Olet täällä

Citycon - 10.8.2020 02.48

"Huomattavaa on, että Q2 oli citykanin levinneisyysalueilla eli Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa koronalockdownien aikaa."

Huomattavaa on myös, että Q2 positiivinen yllätys oli mahdollista vain valtion tukien avulla. Tai en tiedä siitä yllätyksestä, jos valtio maksaa yritysten kiinteitä kuluja.

Näytä koko viesti
Sampo - 31.7.2020 09.52

HS:n pääkirjoituksessa mutuillaan Samposta. https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000006586663.html

Perinteisellä pankkibisneksellä tosiaan vaikeaa, mutta muillakin keinoilla sitä rahaa voi pankit tehdä tässäkin tilanteessa, kuten on nyt nähty. Ei siinä, kelpaa omistajille varmaan rahan teko pelkästään vakuutuksilla. On sen verran hyvät meriitit siltä alalta Sampolla.

Näytä koko viesti
Suuri Pörssiromahdus 2020 - 31.7.2020 09.21

Marraskuu, onko tulokset mielestäsi huonompia kuin vuosi sitten odotit niiden olevan?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 2.7.2020 08.28

Hyvät motivointikeinot painon pudotukseen yes

Itsellä sellainen periaate, että jos meinaa alkoholia nautiskella ja syödä vähän paremmin, pitää ne samana päivänä olla etukäteen kulutettu. Ja varman päälle. Tarkoittaa siis parhaillaan (tai pahimmillaan)  paria 1-2 tunnin treeniä. Joten monesti lauantai ainut vaihtoehto.

Treeneihin vinkkaisin mukaan moninivelliikkeitä (esim. maastaveto, kyykky). Vaikka ihan pienillä painoilla. Saan hyvin sykettä treeniin. Mutta pääasiahan on, että tekee jotain mikä on mieluista. Tsemiä jatkoon!

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 29.6.2020 10.08

Sama lopputuloshan siitä tietysti tulee, vaikka ostot ja myynnit kirjaisi vähennettynä kaupankäyntikuluilla. Itse kirjaisin kuitenkin ainakin myynnin kulut erikseen. Muuten myynti ei ole oikein. Ei sillä tietty pienimuotoisessa toiminnassa ole niin väliä, mutta kuitenkin.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 25.6.2020 01.05

Jep, hyvin sukeltaa.

2018 näyttää olleen yhtiön oma pääoma noin 1.9 miljardia euroa. Eli noin oman pääoman verran kateissa fyrkkaa.

Pientä uhkapeliä meinasin osakkeella hellepäivien ratoksi, mutta taidanpa jättää välistä.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 25.6.2020 11.04

Heikin Ashi kirjoitti:

 

Heikin Ashi kirjoitti:

Wirecard

Noo , semmoista sattuu ja kurssi reagoi tänäänkin kivasti - 43 %,  vaikka taseesta hävisi  vain neljäsosa. Mennä viikolla 17.6. iloiset ostajat maksoivat tästä  yli 100 euroa kpl ja nyt samaa tavaraa kaupitellaan 15 eurolla kpl. Jaa-a, jaa-a.

 

 

Otin tästä enimmäisen odotetun nopean pikavoiton. Eilen illalla salkkuun @ 14,42 ja aamulla ulos @ 17,10 eli  +18,5 % laariin. 

Katsellaan seuraavaa parahultaista  kauppapaikkaa (jos muilta menoilta ehtii)..

Nyt ollaan noin kympissä menossa. Mitä näkemyksiä Heikinillä tällä hetkellä? Kun tarkempaa tietoa yhtiön tilasta tulee markkinoille, voinee isotkin nousut (tai lopullinen romahdus) olla mahdollisia.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 13.6.2020 05.35

Hyvä huomio Trolli. Tukia on tosiaan hakeneet ja saaneet yritykset, joiden toiminta on ollut tappiollista jo ennen koronaa alku vuonna ja vuosi sitten vastaavana ajankohtana. Myöskin kannattamatonta toimintaa tuetaan nyt siis valtion toimesta. 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 11.6.2020 04.43

Yhdysvalloissa tartunnat taas lähteneet nousuun muutamissa osavaltioissa rajoitteiden purun jälkeen.

https://www.cnbc.com/2020/06/11/coronavirus-live-updates.html

Mikä rooli on sitten ollut mielenosoituksilla viruksen leviämiselle. Miettikää sen poliisin aikaansaannoksia. Sen lisäksi, että otti ihmiseltä hengen, laukaisi käyntiin maailmanlaajuiset mielenosoitukset ja mellakoinnit, jonka seurauksena koronakin sai mahdollisesti uutta puhtia. 

Näytä koko viesti
Game of stocks - 4.6.2020 11.20

Kyllä, nyt kun se on jo housussa tässä on turha enää hötkyillä. Jos toinen syöksy tulee, niin tämä nousupyrähdys on hyödynnetty vain myymällä osakkeet huipulla. Meinaatko myydä vai seuraatko rauhallisin mielin, jos seuraava syöksy alkaa?

Näytä koko viesti