Olet täällä

Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 3.5.2021 01.56

Kiitos selityksestä! Useamman toimeksiannon osalta tosiaan hankalampaa, jos koittaa pilkkiä aktiivisesti. Yksittäisen toimeksiannon osalta streamaavien kurssien takia uusi parempi, mutta tuo näkymä missä useampi toimeksi anto voisi olla olla parempi eli sisältää sen hetkisen kurssidatan & nopeamman polun toimeksiannon muuttamiseen.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 3.5.2021 11.33

Tinggeli kirjoitti:

Uudessa Nordnetissa on valittavissa vain kiinteä ajanjakso. Valitettavasti OST salkussa Nordnet pakottaa käyttämään uutta näkymää ja se ei ole lainkaan hyvä. Sillä on myös paljon hankalampi tehdä kauppaa eli Nordnet menettää välitysalkkioita ainakin minun osalta. Ja nämä osakesäästötilin salkkuraportitkin näkee vain uudesta näkymästä.

Tähänkin voisi kiinnittää samalla huomiota eikä huonontaa toiminnallisuutta uuden sivun osalta.

Toivon itsekin, että muutamia heikennyksiä saadaan luvatusti korjattua (esim. kelvoton pörssitiedote näkymä, jonka saisi edes vähän paremmaksi minimaalisella css-muutoksella, oikeasti kuntoon saaminen vaatinee vähän enemmän), mutta (boldaus minun) miten uudessa on paljon hankalampi tehdä kauppaa?

Itse podin vahvaa muutosvastarintaa, mutta OST:n myötä olin pakotettu uuteen ja viimeisen vuoden aikana tapahtuneiden parannusten jälkeen en kyllä enää haikaile vanhaan takaisin vaikka tietysti noita tässä ketjussa esiin tuotuja ongelmia toivon korjattavan.

Näytä koko viesti
Nightingale Health - 19.3.2021 03.21

Oikaistaan itseä, että lopullisessa jaossa piensijoittajille jaettiin 1 874 074 lappua. Siitä ei käy selville, onko voimassa, että instikat pääsee myymään vasta ensi viikolla. Nyt jo SWB jokatapauksessa ostanut nettona 1,6M lappua ja hinta lähestyy vitosta.

Näytä koko viesti
Nightingale Health - 19.3.2021 02.28

Hynägrande kirjoitti:

"osakkeenomistajat, jotka omistavat vähemmän kuin 2,5 prosenttia Yhtiön kaikista osakkeista tai äänistä eivät voi myydä osakkeitaan ennen kuin 180 päivää"

yli 2,5 omistavilla on 360 päivän rajoitus. Eli ei pitäisi olla vanhojen omistajien myyntiä.

Kiitos! Yläpeukuttaisin, jos voisin.

Eli nyt, kun SWB:n saldo on 1475k plussalla, ja piensijoittajille myytiin 1481k, niin kohta on koko anti vakautettu :D

Näytä koko viesti
Nightingale Health - 19.3.2021 01.09

Kolmessa tunnissa markkinatakaaja imuroinut n.1,3M kpl, kun yleisöanti n 1,5M kpl. Instikat saa omansa vasta 23 päivä(?), toki vanhoilla omistajilla joku 66% firmasta, eli voineeko osa myynnistä tulla sieltä?

Näytä koko viesti
Nightingale Health - 19.3.2021 10.25

Ostajana lähes yksinomaan SWB yli 500k osaketta (ei yhtään SWB-myyntiä). Tämä lienee vakauttamistoimenpidettä? Miten pitkälle tuollainen vakauttaminen voi jatkua? Puhtaasti sivustaseuraajana ja uteliaana kyselen.

Näytä koko viesti
Lapsi sijoittajana - 24.2.2021 09.35

Riku kirjoitti:
Muistaakseni heitä kiellettiin käyttämästä sanaa "Super" rahastojen nimissä. Niiden rahastojen nimiä sitten vain muutettiin.

Kyllä, mutta nyt mainostetaan muita indeksirahastoja (hallinnointipalkkio alkaen 0,25%) eikä edes mainita näitä kuluttomia pohjoismaisia (Tanska ei ole kyllä näistäkään enää kuluton).

Näytä koko viesti
Lapsi sijoittajana - 24.2.2021 03.55

Jännästi muuten tuolla ei myöskään enää mainita sanaakaan noista entisista supereista.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 4.12.2020 03.41

Testasin muutamilla eri parametreilla ajatellen omia sekä lähipiirin toteutuneita asuntokauppoja. Ei kovin lähelle osunut. Alueena Helsingin kantakaupunki. Ihan näyttävä viritelmä kyllä, mutta liian puutteellisella datalla on vaikea päästä kovin hyvään lopputulokseen. Oma kokemus on, että OP:n vimpaimella sain aika hyvää pohjadataa oman asunnon vaihdon yhteydessä.

Näytä koko viesti
Incap - 23.11.2020 10.47

Nordnet(?) ei ole saanut vielä näpyteltyä noita kohdilleen. Omassa salkussa näkyy ainakin, että perjantaina osa rahasta on palautunut tilille (talletus), mutta ei koko merkintä summa. Lisämerkinnät kuitenkin näkyy kuin mitään ei olisi palautunut. Laskin näppäränä poikana tuosta erotuksesta monta niitä tuli :)

Näytä koko viesti