Olet täällä

Veikkaus, rahapelimonopoli - 23.9.2021 03.48

Esityshän oli ammattipelaajan kannalta jopa lievästi positiivinen, peliongelmaisen kannalta ei niinkään. Yksi asia jäi itselleni hieman avoimeksi.

Jos peliyhtiö joutuu maksuliikenne-estojen kohteeksi, niin onko pelaaminen tälle sivustolle pelaajan kannalta kriminalisoitua eli lainvastaista? Eli onko täysin laillista jatkaa pelaamista kyseisen yhtiön sivustolla käyttäen esimerkiksi nettilompakkoa?

Tai kääntäen toisinpäin, saako maksuliikenne-esto listalle joutunut yritys palvella suomalaisia asiakkaitaan normaaliin tapaan mikäli asiakas käyttää rahansiirroissaan esimerkiksi nettilompakkoa?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 11.2.2021 03.21

Oliko aikeissasi kirjoittaa vielä yhteenvetoa Biden-betsistä: analyysia onnistumisesta, vaaliyön fiiliksistä, treideistä jne. Vai onko tämä jo mennyttä elämää?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.2.2021 12.06

Casteliero kirjoitti:

Aiemmin jo sanoin, että minun sijoitushorisontti näihin on tällä hetkellä 2 vuotta, mutta en siinä vaiheessa odota teknologian lyövän läpi.

Ethereum 2.0 valmiiseen versioon menee vielä 2-4 vuotta. Ja teknologian läpi lyömiseen vähintään 5 vuotta, mutta 2030 voisi olla ihan hyvä tavoite.

Ensiksi kiitos perusteellisista kirjoituksistasi palstalle. Etenkin teknologiasta on tullut kirjoituksiesi avulla opittua erittäin paljon jo pidemmän aikaa.

Kysyisin mihin kahden vuoden sijoitushorisonttisi pohjautuu? Onko kyseessä jonkinlaiset Ethereumin fundamentaaliset syyt vai ainoastaan henkilökohtaiset? Pahoittelut jos olet avannut asiaa jo aiemmin.

Onko sinulla tälle "bull-syklille" (tai omalle kahden vuoden sijoitushorisontillesi) jokin tietty price target Ethereumille vai muuttuuko tavoitteet sen mukaan miten kuumiksi koet koko kryptomarkkinat?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 12.11.2020 02.46

Artsipappa kirjoitti:
...

 

Minäkin kävin myös juttelemassa samasta asiasta aspan kanssa eilen ja luettiin ihan yhdessä tännekin linkattuja lievää tulkinnanvaraa jättäviä Exchange-kohteen sääntöjä läpi eri näkökulmista. Minun asiakaspalvelijani tuli tulokseen, että vaikka Biden kuolisi huomenna niin betsi settlataan silti Bidenille (jos siis nykyinen vaalitulos jää voimaan), eikä Harris voisi tätä mitenkään voittaa tällaisessa tilanteessa. Tarkoittanee siis sitä, että nämä molemmat lienevät yhden asiakaspalvelijan näkemys asiaan eikä firman virallinen kanta.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 10.11.2020 03.10

Suoraan sanottuna en lyödä tästä peukutusominaisuudesta oikein mitään positiivista. Olen nähnyt Sijoitustiedon foorumina, josta on voinut tulla etsimään objektiivisia arvioita ja usein myös vastakkaisia näkemyksiä omia näkemyksiäni kohtaan. Ihmismieli nyt vaan toimii niin, että se yrittää suojata itseään välttämällä negatiivista palautetta (alapeukkuja), mikä johtaa siihen että arvokkaita virkkeitä asian ympäriltä jää varmasti täten kirjoittamatta. Mikäli tarkoituksena on tehdä Sijoitustiedon foorumista mahdollisimman homogeeninen massa, niin sitä tarkoitusta peukut varmasti palvelevat. Toki ymmärrän myös sen, että ihmismielen on saavutetuista eduista (yläpeukkutilastosta) vaikea enää tässä vaiheessa luopua. Aktiivisena lukijana harmittaa kyllä paljon. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 8.11.2020 05.02

Unibet/Paf nyt myös maksettu.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon #Teerenpelit 16 - Pauli Äyräs - 28.9.2020 03.21

Kiitos haastattelusta! Tässä olisi kieltämättä herkullista rakennella vastakkainasettelua herrojen välille; Jensin short Tesla, short Bitcoin & Biden vs. Paulin long Tesla, long Bitcoin & Trump. Mielenkiintoista, miten rationaalisesti pelipöydissä toimivat aikamme pokerinerot ovat ainakin toistaseksi hieman eri laidoilla näissä teemoissa. Onnea ja menestystä molemmille tasapuolisesti myös jatkoon!

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 8.5.2020 02.51

hauturi kirjoitti:

tai aspa puhuu vastoin parempaa tietoa.

Tämä osui oikeaan. Käsittämätön tilanne - mikäli KK-säästäjille jää tilille roikkumaan muutama kymppi ja sopimus on aktiivinen, saattaa ETF-osto tipahtaa salkkuun 10% kuluilla.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 29.4.2020 07.03

hauturi kirjoitti:

 

RedRabbit kirjoitti:

Jos kk-säästön ostoerä on 500e edestä ETF:iä mutta tilillä on vain 400e, niin silloinhan ostoa ei toteudu ollenkaan vaikka yksittäisen ETF:n hinta olisi esim 100e? Jos näin on, niin tuota maksua saa hiukan kierrettyä laittamalla ostoeräksi vaikkapa 6* kuukaudessa säästettävän summan verran. Näin ostot laukevat vain kerran 6 kuukaudessa, joten 2,5e maksukin laukeaa vain silloin.

 

Kyllä se osto toteutuu, vaikka siellä olisi vaan satanen. Sitten jos on alle, ei toteudu.

Tähän sain aspasta eriävän vastauksen: 

"Esimerkin tilanteessa ETF- kuukausisäästösopimus ei toteudu. Sopimuksen mukaiset merkinnät toteutetaan, jos salkussa on saldoa vähintään asetetun säästösumman verran. Tällöin myöskään palvelumaksua ei veloiteta kun säästösopimus ei toteudu. "

Joka tapauksessa erittäin harmittava uudistus ja ikävintä, että joutuu toimimaan viestinviejänä henkilöille, joille on tätä itse aiemmin suositellut.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 1.3.2020 07.45

Miten Aki (ja muut) näette tilanteen blokkausuhan osalta tammikuun lopulla perustettuun hankkeeseen ja siihen liittyviin kommentteihin viitaten? Oletko Aki mukana keskusteluissa hankkeen osalta?

Sisäministeriön julkaisema hanke:

https://intermin.fi/artikkeli/-/asset_publisher/arpajaislain-uudistuksen-tavoitteena-rahapelihaittojen-entista-parempi-ehkaisy-ja-vahentaminen

Tuoreet kommentit:

https://yle.fi/uutiset/3-11148053

Maallikkona hieman haastavaa taas hahmottaa nykyisiä todennäköisyyksiä uhan suhteen, ja edes jonkinlaisilla mutuarvioilla olisi helpompi henkisesti käsitellä tilannetta.

Näytä koko viesti