Inderes -

Sinne läksi omat 30 lappua hintaan 48 ja risat avauslaidasta.

Näytä koko viesti
Inderes -
jarree kirjoitti:

Inderes ratsastaa tässä aallonharjalla kun kurssit ovat nousseet ikuisuuden ja jokainen on tällä hetkellä sijoittaja. Inderes henkilöityy ja kielialue on vahvasti Suomessa. Kunhan kurssit tästä romahtaa seuraavan kerran, iso osa nykyään markkinoilla olevista sijoittajista polttaa näppinsä ja Esson baarissa puhutaan taas osakekusetuksista.

Jotenkin vaikea nähdä ajureita merkittävälle kasvulle pitkällä tähtäimellä. Pikavoitot aika varmat, koska joukkopsykoosi on aikamoinen ja kuten Aki sanoi, jengi merkkaa hinnalla millä hyvänsä.

Liikevaihdosta taitaa seitsemän pinnaa tulla Ruotsista tällä hetkellä. Voishan sinnekin suuntaan laajentua vaikka yrityskauppojen kautta, sitten kun on rahua kassassa listautumisannin jälkeen..

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Tämä voi hyvinkin ratkaista vaalit. Jos kandidaatti on letkuissa niin se taisi olla siinä.

Jos taas menee pienioireisena niin sitä on hyvä käyttää keppihevosena, että pandemiaan reagointi on ollut riittävää ja koulujen sekä talouden avaaminen oikea ratkaisu. Siinähän sitä on jo hyvä sitten sovitella sankarin viittaa omille harteille.

Mitenkäs pörssit mahtaa reagoida tänään?

Näytä koko viesti
Fellow Finance -

Puola:
https://translate.google.com/translate?sl=pl&tl=en&u=https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ile-bedzie-mogla-kosztowac-pozyczka-Tarcza-antykryzysowa-wprowadza-limity-7849050.html&fbclid=IwAR1bSCyCKwBlo-5NNKcJt3VShUa53NbTLoFkK7JM9BK0aRW8DMozx590cwA

Espanjasta lukaisin jonkin artikkelin myös google translaten läpi. En nyt löydä lähdettä, koitan etsiä myöhemmin.

Näytä koko viesti
Fellow Finance -

Tämähän ei koske pelkästään Suomen lainamarkkinoita. Korkokattoja ja korottomia koronakuukausia on jo/puuhataan Espajassa, Saksassa, Unkarissa, Puolassa ja varmasti useissa muissakin EU maissa. Koskee siis myös FF kansainvälisiä markkinoita. Ja toki koko vertaislaina bisnestä Euroopassa.

Esimerkiksi Mintoksesssa on meneillään varsinainen exodus kun raha virtaa ulos palvelusta ja lainavolyymit isketään kanveesiin. 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -
Turmiolan Tommi kirjoitti:

Korona on aika kaukana kausi-influenssasta. Ilman mitään toimia Suomessa viruksen saisi kolme miljoonaa ihmistä, heistä sairaalahoitoa tarvitsisi 600 000 ja tehohoitoa 150 000. Kuolleita tulisi 30 000. (*) Nämä kaikki normaalien flunssien ja muiden sairauksien päälle. 

..ja iso uhka on myös jos teho-osaston pursuaa koronapotilaita niin, että aletaan Italia tyyliin priorisoimaan ketä laitetaan letkuihin. Silloin on tosi paskaa tuuria jos joutuu onnettomuuteen, saa sydänkohtauksen tai aivoinfarktin jotka normioloissa saataisiin hoidettua.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Tässä hieman tartuntatilastoja visualisoituna:

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit 10 - Merja Mähkä -
AMG kirjoitti:

 

Toisaalla näin että Mähkä on keksinyt taas uuden konstin esiintyä säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijana, kuten hän itseään julkisesti kuvailee.

Mieleeni on tullut mitkä ovat referenssit tai kompetenssi nimittää itseään näin, onko Mähkällä pitkäkin liiketalouden koulutus tms. mikä todistaisi nimityksen puolesta. Itse olettaisi yhtä tai enempää korkeakoulututkintoa liiketaloutta liippaaviista aiheista sekä työskentelyä finanssi- ja liike-elämän alueella kokemusta kartuttaen.

Missä Mähkä tituleeraa itseään asiantuntijaksi? Siis omissa teksteissään. Jossain iltalehden jutussa taidettiin kutsua asiantuntijaksi, mutta se lienee toimittajan tekstiä.

Tutustumieni podcasti vierailuiden ja parin lehtijutun perusteella hän on mielestäni hyvin johdonmukaisesti kertonut olevansa itseoppinut eikä ole antanut mitään suoria sijoitusneuvoja. 
Eikä ole väittänyt olevansa mikään huippu osakepoimija tai muutoinkaan guru. Perus viestinä hänellä tuntuu olevan se, että kannattaa säästää ja ylipäätään aloittaa sijoittaminen.
 

Näytä koko viesti
Mandatum Trader -

Pääseekö Mandatum Traderin kautta jenkkien OTC markkinalle?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Hyvä kirjoitus. Odotin, että edes Twitterissä olisi joku loukkaantunut "setämiehen öyhötyksestä" mutta ei.  Someseuraajasi taitavakin pitkälti pyöriä tällä palstalla.

Näytä koko viesti