Kaupallinen yhteistyö

Freedom24 tekee mobiilitreidaamisesta helppoa

Johannes Ankelo |
Jaa Twiittaa

Mainos: Freedom 24 
Your capital is at risk

Kilpailu kansainvälisten onlinevälittäjien välillä kiristyy jatkuvasti välittäjien panostaessa entistä enemmän mobiilisovellusten kehittämiseen treidaamisen siirtyessä mobiililaitteisiin ja Freedom24 on yksi mobiilitreidaamisen edelläkävijöistä.

Freedom24 Kyprokselta käsin toimiva onlinevälittäjä, joka tarjoaa kaikki menestyksekkääseen treidaamiseen tarvittavat työkalut: suoran yhteyden maailman suurimpiin pörsseihin, ammattimaiset osakeanalyysit, käyttäjäystävälliset treidausalustat ja avuliaan asiakaspalvelun.

Freedom24-välittäjän tavoitteena on sijoituksista osakemarkkinoille helppoa ja tarjota mahdollisuus maailmanlaajuisiin sijoituksiin kaikille halukkaille.

Mikä erottaa Freedom24-välittäjän kilpailijoistaan?

Freedom24:n kautta sijoittaja pääsee käsiksi yli 40 000 osakkeeseen ympäri maailmaa. Valikoimasta löytyvät niin vakaammat blue chip-osakkeet kuin riskisemmät startup-sijoitukset Aasiasta, Euroopasta ja rapakon takaa.

Sijoituskohteiden valikoimasta löytyy myös yli 1 500 ETF-rahastoa, joita tarjoavat muun muassa maailman suurimmat rahastotalot, kuten iShares, Vanguard ja Blackrock.

Kokonaisuudessaan Freedom24 tarjoaa yli miljoona sijoituskohdetta mukaanlukien kaikki osakkeet, ETF-rahastot, johdannaiset ja muut pörsseissä treidattavat tuotteet.

Freedom24:n palveluvalikoimasta löytyvät myös ammattimaiset osakeanalyysipalvelut globaaleilta osakemarkkinoilta.

Välittäjän netti- ja mobiilisovellukset ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä treidaamiseen että salkun analysointiin. Erityisesti mobiilisovellusta on helppo kehua.

D-säästötilin avulla sijoittaja voi kasvattaa säästöjään päivittäin maksettavalla korolla ja kiinteillä 3, 6 ja 12 kuukauden talletuksilla rahoille voi ansaita D-tiliä korkeampaa korkoa.

Asiakaspalvelu toimii myös suomeksi ja tarvittaessa saat tueksesi henkilökohtaisen asiakaspalvelijan.

Mobiilisovellus tekee treidaamisesta helppoa

Freedom24-mobiilisovellus on kattava, helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen.

“Quotes”-välilehdellä sijoittaja voi muokata seurantalistan haluamistaan osakkeista, indekseistä ja muista sijoituskohteista.

Mobiiliappin graafi kuvaa sijoituskohteen hintaliikkeitä treidereiden suosimilla japanilaisilla kynttilöillä ja kuvaaja näyttää myös kokonaisvaihdon. Kynttilöiden aikaperiodia voi muokata minuutista päivään, kuukauteen tai vuoteen.

Graafin muokkaaminen, suurentaminen ja käyttäminen kokonaisuudessaan on vaivatonta ja sujuvaa. “Market depth”-välilehdeltä löytyy sijoituskohteen tarjouskirja, mikäli treidaaja haluaa analysoida toimeksiantovirtaa.

Toimeksiantoja voi asettaa sekä markkinahintaan että erilaisiin rajahintatyyppeihin. Tarjousten seuraamisesta ja muokkaamisesta on sovelluksessa tehty helppoa.

 

“Portfolio”-välilehdeltä löytyvä Portfolio analysis tarjoaa kattavan paketin erilaisia analyysityökaluja portfolion terveyden arviointiin.

“Ideas”-välilehdeltä löytyy ideoita treidaamiseen ja taktisia markkinakatsauksia tuoreimpiin sijoitusmahdollisuuksiin. Tämän lisäksi mobiilisovelluksen etusivulta löytyy laaja valikoima tuoreimpia uutisia liittyen markkinoiden tapahtumiin.

 

D-tili tarjoaa korkoa käteiselle

Sijoittajan avatessa Freedom24-sijoitustilin, avataan samalla säästämiseen tarkoitettu D-tili. Tilille voi siirtää rahaa suoraan pankkitililtä ilman kuluja tai välittömällä siirrolla korttimaksun avulla. D-tili maksaa korkoa sekä dollari- että euromääräisille sijoituksille.

