Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -
Jeans kirjoitti:

Tekisi mieli hankkia Tesla S, mutta en tiiä onko vielä järkeä, kun latauspisteet ovat niin harvassa. Näiden määrä tulee tosin varmasti kasvamaan nopeeta tahtia tulevien vuosien aikana. Bonuksena useissa kauppakeskuksissa on ilmaiset parkkipaikat sähköautoille, joissa voi samalla ladata auton. Toinen huolenaihe on, että on vieläkin sama malli, joka launchattiin 2012, eikä tietääkseni ole ollut edes mitään faceliftiä tänä aikana. Eli vois kuvitella, että tulee joku uusi S-malli lähivuosina, jolloin nykyisen arvo laskee. Plussana on nyt ostaessa, että muutama kuukaus sit tuli, että autoon saa full self-driving hardwaren. Ei siksi, että siitä olisi mitään hyötyä vielä, mutta veikkaan, että lähivuosina tulee olemaan, vaikkei ihan itseohjautuvaksi autoksi muuttuisikaan. Auto pitää siten varmaan paremmin arvoaan, ja auton softan pystyy päivittämään netin kautta kokoajan, eikä varmaan hardware upgreidauksia tuu hetkeen. smiley

Kiitos erinomaisesta ja mielenkiintoisesta blogista, jota on tullut luettua epäsäännöllisen säännöllisesti! En ole Teslan omistaja, mutta olen mielenkiinnolla seurannut yhtiötä ja sen kehitystä. Teslahan poikkeaa perusautoista myös siinä, että autoon tehtävät muutokset eivät tapahdu vuosittain "vuosimalleina", vaan niitä tulee aina satunnaisesti silloin, kun uusia ominaisuuksia saadaan valmiiksi. Model S sai viime vuonna faceliftin, jossa mm. keulan muotoilu muuttui. Eli "uutta" Model S:ää tuskin on tulossa, sen sijaan uusia malleja (Model 3, Model Y, pickup ja semi) varmaankin nähdään tulevina vuosina ja Model S tulee varmasti saamaan uusia ominaisuuksia.

Itse odotan suurella mielenkiinnolla tulevaa Model 3:sta. Siihen liittyen pitäisi lähiviikkoina (tai todennäköisemmin kuukausina) tulla lisää tietoa Teslalta. Jos ei ole mieletön kiire autokaupoille, niin odottaisin tuon Model 3:n seuraavan julkistuksen ja sen mahdolliset vaikutukset muihin Teslan automalleihin. Pitäisin mahdollisena, että huhutut uudet Model 3 ominaisuudet, kuten HUD, tulevat jollain tapaa myös jo olemassa oleviin malleihin, eli S:ään ja X:ään.

 

Näytä koko viesti