Aloittelevan sijoittajan töppäilyt -
1UP kirjoitti:

Niissä tonnin kaupoissa taisi olla Nordnetin uutena asiakkaana tarjous, että pystyi käymään kaksi ensimmäistä täyttä kalenterikuukautta kauppaa hinnaston edullisimmalla tasolla 1.Vaihtoehtona tuolle Nordnet Onelle mietin lähinnä Handelsbankin USA indeksiin vaihtamista tai jopa Selingson & Co Top 25 brands rahastoon säästämistä. Nuo ei ole niin hajautettuja, mutta saattaisivat olla tuottavampia. Ehkä olisi helpompi pysyä vaan Nordnetin sisällä tässä vaiheessa. 

Mun käsitys on, että USA-hinnasto on 15€/kauppa minimi myös 1 tasolla.

USA Rahastoista olen itse päätynyt myös tuohon Handelsbankeniin. Rahasto on nykyisin ESG, mikä on kyllä aika yleistä noissa muissakin. Jos valita voisi niin ottaisin oikean indeksirahaston mitä tuo oli muistaakseni aiemmin.

Näytä koko viesti
Aloittelevan sijoittajan töppäilyt -

Tärkein sijoituspäätös on aloittaminen. Nyt, kun se on tehty niin löytyy varmasti helpommin motivaatiota opiskella asoita. En ota kantaa noihin osakevalintoihin sinänsä, mutta Nordnetissä taitaa olla aika rapsakat kulut tonnin kaupoille jenkkeihin.

Pienillä summilla rahastosäästäminen on hyvä vaihtoehto. Nordnet One rohkea voi olla toki ihan hyvä vaihtoehto sinulle, mutta se on "rahastojen rahasto". Kuulostaa tietysti fiksulta, että tulee iso hajautus kerralla, mutta miettisin itse olisiko fiksumpaa valita kuitenkin suoraan joku/jotkut noista alla olevista rahastoista suoraan niin pääsisi vähän pienemmällä kulutasolla. Niissä on loppujen lopuksi todella paljon päällekäisyyttä, kun katsoo mitkä ovat isoimmat sijoitukset noilla alla olevilla rahastoilla.

https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/rahastolistat/17794251-nordnet-o…

 

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -
hauturi kirjoitti:

En kuitenkaan löydä kuukausisäästösopimusta tehdessä mahdollisuutta valita päivää, vaan päiväksi tulee aina kuukauden 5. päivä. Miten tämän pääsee vaihtamaan?

Ainakin tehdyissä sopimuksissa näkyy muokkaa nappi (kynän kuva) josta saa valittua halutun päivän (1-28).

Edit: Näkyy olevan päivän valinta rahastosäästämisessä, mutta ei näy vastaavaa ETF:ssä (uutta sopimusta tehdessä).

Näytä koko viesti
Kesko -

Mikä näiden Wolt/Oda/Foodora hintataso on muuten tässä vertailussa vs S-ryhmä/Kesko?

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -
PikkuPro]Täytyykö se OST rikseen sulkea?[/quote kirjoitti:

 

Eikö se pointti ollut, että OST-tappioita ei saa vähennettyä verotuksessa pelkästään tyhjentämällä, vaan pitää sulkea?

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

^ Tossa sun linkissä on joku ylimääräinen merkki lopussa, urlin kopsaamalla toimii.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008342364.html

Näytä koko viesti
Netum -

"Netum Group Oyj:n listautumisanti on keskeytetty ylimerkinnän vuoksi. Kiitos kaikille antiimme osallistuneille!"

