Olet täällä

Osakekisa III - Yksi long ja yksi short osake mista tahansa 7.9-31.12 - 7.9.2021 10.34

#BethHarmon#Kamux#KAMUX.HE#Long#14.10#
#BethHarmon#Kone#KNEBV.HE#Short#69.62#

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 18.8.2021 02.50

Joka kerta kun Jensin blogiin on tullut uusi kommentti, niin sitä pistää sormet ristiin sekä silmät kiinni ja alkaa hokemaan mantraa "käy hyvät, käy hyvät, käy hyvät", että joku olisi vastannut Jensin vastatulleeseen postaukseen, jota ei ole vielä itse tullut luettua.

Eli Jensin blogin seuraaminen on vähän kuin mtt-grindaus. Aina odottaa parasta, mutta harvoin osuu. No ehkä vähän kärjistettyä, mutta kyllä tätä kullanarvoista blogittajaa lukis mielellään vaikka joka päivä.

Näytä koko viesti
Apua aloittelijalle, kun oma tieto ei vielä riitä - 21.1.2021 01.25

ItiksenKiekko kirjoitti:

Hei,

Voittoja voi kotiuttaa osakkeista verotta myymällä niitä yhteensä enintään tuhannella eurolla tammi–joulukuussa.

Voit siis kotiuttaa esim. 10 000€ potin, jos tuoton osuus on ollut 1000€.

Eikös se ole kilolla myyntejä yhteensä, niin ei tarvitse maksaa veroja. 

3.2 Pienet luovutukset
Eräät luovutusvoitot on erikseen säädetty verovapaiksi ja eräät luovutustappiot vähennyskelvottomiksi. Arvopaperien luovutusten verotuksessa on merkitystä erityisesti pienten voittojen verovapaudella ja pienten tappioiden vähennyskelvottomuudella.
Luovutusvoitto on verovapaa, jos kaiken verovuonna luovutetun omaisuuden luovutushinnat ovat yhteensä enintään 1 000 euroa. Vastaavasti luovutustappio on vähennyskelvoton, jos kaiken verovuonna luovutetun omaisuuden yhteenlasketut hankintamenot ovat enintään 1 000 euroa ja kaiken verovuonna luovutetun omaisuuden luovutushinnat ovat samalla yhteensä enintään 1 000 euroa.

 

Näytä koko viesti