Olet täällä

Auton omistaminen vs yksityisleasing - 28.10.2019 02.18

Toisaalta ei liity mitenkään otsikon aiheeseen keskustelu siitä kannattaako autoa ylipäänsä olla vai ei. Tai kannattaako ostaa käytetty auto. Jos vain on mahdollista, tottakai kannattaa olla ilman autoa tai ajella mahdollisimman halvalla autolla. Kukaan tavan tallaaja ei autoa pidä sijoituksena.

Jos auto pitää olla ja uuden haluaa, niin jokainen voi varmaan laskea kumpi on järkevämpi omassa tilanteessaan, oma auto vai leasing. Mielestäni omistaminen on kannattanut (ainakin jos on pysynyt käytettyinä halutuissa merkeissä ja malleissa), mutta siihen liittyy kyllä nykyaikana riskejä enemmän kuin aiemmin.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 24.10.2019 12.41

Nokian osakkeiden myynti katkesi virhetilanteeseen myyntinapin klikkauksen jälkeen ja näköjään alas ollaan siitä tultu. Joten sain tällä jumilla kasvatettua tappioita. Eikä näköjään vieläkään pääse myymään. Ei tässä nyt suurista summista puhuta, mutta harmittaa. Tai eihän sitä tiedä vaikka se päivän aikana kääntyy toisinpäin. Muokkaus: taitaa tosiaan toisin päin kääntyä ja nyt en tiedäkään enää mitä tämän kanssa tekisi, odotellaan vielä... Muokkaus2: kiitos Nordnet, selvisin pienemmillä tappiolla, kun en hätäpäissäni päänyt Nokiaa myymään

Näytä koko viesti
Lehto Group - 14.10.2019 02.06

Kyllä tuo syö luottamusta yritykseen.

Onkos tämä kuinka uusi juttu Lehdon myynnissä? Lehto Profit 24 kk tuottotakuu.

https://asunnot.lehto.fi/fi/lehto-profit/

Näytä koko viesti
Osakkeiden kurssimanipulaatio - 14.10.2019 11.39

Joo, jotain hyötyähän siitä pitäisi tekijälle olla ja äkkinäisesti vilkaistuna Olvin osakekaupankäynnissä nyt ei mitään isompaa ole viime aikoina tapahtunut. Vaihto on vähäistä. Mutta tosiaan ihmettelen vain noita pieniä kauppoja.

Näytä koko viesti