Olet täällä

Nordstream kaasuputkihanke. Katsaus menneeseen. - 28.9.2022 09.55

Marraskuu kirjoitti:

Tässä kun pohtii kenellä olisi motiivi räjäyttää nuo putket, niin ensimmäisenä tuli mieleen Fortum. Jonkin verran jäi kalavelkoja Uniperin kaappamisesta.

Tämän täytyy olla kaikkein loogisin selitys aiheesta, case closed. smileyyes

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 9.8.2022 09.13

GHearst kirjoitti:

 

Arsi kirjoitti:

 

stocksman kirjoitti:

https://www.washingtonpost.com/politics/ukraine-shelling-hits-town-near-russian-held-nuclear-plant/2022/08/09/d8e82a4a-17d2-11ed-b998-b2ab68f58468_story.html

"Officials in Moscow have long warned Ukraine that any attack on Crimea would trigger massive retaliation, including strikes on “decision-making centers” in Kyiv."

 

Millähän lihaksilla tämä "massive retaliaton" toteutetaan? Vai onko tähän saakka menty käsijarru päällä, ja odoteltu koska Ukraina hyökkää Krimille? laugh

 

Sitähän tässä pelätään, että Venäjällä on kohta enää yksi kortti käytettävissään. Hallinnolla kun ei ole varaa menettää kasvojaan, tai menee henki.

Nuke-kortille mentäessä sieltä laukaisuketjusta löytyy sitten toivottavasti se yksi Vasili Arhipov, joka pelastaa (jälleen) maailman ydintuholta. frown

En kyllä jaksa uskoa että Putte noin sekaisin sentään on.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 9.8.2022 09.01

stocksman kirjoitti:

https://www.washingtonpost.com/politics/ukraine-shelling-hits-town-near-russian-held-nuclear-plant/2022/08/09/d8e82a4a-17d2-11ed-b998-b2ab68f58468_story.html

"Officials in Moscow have long warned Ukraine that any attack on Crimea would trigger massive retaliation, including strikes on “decision-making centers” in Kyiv."

Millähän lihaksilla tämä "massive retaliation" toteutetaan? Vai onko tähän saakka menty käsijarru päällä, ja odoteltu koska Ukraina hyökkää Krimille, jonka jälkeen voidaan alkaa vasta tosissaan sotimaan? laugh

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 27.7.2022 10.03

En minäkään väitä USAn olevan mikään mallioppilas KV-lakien noudattamisessa, ja esimerkiksi tuo Irakin jälkimmäinen sota oli täysin perusteeton ja turha operaatio Bush nuoremmalta.

Enkä todellakaan ole mikään Jenkkien fanboy, mutta tuo "erikoisoperaatio" mitä Venäjä Ukrainassa tällä hetkellä suorittaa, on vaan täysin eri leveliltä kuin mikään noista Länsimaiden (Jenkkien) vastaavista. Jenkit ei tietääkseni lahdanneet käsiasein sadoittain/tuhansittain siviilejä, pöllineet toisten lapsia, tuhonneet tahallaan viljelysmaita jne.

Sisäpolitiikan opit on haettu suoraan Pohjois-Koreasta, kaikki "väärämielisiset" ovat näppärästi ajan saatossa tehneet rikoksen tai itsemurhan, tai muuten vaan kadonneet.

Ja kyllä näillä näytöillä ja tällä hetkellä Venäjä on todellakin luokiteltavissa "pahiksiin", samaan koriin Pohjois-Koreoiden yms kanssa. Toki sillä erolla, että Venäjältä pääsee (toistaiseksi) kaikki fiksut ihmiset pakenemaan. Ellei sitten ole suututtanut vääriä ihmisiä.

Venäjä ei siis ole mitenkään kategorisesti "paha valtio", vaan Venäjän viimeaikaiset toimet (niin sisä- kuin ulkopolitiikassa) ovat tehneet siitä sellaisen. 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 26.7.2022 10.15

Sodissa tuppaa kuolemaan myös siviilejä, mikä on valitettavaa, mutta "normaalia". Sillä on kuitenkin hiuksen hieno ero, kuoleeko siviili "collateral damagena" jossain risteilyohjuksin sotilaskohteeseen tehdyssä iskussa, vai ammuttuna rynnäkkökiväärillä selkään 5 metrin päästä tai pistoolilla niskaan kädet selän taakse sidottuina. Jälkimmäisiä esimerkkejä löytyy Ukrainasta, ensimmäisiä Irakista, Afganistanista yms.

Oma lukunsa ovat sitten nämä vaimojen/lasten raiskaukset omaisten katsoessa vieressä, lapsien ryöstöt venäjälle, "suodatuskeskukset" siviileille, historiankirjojen polttaminen, viljapeltojen polttaminen jne.. Nämä eivät ole enää sitä "no mutta teki länsikin" -settiä. Taino, jos Hitlerin Saksan laskee länneksi, niin sitten...

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 26.7.2022 09.09

No sellainen pieni ero noissa USAn käynnistämissä konflikteissa venäjän toimintaan Ukrainassa ainakin on, että Jenkkien tavoitteena ei ole ollut siviilien joukkoteurastus, kansanmurha ja kulttuurin hävittäminen, toisin kuin raiskaaja-natsiryssien Ukrainassa.

Länsimaiden toimintaa ohjaa tietyt kansainväliset lait ja säännöt, sekä moraalikäsitys. Kaikki edellä oleva tuntuu olevan putlerin rosvojoukoille tuntemattomia käsitteitä.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 26.7.2022 04.42

KokenutMies kirjoitti:

Olen väärässä. 

Tästä voidaan varmaan kaikki olla yhtä mieltä.

Eli BW -heittosi, kuten suurella todennäköisyydellä kaikki muutkin juttusi, oli ihan täyttä ilmaa vailla mitään totuuspohjaa. Linkkasit varmuuden vuoksi vielä lähteen, jossa väitteesi kumotaan.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 26.7.2022 02.25

KokenutMies kirjoitti:
Lähteeni? Ne ovat ihan vapaasti etsittävissä, kun käyttää hieman vaivaa. 

No laitatko nyt esimerkin vuoksi vaikka lähteen aikasemmalle väitteellesi, että Ukrainan puolella sotii Blackwaterin palkkasotureita? 

"Lähteet ovat ihan vapaasti etsittävissä" ei ole validi lähdeviittaus, eikä tuon toteaminen tee tekstistäsi yhtään turhanpäiväistä trollilässytystä merkityksellisempää.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 25.7.2022 02.48

KokenutMies kirjoitti:

Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, koska...

Sinne Trollitehtaalle voisi antaa vinkkiä, että sisällyttävät opinto-ohjelmaan kappalejaon käsitteen. Aikalailla mahdotonta tuollaisen pidemmän julistuksen lukeminen ilman.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 12.5.2022 08.46

Lakaisija kirjoitti:

Oletko itse pohtinut omistamisen moraalista puolta Evolution gamingin osalta?

En. Peliongelmainen häviää rahansa tavalla tai toisella, siihen ei millään tavalla vaikuta omistanko Evon osakkeita vai en. Mieluummin hyödyn väistämättömästä tapahtumasta kuin olen hyötymättä.

Näytä koko viesti