiluttaminen on kannattavampaa kuin viimeisimpien ostoerien. Eli harkitsisin sinuna vain osan ulkoiluttamista veroteknisistä syistä.

Näytä koko viesti
Kempower - 14.12.2021 11.02

Aki Pyysing kirjoitti:

Kempowerin hinnan raketointi johtuu osin siitä, että mie en saa Nordnetin Kempowerin myyntinappia auki😎.

Muita osakkeita pystyisi kyllä myymään, joten yhtiökohtainen tekninen ongelma, jollaista en ole ennen nähnytkään. Helpottanee jossain vaiheessa.

Oli sama ongelma, mutta kiersin sen käyttämällä mobiilisovellusta.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 20.3.2021 02.46

Pokeriammattilainen luo viihdettä maailmaan siinä missä näyttelijät tai urheilijat. Slottiammatilainen ei luo mielestäni mitään.

Näytä koko viesti
Honkarakenne - 17.3.2021 09.45

Sahatavaran hinta on noussut todella paljon ja Hongan tilauskirjat pursuavat kauppoja, joiden katteet ovat todennäköisesti sen vuoksi surkeat. Luulisi tämän toimitusjohtajankin tiedostaneen. Hyvin kyseenalaista toimintaa jos surkeat katteet ovat todellisuutta ja tämä tuodaan ilmi vasta joskus myöhemmin.

 

Näytä koko viesti
Kamux - 24.2.2021 07.36

prplsqrl kirjoitti:

 

Turms kirjoitti:

Kamuxin osakkeilla blokkikauppa – Osakkeita vaihtui lähes 2,4 miljoonan euron edestä

...

Kamuxin osake on noussut 69 prosenttia sitten vuoden alun.

 

Tähän kohtaan pieni, mutta mielestäni tarpeellinen saivartelu. Kamuxin osake on noussut tuon verran vuoden ajanjaksolla, vuoden alusta karvan alle 6%. 

Turms oli kirjoittanut viestinsä 23.11.2020, jolloin osake oli noussut vuoden 2020 alusta tuon 69 prosenttia.

Näytä koko viesti
Sijoittaminen globaalisti viljelysmaihin ja metsään - 14.1.2021 10.17

Tässä toinen Pohjois-Amerikassa alalla toimiva yritys:

http://www.farmlandpartners.com/

https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/osakekurssit/16280163-farmland-pa...

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 12.1.2021 10.25

Elämäntavat kuntoon pysyvillä muutoksilla, eikä millään kausittaisilla dieteillä. Itsekin vajaa 10 vuotta sitten innostuin liikunnasta joukkueurheilun kautta, josta se sitten laajeni monipuoliseen liikkuvaan elämäntapaan. Elämänilo, itseluottamus, jaksaminen, ja tehokkuus ovat aivan eri luokkaa kuin sillä alkoholia paljon käyttävällä tietokoneen edessä viihtyvällä nuorella miehellä oli. Saatan olla myös huomattavasti miellyttävämpi ihminen nykyisin ja ihmissuhteetkin ovat paremmat.

Salilla käyminen pari kertaa viikossa on tylsää, mutta tärkeää toimintakyvyn kannalta. Aerobinen liikunta taas mm hiihtämisen ja pallopelien muodossa todella mukavaa ja sen jälkeen on mitä parhain olo. Mikään ei juuri voita fiilistä kun saa hyvän hikiurheilun alle ja kylmän laadukaan oluen päälle. Suurempi kertamäärä alkoholia ottaa enemmän kuin antaa, mutta muutaman kerran vuodessa mentaalipuoli kestää senkin.

Tärkeysjärjestys : 1. Alkoholia vähemmäksi. 2. Ruokavalio kuntoon 3. Liikunta

Tsemppiä!

Näytä koko viesti