Olet täällä

Netum - 28.5.2021 04.10

"Netum Group Oyj:n listautumisanti on keskeytetty ylimerkinnän vuoksi. Kiitos kaikille antiimme osallistuneille!"

 

Listautumisannissa tarjotaan enintään 2 535 000 Yhtiön osaketta (”Tarjottavat Osakkeet”) institutionaalisille sijoittajille Suomessa ja kansainvälisesti paikallisiin säännöksiin perustuvien vaatimusten täyttyessä (”Instituutioanti”), yksityishenkilöille ja yhteisöille Suomessa (”Yleisöanti”) ja Yhtiön ja sen tytäryhtiöiden vakituisille ja määräaikaisille työntekijöille sekä Yhtiön hallituksen ja johtoryhmän jäsenille (”Henkilöstöanti”). Listautumisannin ehdot koostuvat yleisten ehtojen lisäksi Yleisöannin, Instituutioannin ja Henkilöstöannin erityisistä ehdoista.

Yhtiön hallitus päättää Listautumisannissa Tarjottavien Osakkeiden lopullisen määrän, Tarjottavien Osakkeiden allokaatiosta Instituutio-, Yleisö- ja Henkilöstöantien välillä sekä Listautumisannissa annettujen merkintäsitoumusten hyväksymisestä kokonaan tai osittain arviolta jo 1.6.2021 Listautumisannin alustavasta aikataulusta poiketen. Edellä mainitut päätökset julkistetaan yhtiötiedotteella. Yleisöannissa ja Henkilöstöannissa annettavien Tarjottavien Osakkeiden kirjaaminen hyväksytyn sitoumuksen tehneiden sijoittajien arvo-osuustileille aloitetaan arviolta 1.6.2021. Instituutioannissa annettavat Tarjottavat Osakkeet ovat valmiina toimitettavaksi maksua vastaan arviolta 3.6.2021 Euroclear Finland Oy:n kautta. Kaupankäynti Yhtiön osakkeilla alkaa Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla arviolta 2.6.2021.

https://www.netum.fi/sijoittajille/tiedotteet/#netum-group-oyjn-listautu...

Näytä koko viesti
Netum - 27.5.2021 08.31

Hynägrande kirjoitti:

Mikä vaan pankki käy. Tässähän itse kirjauduin pankilla A ja maksoin pankista B ja arvo-osuustili on Nordnetissa, josta taas ei voinut maksaa suoraan :)

Osaako joku sanoa, että rajautuuko AOT:lle, vai onnistuuko merkkaus myös OST:lle maksamalla toisesta pankista? Jotenkin oletan, että OST:n kanssa tulisi ongelma, vaikka itsellä olisi talletus varaa OST:lle käyttämättä ja mieluummin merkkaisin sinne.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 3.5.2021 01.56

Kiitos selityksestä! Useamman toimeksiannon osalta tosiaan hankalampaa, jos koittaa pilkkiä aktiivisesti. Yksittäisen toimeksiannon osalta streamaavien kurssien takia uusi parempi, mutta tuo näkymä missä useampi toimeksi anto voisi olla olla parempi eli sisältää sen hetkisen kurssidatan & nopeamman polun toimeksiannon muuttamiseen.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 3.5.2021 11.33

Tinggeli kirjoitti:

Uudessa Nordnetissa on valittavissa vain kiinteä ajanjakso. Valitettavasti OST salkussa Nordnet pakottaa käyttämään uutta näkymää ja se ei ole lainkaan hyvä. Sillä on myös paljon hankalampi tehdä kauppaa eli Nordnet menettää välitysalkkioita ainakin minun osalta. Ja nämä osakesäästötilin salkkuraportitkin näkee vain uudesta näkymästä.

Tähänkin voisi kiinnittää samalla huomiota eikä huonontaa toiminnallisuutta uuden sivun osalta.

Toivon itsekin, että muutamia heikennyksiä saadaan luvatusti korjattua (esim. kelvoton pörssitiedote näkymä, jonka saisi edes vähän paremmaksi minimaalisella css-muutoksella, oikeasti kuntoon saaminen vaatinee vähän enemmän), mutta (boldaus minun) miten uudessa on paljon hankalampi tehdä kauppaa?

Itse podin vahvaa muutosvastarintaa, mutta OST:n myötä olin pakotettu uuteen ja viimeisen vuoden aikana tapahtuneiden parannusten jälkeen en kyllä enää haikaile vanhaan takaisin vaikka tietysti noita tässä ketjussa esiin tuotuja ongelmia toivon korjattavan.

Näytä koko viesti
Nightingale Health - 19.3.2021 03.21

Oikaistaan itseä, että lopullisessa jaossa piensijoittajille jaettiin 1 874 074 lappua. Siitä ei käy selville, onko voimassa, että instikat pääsee myymään vasta ensi viikolla. Nyt jo SWB jokatapauksessa ostanut nettona 1,6M lappua ja hinta lähestyy vitosta.

Näytä koko viesti
Nightingale Health - 19.3.2021 02.28

Hynägrande kirjoitti:

"osakkeenomistajat, jotka omistavat vähemmän kuin 2,5 prosenttia Yhtiön kaikista osakkeista tai äänistä eivät voi myydä osakkeitaan ennen kuin 180 päivää"

yli 2,5 omistavilla on 360 päivän rajoitus. Eli ei pitäisi olla vanhojen omistajien myyntiä.

Kiitos! Yläpeukuttaisin, jos voisin.

Eli nyt, kun SWB:n saldo on 1475k plussalla, ja piensijoittajille myytiin 1481k, niin kohta on koko anti vakautettu :D

Näytä koko viesti
Nightingale Health - 19.3.2021 01.09

Kolmessa tunnissa markkinatakaaja imuroinut n.1,3M kpl, kun yleisöanti n 1,5M kpl. Instikat saa omansa vasta 23 päivä(?), toki vanhoilla omistajilla joku 66% firmasta, eli voineeko osa myynnistä tulla sieltä?

Näytä koko viesti
Nightingale Health - 19.3.2021 10.25

Ostajana lähes yksinomaan SWB yli 500k osaketta (ei yhtään SWB-myyntiä). Tämä lienee vakauttamistoimenpidettä? Miten pitkälle tuollainen vakauttaminen voi jatkua? Puhtaasti sivustaseuraajana ja uteliaana kyselen.

Näytä koko viesti
Lapsi sijoittajana - 24.2.2021 09.35

Riku kirjoitti:
Muistaakseni heitä kiellettiin käyttämästä sanaa "Super" rahastojen nimissä. Niiden rahastojen nimiä sitten vain muutettiin.

Kyllä, mutta nyt mainostetaan muita indeksirahastoja (hallinnointipalkkio alkaen 0,25%) eikä edes mainita näitä kuluttomia pohjoismaisia (Tanska ei ole kyllä näistäkään enää kuluton).

Näytä koko viesti
Lapsi sijoittajana - 24.2.2021 03.55

Jännästi muuten tuolla ei myöskään enää mainita sanaakaan noista entisista supereista.

Näytä koko viesti