 

Listautumisannissa tarjotaan enintään 2 535 000 Yhtiön osaketta (”Tarjottavat Osakkeet”) institutionaalisille sijoittajille Suomessa ja kansainvälisesti paikallisiin säännöksiin perustuvien vaatimusten täyttyessä (”Instituutioanti”), yksityishenkilöille ja yhteisöille Suomessa (”Yleisöanti”) ja Yhtiön ja sen tytäryhtiöiden vakituisille ja määräaikaisille työntekijöille sekä Yhtiön hallituksen ja johtoryhmän jäsenille (”Henkilöstöanti”). Listautumisannin ehdot koostuvat yleisten ehtojen lisäksi Yleisöannin, Instituutioannin ja Henkilöstöannin erityisistä ehdoista.

Yhtiön hallitus päättää Listautumisannissa Tarjottavien Osakkeiden lopullisen määrän, Tarjottavien Osakkeiden allokaatiosta Instituutio-, Yleisö- ja Henkilöstöantien välillä sekä Listautumisannissa annettujen merkintäsitoumusten hyväksymisestä kokonaan tai osittain arviolta jo 1.6.2021 Listautumisannin alustavasta aikataulusta poiketen. Edellä mainitut päätökset julkistetaan yhtiötiedotteella. Yleisöannissa ja Henkilöstöannissa annettavien Tarjottavien Osakkeiden kirjaaminen hyväksytyn sitoumuksen tehneiden sijoittajien arvo-osuustileille aloitetaan arviolta 1.6.2021. Instituutioannissa annettavat Tarjottavat Osakkeet ovat valmiina toimitettavaksi maksua vastaan arviolta 3.6.2021 Euroclear Finland Oy:n kautta. Kaupankäynti Yhtiön osakkeilla alkaa Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla arviolta 2.6.2021.

https://www.netum.fi/sijoittajille/tiedotteet/#netum-group-oyjn-listaut…

Näytä koko viesti
Netum -
Hynägrande kirjoitti:

Mikä vaan pankki käy. Tässähän itse kirjauduin pankilla A ja maksoin pankista B ja arvo-osuustili on Nordnetissa, josta taas ei voinut maksaa suoraan :)

Osaako joku sanoa, että rajautuuko AOT:lle, vai onnistuuko merkkaus myös OST:lle maksamalla toisesta pankista? Jotenkin oletan, että OST:n kanssa tulisi ongelma, vaikka itsellä olisi talletus varaa OST:lle käyttämättä ja mieluummin merkkaisin sinne.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Kiitos selityksestä! Useamman toimeksiannon osalta tosiaan hankalampaa, jos koittaa pilkkiä aktiivisesti. Yksittäisen toimeksiannon osalta streamaavien kurssien takia uusi parempi, mutta tuo näkymä missä useampi toimeksi anto voisi olla olla parempi eli sisältää sen hetkisen kurssidatan & nopeamman polun toimeksiannon muuttamiseen.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -
Tinggeli kirjoitti:

Uudessa Nordnetissa on valittavissa vain kiinteä ajanjakso. Valitettavasti OST salkussa Nordnet pakottaa käyttämään uutta näkymää ja se ei ole lainkaan hyvä. Sillä on myös paljon hankalampi tehdä kauppaa eli Nordnet menettää välitysalkkioita ainakin minun osalta. Ja nämä osakesäästötilin salkkuraportitkin näkee vain uudesta näkymästä.

Tähänkin voisi kiinnittää samalla huomiota eikä huonontaa toiminnallisuutta uuden sivun osalta.

Toivon itsekin, että muutamia heikennyksiä saadaan luvatusti korjattua (esim. kelvoton pörssitiedote näkymä, jonka saisi edes vähän paremmaksi minimaalisella css-muutoksella, oikeasti kuntoon saaminen vaatinee vähän enemmän), mutta (boldaus minun) miten uudessa on paljon hankalampi tehdä kauppaa?

Itse podin vahvaa muutosvastarintaa, mutta OST:n myötä olin pakotettu uuteen ja viimeisen vuoden aikana tapahtuneiden parannusten jälkeen en kyllä enää haikaile vanhaan takaisin vaikka tietysti noita tässä ketjussa esiin tuotuja ongelmia toivon korjattavan.

Näytä koko viesti