Citycon -

Cityconin kohdalla dumppijuttuja on sitten ilmeisesti ollut aika harvoin kun katsoo kurssikehitystä pidemmällä aikavälillä 😎

Muistan kyllä itsekin kauhoneeni tätä kun kanadalaiset möivät tätä pari vuotta sitten "polkuhintaan" isomman läjän. Fiksumpia taisivat olla Cityconin suhteen.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi -

Inflaatio alas->korot alas->osakkeet ylös (kasvuosakkeet muita enemmän johtuen pienemmestä diskonttokorosta). Evon osake on houkuttelevampi sijoituskohde kun korkopapereista saa vähemmän tuottoa. Mielestäni hyvinkin perusteltu reaktio.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

"1. Halutaan tehdä insiderkauppoja ennen varoitusta. Jos asiasta päättävä kokous pidetään pörssi ollessa kiinni, ja negari tuupataan ulos ennen kaupankäynnin aukeamista, ei kukaan voi käyttää ko. sisäpiiritietoa hyödyksi."

 

En oikein ymmärrä tätä kohta twiitissäsi ja kolumnissasi. Kuinka tässä päästään tekemään sisäpiirikauppoja? Niistähän pitäisi tehdä ilmoitus jos on kauppoja tehty ja sittenhän jäädään kiinni? Vai mitä tarkoitat?

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Ootko harkinnut (tai käyttänyt) lyhennysvapaata asuntolainaan? Sehän on halvinta lainarahaa, niin järkevämpi käyttää ne lyhennykset sijoittamiseen kuin ottaa/pitää sijoituslainaa.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi -

Varmaan sulla ensimmäinen ostoerä on eniten tappiolla ja kun verottaja käyttää fifo-periaatetta, niin sen ensimmäisen erän ulkoiluttaminen on kannattavampaa kuin viimeisimpien ostoerien. Eli harkitsisin sinuna vain osan ulkoiluttamista veroteknisistä syistä.

Näytä koko viesti
Kempower -
Aki Pyysing kirjoitti:

Kempowerin hinnan raketointi johtuu osin siitä, että mie en saa Nordnetin Kempowerin myyntinappia auki😎.

Muita osakkeita pystyisi kyllä myymään, joten yhtiökohtainen tekninen ongelma, jollaista en ole ennen nähnytkään. Helpottanee jossain vaiheessa.

Oli sama ongelma, mutta kiersin sen käyttämällä mobiilisovellusta.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Pokeriammattilainen luo viihdettä maailmaan siinä missä näyttelijät tai urheilijat. Slottiammatilainen ei luo mielestäni mitään.

Näytä koko viesti
Honkarakenne -

Sahatavaran hinta on noussut todella paljon ja Hongan tilauskirjat pursuavat kauppoja, joiden katteet ovat todennäköisesti sen vuoksi surkeat. Luulisi tämän toimitusjohtajankin tiedostaneen. Hyvin kyseenalaista toimintaa jos surkeat katteet ovat todellisuutta ja tämä tuodaan ilmi vasta joskus myöhemmin.

 

Näytä koko viesti
Kamux -
prplsqrl kirjoitti:

 

Turms kirjoitti:

Kamuxin osakkeilla blokkikauppa – Osakkeita vaihtui lähes 2,4 miljoonan euron edestä

...

Kamuxin osake on noussut 69 prosenttia sitten vuoden alun.

 

Tähän kohtaan pieni, mutta mielestäni tarpeellinen saivartelu. Kamuxin osake on noussut tuon verran vuoden ajanjaksolla, vuoden alusta karvan alle 6%. 

Turms oli kirjoittanut viestinsä 23.11.2020, jolloin osake oli noussut vuoden 2020 alusta tuon 69 prosenttia.

Näytä koko viesti
Sijoittaminen globaalisti viljelysmaihin ja metsään -

Tässä toinen Pohjois-Amerikassa alalla toimiva yritys:

http://www.farmlandpartners.com/

https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/osakekurssit/16280163-farmland-p…

 

Näytä koko viesti