Vedonlyönti "sijoitusmuotona" -
Jääkarhu kirjoitti:

Kritisoin myös kerran nuita moniveto- ja muitakin vihjeitä ESBC:n facebooksivulla siitä, että seurantaa vihjeiden palautusprosenteista tai käyriä yms ei ole tarjolla. Monivetovihjeistä taisi todeta että ei ole missään niiden väittänytkään olevan voitollisia. Kuitenkin väittäisin että ihmisillä jää tällainen mielikuva ainakin, koska Jorma Vuoksenmaa on Suomen tunnetuin vedonlyöjä ja vihjaaja. Oma veikkaus on myös että hyvin monet muutkin hänen tarjoamat vihjepalvelut ovat tappiollisia, miksipä muuten eivät julkaisisi esimerkiksi tasapanoksilla tai suosituspanoksilla hienoja palautusprosentteja ja käppyöröitä mainokseksi? Monet vihjeet ovat myös todella kalliita ja näiden hinta tulisi ottaa huomioon palautusprosentteja laskettaessa. Vuoksenmaalla on tosiaan tapana loukkaantua ja uhriintua hyvin nopeasti kun hänen liiketoimintaansa aletaan kritisoimaan. Uskoisin että Vuoksenmaa (tai ESBC-tiimi) on ennen pärjännyt vedonlyönnissä todella hyvin ja saattaa vieläkin jossain vetomuodoissa pärjätä, mutta toiminta on erittäin läpinäkymätöntä. Olisi mielenkiintoista kuulla kyllä lisää stooria tästä.

Se on totta, että ESBC:n toiminta ei ole välttämättä kovin läpinäkyvää. Ottaen huomioon kuitenkin vedonlyönnin luonteen jossa ei ole ns. "varmoja kohteita" niin satunnainen ESBC:n vihjepalvelun tilaaja voi todeta että "olipa huonot vihjeet" kun yksikään ei vihjeistä ei kyseisellä kerralla sattunut osumaan ja tästä katkeroituneena mennyt kirjoittamaan jollekkin foorumille epäilyksensä ESBC:n vihjeiden toimivuudesta. Löytyisiköhän jostain foorumilta seurantaa ESBC:n vihjeisiin perustuvista peleistä riittävän pitkältä ajalta? Itse Vuoksenmaan molemmat kirjat lukeneena en epäile etteikö hän olisi ammattitaitoinen vedonlyöjä ja pelianalyytikko, mutta olen kieltämättä myös ihmetellyt miksi ESBC ei julkista omiin vihjeisiin perustuvaa seurantaa peleistä...

 

 

Näytä koko viesti
Vedonlyönti "sijoitusmuotona" -
ItiksenKiekko kirjoitti:
Domme kirjoitti:

Suosikkikohta kun Vuoksenmaa perustelee teknisen analyysin/trendien toimivuutta luonnonlaeilla: "Jos te katotte syksyllä miten muuttolinnut takkuu teiän lähipellon yllä, menee vähän eestakas mut keskimäärin pikkusen etelää kohti ennen kun ne haluaa tehdä sen ison muuvin kohti etelää...ja mitenkä vesi alkaa vähän kuplia ennen kuin se kiehuu" :D Huikee äijä!

Harmi vaan, että jaksaa kerskua noilla vedonlyönnin "tuotoilla". Toki on voittanut reilusti tuolloin 90-luvulta alkaen jopa 20 vuotta. "Pidetään analyysi yksinkertasena ja sillä pärjätään..(:D)" Ei ole pelannut vuosiin voitollisesti, vaan raha, mitä tulee kotiinpäin on asiakkaista, jotka myös häviävät.

Mistä tiedät ettei ole pelannut vuosiin voitollisesti? 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -
Kapteeni Ilmiselva kirjoitti:

Tama varmaan sopii tahan ketjuun: https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-10-30/sports-gambling-is-quant-trading-firm-s-way-to-beat-market-odds

Susquehanna International Group has always embraced game theory, taking employees to baseball games and using poker as a tool for teaching its traders. Now the U.S. firm is betting that gambling on sports could be its next winning investment strategy.

Susquehanna has set up a unit at its Dublin office to wager on sports including basketball, American football, soccer and tennis. The business, called Nellie Analytics, has advertised to hire quantitative analysts and computer technicians. The team already includes an ex-Goldman Sachs Group Inc. convertible-bond trader as well as a former wine trader who’s also played professional poker.

Itse urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneena ja ahkerana vedonlyöjäna mulla olisi muutama pointti mitä haluaisin ottaa esille. Mielestäni vedonlyönnin etuja verrattuna perinteiseen sijoittamiseen on se että vedonlyönnissä raha sitoutuu vain hetkellisesti eli näin ollen saman rahan kiertonopeus on suuri ja voi tuottaa vuositasolla merkittävästikin olettaen että on voittava vedonlyöjä. Lisäksi yksittäiset betting tapahtumat ovat täysin erillisä tapahtuma toisistaan eikä sisällä markkinariskiä. Onko tässä minun logiikassani mielestänne järkeä? 

Uutinen siitä että Susquehannan vedonlyöntiprojektista vahvistaa käsitystäni siitä, että monet tahot suhtautuvat ammattimaisesti vedonlyöntiin. Olen kerännyt dataa omista peleistä 6kk ajalta ja ilokseni saanut huomata, että palautusprosenttini ovat luokkaa 10-20%. Dataa on tosin hyvin lyhyeltä ajanjaksolta, mutta aion jatkaa datan keräämistä selvittääkseni millaisia tuottoja minun on mahdollista saavutta vedonlyönnillä pitkällä juoksulla. 

Ei liity varsinaisesti täällä käytävään keskusteluun, mutta olisi mielenkiintoista kuulla muiden näkemyksiä aiheesta. 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Morjes,

Milenkiintoinen blogi jota olen seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti sillä sekä sijoittaminen että pokeri kiinnostavat. 

Olisi mielenkiintoista kuulla sun (ja muidenkin lukijoiden) näkemyksiä Bitcoineista, tuntuvat olevan kovassa hypessä tällä hetkellä ja puhujia löytyy niin puolesta kuin vastaan. Olin harkinnut muutaman Bitcoinin ostamista ihan milenkiinnosta. Aloin kuitenkin suhtautumaan Bitcoiniin hieman kriittisesti ja päätin olla osallistumatta tähän Bitcoin "hypeen" on kun minua viisaammat ovat alkaneet puhua kuplasta yms. 

Kun etin tietoa Bitcoineista niin huomasin että Pokerstarsillekkin voi tallettaa rahaa bitcoineilla Netellerin kautta :D

 

Näytä koko viesti