D-tililtä rahaa voidaan siirtää helposti muutamalla klikkauksella treidaustilille ja takaisin D-tilille, mikäli treidaaja laittaa osakkeista tienatut tuotot kasvamaan korkoa.

D-tili maksaa kirjoitushetkellä 5,34 prosentin vuosittaista korkoa dollaritalletuksille ja 3,62 prosentin korkoa euromääräisille talletuksille. Korko maksetaan tilille päivittäin ja siirtoja treidaustilille voi tehdä milloin tahansa. Talletusmäärälle ei ole ylärajaa ja korkotili on tarjolla kaikille tilin avanneille tallettaville asiakkaille.

Freedom-akatemiasta oppia sekä aloittelijoille että optiotreidaajille

“Freedom24 academy” on välittäjän sijoitusakatemia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin sijoittajille. Kursseja löytyy neljä kappaletta:

  • Sijoittamisen perusteet aloitteleville sijoittajille.
  • Kurssi kokeneemmille sijoittajille, jotka haluavat löytää lisätietoa ja oppia analysoimaan graafeja ja yhtiöiden raportteja paremmin sekä oppia käyttämään lainavipua hyväkseen.
  • Kurssi struktuurituotteista, jossa selvitetään keinoja hyödyntää eri omaisuusluokkia (bondit, osakkeet, johdannaiset) ja miten niiden avulla sijoitusyhtiöt voivat luoda tehokkaita ja eri tilanteisiin sopivia strukturoituja sijoitustuotteita.
  • Optiotreidaamisen kurssi, joka on kokeneille sijoittajille tarkoitettu paketti tietoa tehokkaaseen lisätuottojen tavoittelemiseen optioiden avulla. Kurssissa käydään läpi muun muassa eri optiostrategioita ja avoimien optiopositioiden hallintaa.

Freedom24:n promootio tallettaville sijoittajille

Freedom24 kertoo käynnissä olevastaan kampanjasta heinäkuun ensimmäisen ja elokuun viimeisen päivän välisenä aikana, jossa talletusmäärästä riippuen välittäjä lahjoittaa sijoittajalle nipun osakkeita. Osakkeiden arvot voivat olla mitä tahansa 3-800 dollarin välillä.

Jos talletat 5 000 - 19 999 euron välisen summan, lahjoittaa Freedom24 sinulle kolme osaketta.

Tallettaessasi 20 000 - 49 999 euron välisen summan, koostuu lahjoitus kymmenestä osakkeesta.

Ja jos päätät tallettaa 50 000 euroa tai sitä ylittävän summan, lahjoittaa Freedom24 tilillesi 20 osaketta.

Talletukset onnistuvat joko pankkisiirrolla tai korttimaksulla.

Avaa Freedom24-tilisi tästä linkistä. Tilin avaaminen on nopeaa ja vaivatonta mobiilisovelluksen kautta.

Freedom24 on Nasdaqiin listatun Freedom Holding Corpin tytäryhtiö ja se on USA:n rahoitusvalvojan SEC:n (Securities and Exchange Commissionin) valvonnan alaisuudessa.

Yhtiön osake on viimeisen viiden vuoden aikana ollut vakaassa noususuhdanteessa.

Freedom24 noudattaa EU-sääntelyä ja sijoittajan varat ovat suojattuja EU-lakien toimesta ja vakuutettuja 20 000 euroon asti.

Freedom24-arvostelut netissä

Freedom24 on kerännyt hyvät arvostelut netissä käyttäjiensä toimesta.

Trustpilotin sivustolla välittäjää arvostelevat antavat sille 3,8 tähden arvostelut, viiden tähden arvostelujen ollessa 73 prosenttia kaikista arvosteluista.

Investing.comin ekspertti antaa 4,3 tähden edestä Freedom24:lle ruusuja.

Tutustu Freedom24-välittäjän palveluihin ja avaa tili tästä linkistä.

Mainos: Freedom 24 
Your capital is at risk

Sisältöpoiminta:

Helsingin pörssin tuloskalenteri

Kaupallinen yhteistyö

Microsoft panostaa voimakkaasti tekoälyyn

Johannes Ankelo
10.7.2024
east Lue lisää
Artikkelit

Admicom Q2/24 Seurantalista: Pelättyä parempi heikossa markkinassa

Almanakka
10.7.2024
east Lue lisää
Kaupallinen yhteistyö

Tekoälybuumi tukee myös maakaasun hintaa

Johannes Ankelo
8.7.2024
east Lue lisää