Olet täällä

Terveystalo - 24.1.2023 02.55

Tarjak_e kirjoitti:

Varmaan ymmärrät mitä siitä seuraisi jos näitä lääkäri- hammaslääkäri ym. Terveydenhuolto aikoja voisi peruutella ilman kuluja, jonot ja kustannukset vain kasvaisivat.

suosittelen tarkkuutta huolimattomuuden sijasta.

 

Ymmärrän kyllä tuon periaatteen. Mutta olin siis vaihtamassa aikaa samalle päivälle, mutta toiselle lääkärille, koska kyseisellä lääkärillä ei muita kuin etäaikoja. Ja heti varauksen teon jälkeen.

Varaussysteemiä pitäisi muuttaa niin, että jos valitset paikkakunnan ja toimipisteen, ei etävastaanottoaikoja tarvitsisi tulla edes listalle. 

Näytä koko viesti
Terveystalo - 23.1.2023 04.14

Äsken kokemastani Terveystalon asiakaspalvelusta tekee mieli kertoa eteenpäin. Eli tein äsken nettiajanvarauksen. Valitsin paikkakunnan ja sitten sopivan ajan ja vapaan lääkärin. Varauksen vahvistamisen jälkeen tuli teksti, että lääkäri soittaa sinulle x aikaan. Silloin vasta tajusin, että varasin puhelinvastaanotolle ajan, joka ei tässä tapauksessani mitenkään sopinut. Soitin asiakaspalveluun, että haluan vastaanotolle paikanpäälle ja että tein virheen ajanvarauksessa. Asiakaspalvelija sanoi, että kyseiselle lääkärille ei saa paikanpäälle aikaa, mutta toiselle lääkärille kyllä saa. Vastasin, että sopii minulle. Asiakaspalvellija kuitenkin kertoo, että puhelinajasta tulee kuitenkin automaattisesti lasku, kun olet sen vahvistanut ja lääkäri tulee sen laskuttamaan Terveystalolta. Eli pyrin välittömästi korjaamaan virheellisen varaukseni, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä. Jätin varauksen tekemättä toiselle lääkärille ja nyt sitten odotellaan tyhjästä reilun satasen laskua.

Ottaa kyllä kunnolla päähän, mutta tätä kai se nykyajan asiakaspalvelu on. Oma moka, niin siitä on kärsittävä.

Eli peruutusten laskutus toimii automaattisesti ja asiakaspalvelussa ei ole mitään tehtävissä niille. Tämä puoli on ainakin tehokasta Terveystalossa.

Näytä koko viesti
Coeus Invest GRIT -erikoissijoitusrahasto - 15.7.2022 10.14

warrenFIx kirjoitti:

 

 Itse sijoitin rahastoon, kun kuvittelin, että Jenssillä olisi lahjakkuutta sijoitusmarkkinoillakin kuten pokerissa. Suoraan sanottuna: ei kannattanut.

 

 

Kannattaisko vähän pitkäjänteisemmin suhtautua sijoituksiin? 

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 16.3.2022 03.33

Tuuliainen kirjoitti:

Hello ...

Virallinen tase ja tuloslaskelma ja liitetiedot (Tieto tilinpäätöksen laatimisessa käytetyistä säännöistä, annetut vakuudet ja taseen ulkopuoliset sitoumukset, oman pääoman muutokset ja hallituksen voitonjakoehdotus). Noilla tiedoilla mikro- ja pienyritysten tilinpäätökset käytännössä.

Näytä koko viesti
Olvi - 5.3.2022 10.32

Minusta taas täsmälleen oikea päätös, mutta päätös olisi pitänyt tehdä heti. Erittäin vahingollinen, mutta pienempi vaikutus kuin jatkaminen Venäjällä. Ja näin johtokin on päätellyt. 

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 3.3.2022 01.04

Ja jos valtaa Suomen ja Ruotsin, niin sijoitukset ovat sen jälkeen aika toisarvoisia asioita.

Näytä koko viesti
Lemonsoft - 12.11.2021 11.27

Ihmettelen miten tämä on edes olemassa enää. Ohjelmisto jäljessä ainakin 10 vuotta kilpailijoita. Ehkä mukana pysyminen johtuu siitä, että yritykset eivät hevillä vaihda ohjelmistoaan, kun muutosta pelätään. Sekä kustannuksia, mutta unohdetaan ajan säästö, jota nykyaikaiset ohjelmistot tuovat. Markkinaa hallitsee käsittääkseni Accountorin Procountor ja Visman Netvisor. Nopeasti pitää yrityksen onnistua kehitystyössä.

Näytä koko viesti
Yhtiön osakkeiden myynti ja takaisinosto lyhyen ajan sisällä - 26.10.2021 10.58

Sivuhuomiona tähän. Tuntuu hölmöltä, että tällaisia asioita pitää sijoittajan edes miettiä. Olisi vain yksinkertaisesti, että tappiot voi vähentää ja sillä selvä. Sijoittajallahan on aina mielessä tällä peliliikkeellä saada kuitenkin myöhemmin voittoja. Ei ole ollut KHO kartalla tuossa ratkaisussa. 

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene - 7.9.2021 08.50

"Ja miten ihmiset tekevät omasta halustaan vuodet ylitöitä ja priorisoivat oman vapaa-aikansa edelle työt saamatta siitä mitään - edes vastaavaa määrää vapaita." Django

Tämä nyt ei kyllä pidä paikkaansa. Ovat saaneet korvauksen ja ison sellaisen. Olisikohan koviten palkattu ala Suomessa perus- / ammattikoulutuksella? 

Näytä koko viesti
Citycon - 26.8.2021 02.03

LongJohn, olet oikeassa, merkintäoikeusanteja on tosiaan ollut ja en huomioinut niitä ja tuo 10 vuoden takaisen luvun vertaaminen suoraan tähän hetkeen ei onnistu. Mutta viiden viime vuoden aikana 2016-2020 ei ole tainnut olla ja muutos 14,10 -> 11,48 eli -19%.

Näytä koko viesti