Olet täällä

Incap - 26.8.2020 12.38

Tähänkin vanhaan suosikkiin tuli palattua omistajaksi. Yhtiö paukutti siis 2,8M oikaistun EBITin covid-kvartilla, jolla Intian tehdas oli pidemmän aika suljettuna. Ohjeistus lupaa viimevuoden tason lukuja 10M ebittiä, kun H1 kasassa 4,3M. Tämä lupaa H2 lähemmäs 6M ja yriysostopoistoilla oikaistuna yli 7M. Loppuvuonna kehiin Intian laajennus ja rapsan sanallinen viestintä. Ei kai tätä kalliina taas voi pitää näillä näytöillä? Ensi vuonna 15M oikaistu liikevoitto ja tämän hetken markkina-arvo 77M luokkaa.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 20.8.2020 10.55

Reguloitujen markkinoiden osuuden kasvu 72%:iin ja niiden korkeampi verotus ja compliance kulut painavat kannattavuutta. Nämä kulut tulevat jatkossa laskemaan automaation ja regulaattorin tuntemisen myötä. Viime vuoden loppu taisi olla pohja tältä osin ja nyt suunta on todella vahvasti ylös tuoltakin osin. Kaikkineen todella vahva rapsa, josta vaikea löytää heikkoutta. Myös tulevaisuuden näkymä ja webcasti vahvistivat tätä. Tekisi mieli ostaa lisää ja myynti ei käy mielessäkään näiltä tasoilta. Ensi vuoden 200m/32m targetteihin tunnuttiin myös uskovan. Omien ostojen käyttämättä jättämistä perusteltiin bondin uudelleen rahoituksella ja aika vahvasti vihjattiin myös loppuvuodelle tulevaan yritysostoon.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 13.8.2020 09.49

Tällainen podi löytyi, jossa Maimon jutustelee toimialan suunnasta ja ajureista https://www.youtube.com/watch?v=gb4AnW6YUj8 

Regulaatiosta, harmaasta markkinasta, konsolidaatiosta ja jenkkimarkkinasta mm. asiaa. Mielenkiintoisena nostona esim. paljon compliance työllistää tällä hetkellä ja miten sitä pyritään automatisoimaan tulevaisuudessa. 

Näytä koko viesti
Exel Composites - 21.7.2020 09.01

Tätä tuli poimittua omassa mittakaavassa ihan reilusti tänään. Todella vahva suoritus covidin keskellä. Etenkin jenkkien tehtaan vahva kannattavuuskäänne selittää alarivien hienoa kehitystä. Sanallisen osuuden kommentit aktiviteetin piristymisestä kvartin loppua kohti loivat myös positiivista uskoa hyvän kehityksen jatkumiseen mainitun tilauskannan säilymisen lisäksi. Näin mutuillen ilman syvällistä analyysiä ei liene mahdotonta odotella yhtiöltä yli 0.5e epsiä tälle vuodelle, kun h1 on jo kasassa 0.27e. 5.5€ päätöskurssilla kertoimet tuntuvat houkuttavalta. 

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 24.6.2020 12.28

Taitaa johtua vaihtosuhteesta  "an offer of 0.1306 Evolution Gaming shares for each share in NetEnt" ja EVOn tämän hetkisestä 8% kurssilaskusta.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 2.6.2020 05.40

Linkataanpas tänne, kun Twtr-feediin osui sopivasti. 

Pariplaylle uutta diiliä Portugalin markkinalle perinteisen maakasinon digikanavaan https://www.igamingbusiness.com/news/pariplay-seals-estoril-sol-partnership.

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 2.6.2020 04.52

Tuo digi-Talouselämä kuuluu nykyään Ekonomien jäsenetuun. Luulisi, että Akikin tuon saa vielä päivitettyä, jos jaksaa operoida ja muille ainakin tiedoksi.

 https://www.ekonomit.fi/lehtiedut 

"Saat Talouselämä-lehden jäsenetuna. Uutena jäsenetuna saat Talouselämän printtitilauksen rinnalle myös Talouselämän digitaalisen sisällön. Lehtitilauksen voit käydä päivittämässä jäsenpalvelun Omissa tiedoissasi. Valitse jäsenetulehdeksi Talouselämän printtilehti + digi.

Mikäli sinulle tulee jo Talouselämä, voit vaihtaa lehden toiseen Alma Talentin lehteen; Fakta, Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka, Tivi, Arvopaperi. Tee digilehden tilaus ja lehden vaihdos jäsenpalvelussa!"

 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 15.5.2020 10.45

Pariplaylle uutta diiliä Meksikon suurimman operaattorin kanssa.

https://www.aspireglobal.com/new-games-distribution-partnership-leading-mexican-gaming-operator-caliente-mx/

Näytä koko viesti
Aspire Global - 7.5.2020 09.07

Käsittääkseni kyseessä on normaalihko valtuutus omien ostoon. Eri asia käytetäänkö tuota valtuutusta, joten isompi innostus tuon suhteen lienee ennenaikaista. 

"The Board’s decision to exercise this authority to purchase the Company’s ordinary shares will depend on number of factors, including the Company’s share price and other investment opportunities.

The authority to buy shares conferred by this extraordinary resolution shall expire on the date for the 2021 annual general meeting, but shall in any case not exceed 18 months from the AGM 2020"

Näytä koko viesti
Aspire Global - 6.5.2020 12.16

Laitetaas vielä palstan lempparin Jonaksen tekemä Maimonin tuore videohaastis https://www.redeye.se/research/781593/aspire-global-interview-with-ceo-tsachi-maimon-video-call, jossa luodaan kyllä varsin valoista tulevaisuuden outlookkia! 

Näytä koko viesti