Fortum -

Markus Rauramo huomenna (lau) Ykkösaamussa.

Näytä koko viesti
Scanfil -

^Samalle päivälle näytti olevan myös merkintä 20.000 kpl. Tosin hintaan 4.48e, Mutta omistus siis joka tapauksessa kaikkineen lisääntyi.

Näytä koko viesti
Fortum -

Ok, eihän Uponor-diilikään ihan mahdoton ajatus olisi ollut kun tekevät putkia hekin. laugh

Näytä koko viesti
Fortum -

"Ja Uponor diili sulkee upsidea hyvissäkin skenaarioissa. "

 

Mikä hiton Uponor diili? surprise

Näytä koko viesti
Stockmann -
segesege kirjoitti:

Joo, yllättävän miedolta vaikuttaa kurssireaktio toistaiseksi. Vielä kun pääsee eroon niin myisin kyllä silmää räpäyttämättä näihin hintoihin.

Kurssi tuosta noussut melkein 200%, mitkä mietteet nyt?

Näytä koko viesti
Citycon -
Velho kirjoitti:

Eikö ole aika harvinaista julkaista toimitusjohtajan jatkosta uutinen ikään kuin kyseessä olisi määräaikainen pesti? Yleensähän toimitusjohtajat ovat töissä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Mitä olen Ballin presentaatioita seurannut, mulle on kanssa jäänyt hepusta osaava ja aikaansaava vaikutelma. Hyvä siis että jatkaa, mutta erikoista että pörssiyhtiön toimitusjohtaja toimii määräaikaisella sopimuksella. Sopimuksen hinnasta en tiedä, mutta kalliiksi se tulee ainakin siinä tapauksessa, että hallituksen kanssa menisi jostain syystä sukset ristiin kauden alkupuolella, jolloin maksettavaksi tulisi varmaan melko messevä korvaus sopimuksen ennenaikaisesta päättämisestä (?).

Eiköhän toimitusjohtajien sopimuksissa yleensäkin ole joku "messevä" korvauspykälä, jos irtisanominen tapahtuu yhtiön toimesta.

Näytä koko viesti
Tallink -
Perassic Park kirjoitti:

Mitään infoa ei ole tullut, eikä osallisrumiskyselyä. (Danske), onko muille?

Näin vaikka anti on jo alkanut.

Ainakin Nordnetissa näkyy Yhtiötapahtumat&osakeannit valikon alla. Mutta mitään viestiä erikseen ei minullekaan tullut (kuten merkintäoikeusanneissa tulee).

Näytä koko viesti
Tallink -
Velho kirjoitti:

Onko täällä Tallinkin antiin perehtyneitä? Tallink siis järjestää osakeannin, jossa saa merkitä uusia osakkeita hintaan 0,47 €. Kurssi nyt 0,61 €. Vanhoilla osakkeenomistajilla on merkintäetuoikeus omistustensa suhteessa, mutta kuponkianti tämä ei kuitenkaan ole? Mitään merkintäoikeutta ei ole mitä voisi kaupata, mutta käytännössä kuitenkin 17.8. osakeluetteloon merkityt ovat tässä etuoikeusasemassa. 

Minua kiinnostaisi että miten tuo etuoikeus käytännössä sitten menee? Jos oletetaan, että anti ylimerkitään, niin kaikki uudet osakkeet menee vanhoille omistajille (17.8 listan mukaisesti). Jos omistaa vaikka 10.000 osaketta nyt, ja merkkaa annista 10.000 lisää, niin kuinka monta osaketta annista lopun perin saa?

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) -

Minkäs takia tota omistajalistaa ei ole päivitetty vieläkään? sad

Näytä koko viesti
Silmäasema -
Diletantti kirjoitti:

Eipä tässä taida olla mieltä enää roikkua mukana itsekään vaan kotiuttaa pikku voitto. Riskit mielestäni liian suuret koko yrityksen häviämiselle pörssistä tai jatkuvalle nollaosingolle.

Miten tuo pörssistä lähteminen voi käytännössä tapahtua? Eikö Coronarian pitäisi kuitenkin saada ensin 90% osakkeista, ja nyt se omistusosuus on ilmeisesti nousemassa jonkin verran yli 50%, jos muut isot kuin Intera ei hyväksy tarjousta.

Onko tietoa, miten muut isot omistajat (Varma, Ilmarinen,...) suhtautuvat ostotarjoukseen?

Näytä koko viesti