Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 22.10.2020 07.17

GEO lisätty 8.58. Toistaiseksi paniikkimyynti tasaantunut.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 21.10.2020 07.36

Ostin GEOa 9.68, huomattavasti halvemmalla kuin elokuussa yritin. Ilmeisesti vaalipaniikissa tippuu, jos alittaa ysin niin sitten lisää.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 20.10.2020 07.28

Gilead on tippunut viiden vuoden pohjista läpi, enimmäkseen remdesivir-pettymyksestä, mutta velkaisuus ja huonohkot näkymät osana. Jos tippuu vielä kymmenisen prosenttia ja sitä alkaa saada mataliin viiskymppisiin niin ostan jonkun verran. Semi-ok osinko, osinko ei vaarassa vielä vuosiin vaikka menisi huonosti, ja erittäin korkea lainoitusarvo.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 20.10.2020 07.26

Sain tuon American Expressin mainoksen kirjautumissivulla, missä se peitti kaiken ja esti kirjautumisen. Jotain rajaa nyt siihen millaisia mainoksia hyväksytte.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 18.10.2020 11.48

Kappas kepposta, Oregonin nettiäänestysjärjestelmä kusee isosti. Kuka tahansa voi kirjautua sisään pelkällä nimellä ja syntymäajalla, äänestää, sekä muuttaa jo annettua ääntä. Lisäksi nettiäänestäminen mitätöi mahdollisen paperilla postitetun äänen. Mitä luin niin tuolla on pidetty jo hauskaa oikein kunnolla, käyttäen vuotaneita Oregonin kansalaisten tietoja. Kirsikkana kakun päällä systeemi paljastaa henkilön osoitteen.

Lähde: pahamainen hakkeri joka tunnetaan nimellä kanava neljä.

En juuri jaksa tapella politiikasta, mutta tässä on sen tason skuuppi minkä valtamedia tulee aivan varmasti taas ohittamaan ja/tai vääristelemään. Muistakaa että postiäänestys on täysin turvallista ja luotettavaa, eikä tunnustukset äänten ostosta, löydetyt dumpatut äänestysliput, tai tämänkertainen nettiäänestysjärjestelmän taso merkitse mitään t. Hesari ja YLE.

Veikkaan kuinka tästäkin syytetään kohta Venäjää, vaikka syyllinen on selvästi Oregonin asiasta vastaava viranomainen. Vaikutuksia vaaliin en lähde arvailemaan, kunhan katson sivusta ja nauran medialle.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 10.10.2020 05.40

Kuten tuossa linkissä lukee, keskeytys 1 oli heinäkuussa ja syyksi todettiin silloin MS-tauti. Toinen keskeytys oli syyskuun alussa, transversal myelitis.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 8.10.2020 09.19

Tri. Yan julkaisi toisen raporttinsa, jossa hän käsittelee kuinka RaTG13 on tekaistu. Kiina on käyttänyt kyseistä kantaa todisteena siitä että virus tuli lepakoista. En ole vielä lukenut, juuri huomasin.

https://zenodo.org/record/4073131

Pari viikkoa sitten raportoitiin myös kuinka Yanin äiti on pidätetty Kiinassa. Suoraa kommenttia Yanilta asiaan en ole nähnyt, mutta Kiina on toiminut vastaavasti monesti aiemmin.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 8.10.2020 08.37

Pohdin tässä avoimien työpaikkojen suhdetta markkinoihin, kun toisaalla huomautettiin että jenkkilän avoimet työpaikathan kohtasivat huippunsa 2019 alussa. 20 vuoden graafista näkyy, että huippujen suhteen työpaikat ovat noin vuoden edellä markkinoita, ja pohjilla puolisen vuotta jäljessä. Tämän mittarin mukaan osakemarkkinoiden huippu olisi pitänyt olla tämän vuoden tammi-helmikuussa. Milloinkas se rahan printtaaminen alkoikaan?

Mennyt ei ole tae tulevasta, mutta tällä ajanjaksolla tuon tason tiputus avoimissa duuneissa on aina johtanut syvempään tiputukseen. Pyöreästi 70% GDP:stä on yksityistä kulutusta, ja jos ei ole töitä, ei ole millä kuluttaa. Setelipaino ei voi loputtomiin torjua reaalimaailmaa, joten kun tilit tasataan, jälki tulee olemaan rumaa. Samanlaisen erkanemisen näkee SP vs yritysten tulokset-kaavioista, mutta näkisin avoimet työpaikat vahvempana indikaattorina.

Työdata BLS, SPY alphavantage, excel-virheet omiani.

Näytä koko viesti
Pankkitilin korvikkeet - 8.10.2020 08.26

Turvalliset yritysbondit ovat kohtuullinen vaihtoehto. Esim AT&T:n baby bondeja saa noin viiden prosentin korolla. Se firma ei ole hetkessä menossa konkkaan, ja pahimpaan koronarysähdykseen ne tippuivat himpun alle 20%. Jos ei ihan siinä rysähdyksen keskellä aio myydä, mutta kuitenkin huonoon aikaan on myytävä, sanoisin että parin prosentin tappio ostohinnalle voi tulla, joka kattautuu koroilla jos lappua on pidetty tarpeeksi kauan.

Normaalina aikana myydessä saat omasi takaisin, ja korot päälle. Hyvänä aikana saanet vielä myyntivoittoa.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 8.10.2020 08.21

kahvi kirjoitti:
Keskeytettiin taas?

Transversal myelitis 55x normaali?

Lähde näihin?

Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta, en nähnyt viestiäsi.

AstraZenecan toiseen keskeytykseen löytyy googlella noin miljoona lähdettä, esim:
https://www.statnews.com/2020/09/09/astrazeneca-covid19-vaccine-trial-ho...

Laskelmat sen sijaan olivat yksittäisestä blogista käyttäen julkisesti saatavilla olevaa dataa. Ei ole linkkiä tallessa, lupaan postata jos tulee vastaan.

Näytä koko viesti