Olet täällä

Pikkupron HömppäBlogi - 8.2.2023 02.14

Näin välikevennyksenä, pp piti huolen, että meikäläisen aamun pilkit jäi roikkumaan kauas taakse. Ehkä opetuksena tästä viestistä se, että edukkaalta tuntuvia lappuja voipi ostaa joskus laidastakin, vaikka se vastenmieliseltä tuntuukin. 

 

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 19.7.2022 08.32

Itse eksitoin tämän salkusta tuohon divestointiuutispiikkiin. Alkuperäinen ostoidea oli jenkkioperaattorien kilpailu asiakashankinnassa ja se jäi vähän piippuun q1. Sittemmin vielä tullut uutisia operaattoreilta näiden kulujen leikkaamisesta ja päälle taantumapelot. Halpahan tuo on ja nuo divestointioptiot, mutta kun alkuperäinen teesi ei toiminut ja ajurit tuntuisivat nyt olevan negatiivisia en ole kyydissä. Verrokki gig löytyy vielä salkusta ja siellä on ollut positiivista uutisvirtaa plattapuolelta uusien diilien muodossa. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 23.6.2022 06.03

Velhon innoittamana kiitokset Sijoitustiedolle, ketjuun kirjoittajille ja etenkin Akille täältäkin vielä kertaalleen!

Omat Aspire-kaupat toivat 333 916,25 EUR ja tuo on oman varallisuuden mullistava summa. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 14.6.2022 03.31

Jokos joku on saanut kalkkuja täältä ulos? Itsellä ei ainakaan vielä ole tullut Nordnetissä, vaikka settlaus käsittääkseni piti olla tänään?

Näytä koko viesti
Aspire Global - 28.5.2022 12.23

Täällä myös ja piti ihan selvitellä asiaa. Luotto-osasto oli lupaillut, että vakuusarvot saataisiin mahdollisesti ensi viikolla. Aspaan kandee myös olla yhteydessä mahdollisista yliluototuskoroista. Jäin ainakin siihen käsitykseen, etten niitä joutuisi maksamaan.

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 20.5.2022 03.21

Tarpeeksi kun hakataan, alkaa ilmeisesti löytymään kiinnostusta ulkopuolelta tai sitten koitetaan vain tukea kurssia. https://news.cision.com/catena-media/r/catena-media-initiates-strategic-...

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 18.5.2022 02.52

Q1 ulkona ja pientä kasvua vahvaan vertailukauteen rev 45&ebitda 25me. Itsellä odotukset oli vahvan tammikuun jälkeen ylempänä ja orgaaninen kasvu oli pettymys. Lisäksi Ontarion markkinan avaus ollut pettymys ja huhtikuu vain 3% y-y. Ohjeistus pidettiin Pohjois-Amerikan +100m lv ja muiden markkinoiden +merkkisen vuosikehityksen osalta. Ikävästi tuli eilen vielä lisättyä ja sijoitusteesi jenkkioperaattorien markkinointipaukkujen mukana kasvamisesta ei nyt toteutunut. Samaan aikaan arvostus tuntuu kuitenkin liian halvalta, niin vähän sormi suussa mitä nappia painaisi. Muilla valistuneempia näkemyksiä? 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 26.4.2022 06.14

Tarjousdokumentin julkaisu tänään ja hyväksymisperiodi alkanee huomenna.

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) - 23.2.2022 04.53

Täällä on alettu tankkailemaan Catenaa. Arvostus (luokkaa 4x ebitda) tuntuu hupsun halvalta tälle vuodelle Nykin, Lousianan ja Ontarion markkinoiden tuoman kasvun myötä. Kuten yllä mainittu tammikuun kovaan vertailukauteen hyvät kasvuluvut luovat uskoa johdon +100m usd pohjois-amerikan projektioon. Oiskos kellään linkata tähän jtn anaalirapoja, niin saisi opiskeltua firmasta hiukan lisää? Tässä taas kyseenalaistaa itseään, kun yhtiön tulokselle on selkeä ja tammikuun osalta validoitukkin kasvuajuri ja kurssia myydään alas kaksin käsin oletetusti q4 pehmeähköjen lukujen takia. Onko markkina väärässä vai onko sitä itse innostunut ostamaan väärällä metriikalla osaketta?

Näytä koko viesti
Aspire Global - 18.1.2022 03.59

Edison arvioi aiemmassa päivityksessään Aspiren kuluvan vuoden ebitdaksi 40.5m b2c divestoinnin jälkeen ja kassassa voisi olla nyt luokkaa 70m. 111sekillä markkina-arvo pikakalkuloinnilla luokkaa 516m€, niin ostotarjous olisi luokkaa 11x  fy22e ev/ebitda. Omasta mielestä tuo on vaan liian alhainen. 

Eikös tuo NeoGames ollut vielä yhtiö, jota Aspire oli rahoittanut aikaisemmalla lainalla, joka piti erääntyä tänä vuonna ja isot omistajat sitten lainasivat Aspille vastaavasti sillä 8% korolla tms rahhoo. Kyllä tässä haisee intressiristiriita Israelin herrojen ja meikämandoliinin välillä. Israelin herrat toki haluavat siirtää omistusta taskusta toiseen halvalla ja itselle kelpaisi joku 15x kuluvan vuoden käyttökate. Korjailkaahan lukujen haarukointia tai muuta ajatuksen juoksua, kun nuo ovat enempivähempi muistin varaisia. 

Näytä koko viesti