Olet täällä

Sijoituslaina - Mistä edullista velkavipua ja millä ehdoilla? - 23.4.2015 05.17

RiverD kirjoitti:

Tässä pieni veronkierron opas http://www.kansanuutiset.fi/muut/pvo.pdf jos sieltä vaikka löytyis vastaus

että ei muuta ku vaa holding yhtiötä perustamaan jos paalua löytyy!

Oho, Hannalla on jotain hampaankolossa :D Onhan tuo kyllä aika älytöntä, kuinka veroja pystyy kiertämään, mutta tyhmähän sitä olisi, jos ei noita mahdollisuuksia käytä. Don't hate the player, hate the game, vai miten se meni?

Tarkennuksena tuohon edelliseen kysymykseeni: tarkoitus ei olllut niinkään välttää osinkojen henk.kohtaista verotusta, vaan haluaisin tietää, voiko sijoitusyhtiön alla osakesijoitusten osingot sijoittaa uudelleen ilman, että niistä täytyy maksaa yhteisöveroa (20%), kuten tuosta toisesta viestiketjusta ymmärsin?

 

 

 

Näytä koko viesti
Sijoituslaina - Mistä edullista velkavipua ja millä ehdoilla? - 23.4.2015 02.57

Ok, kiitti vastauksista.

Tuolla toisessa ketjussa (https://www.sijoitustieto.fi/sijoituskeskustelu/sijoitusblogit/tavoittee...) puhutaan, että omalla sijoitusyhtiöllä voi välttää osinkojen verotuksen. Pitääkö tämä siis paikkansa ja miksi, jos myyntivoittojen verotusta kuitenkaan ei voi välttää?

 

Näytä koko viesti
Sijoituslaina - Mistä edullista velkavipua ja millä ehdoilla? - 22.4.2015 10.38

Olisiko sijoitusyhtiöstä edes se etu, että yhden vuoden voitot voisi sijoittaa uudelleen ja niistä ei tarvitsisi maksaa veroja kyseisenä vuonna? Eli jos vaikkapa ostat asunnon vuoden alussa ja myyt sen voitolla vuoden lopussa, mutta haluat sijoittaa tuon myyntivoiton heti uudelleen ja ostat toisen asunnon, tarvitseeko yhtiön tällöin maksaa veroa tuosta uudelleen sijoitetusta voitosta?

Näytä koko viesti
Sijoituslaina - Mistä edullista velkavipua ja millä ehdoilla? - 20.4.2015 06.35

Aiheeseen liittyen: onko sijoitusyhtiön perustaminen riskin pienentämiseksi mahdollista? Normaalissa liiketoiminnassahan osakeyhtiö tarjoaa suojan sille, että vaikka bisnekset menisi päin honkia, niin kenenkään henkilökohtainen talous ei kärsi ja ainoastaan sijoitettu pääoma menetetään. Toisaalta jos toimintaan ei saa edes osittain vakuudettomia lainoja, on kai ihan sama, onko yhtiömuoto suojaamassa selustaa?

Jos ajatellaan, että perustaisit osakeyhtiön, jonka tarkoitus on ostaa ammattimaisesti kymmeniä osakehuoneistoja lainarahalla, mahdollisesti remontoida niitä ja myöhemmin myydä voitolla...suojaisiko yhtiömuoto tässä tapauksessa, jos asuntojen hinnat romahtaisivat?

Näytä koko viesti