Olet täällä

Suomen casinojen Helsinki ja Tampere pelit - 6.12.2022 04.48

Miten täysiä nuo Tampereen viikkoturnaukset ovat olleet? Onko riski että jää ulos jos ei osta lippua ennakkoon?

Näytä koko viesti
Jalkapallon MM 2022 - Qatar - 3.12.2022 02.14

Artsipappa kirjoitti:

 

segesege kirjoitti:

Se, että Saksan 6,6 miljoonaan jalkapalloilijaan ei mahdu ainuttakaan julkihomoa, on tietysti ihan puhdas tilastollinen sattuma ja tekee siitä vain entistä tärkeämpää päästä ulkomaille levittämään iloista sanomaa. 

 

Nyt on raju väite. 30 sekunnin googlauksella tämä osoittautui ns. valeuutiseksi. Tai toiselta termiltä paskanjauhannaksi.

Myönnän, ettei kyseessä ollut minkäänlainen faktatieto vaan ns. sinnepäin-arvio. Pointti on silti sama, homous on syystä tai toisesta miesten urheilumaailmassa äärimmäisen harvinaista, myös länsimaissa. 

Näytä koko viesti
Jalkapallon MM 2022 - Qatar - 3.12.2022 06.50

Kisojen hienoimpia tapahtumia oli tietysti Saksan Pride-aktivistien jääminen alkulohkoon. Saksassa alkaa nyt kisojen jälkipyykki. Ei kuitenkaan parane laittaa sateenkaarinauhoja valkoisten pelipaitojen kanssa samaan koneeseen tai ei pian päästä ollenkaan Saudi-Arabian kisoihin 2030.

Ironisinta on tietysti, että joku tosimies olisi saattanut boikotoida hommaa jäämällä kokonaan kotiin ja sillä olisi voinut olla ihan oikeaa vaikutusta FIFA:n toimintatapoihin jos vaikka Saksa ja Englanti olisivat puuttuneet kokonaan kisoista. Mutta pakkohan sinne oli pokaalinkiilto silmissä lähteä potkimaan palloa, ja kun harjoituksissa lähinnä analysoitiin isäntämaan ihmisoikeustilannetta niin lopputulos oli sama kuin ei olisi ollenkaan lähdetty. Nyt ei saatu pokaalia eikä Qatarin homoille homoiluoikeuksia, joten turpiin tuli joka rintamalla. Se, että Saksan 6,6 miljoonaan jalkapalloilijaan ei mahdu ainuttakaan julkihomoa, on tietysti ihan puhdas tilastollinen sattuma ja tekee siitä vain entistä tärkeämpää päästä ulkomaille levittämään iloista sanomaa. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 25.11.2022 01.55

Onhan siinä jotain ylimielistä, miten halutaan huippuasiantuntijoita ja osaajia Suomeen, mutta samaan aikaan näiden korkeasti koulutettujen tyyppien oletetaan olevan riittävän tyhmiä ihan vain lumoutumaan jostain instagram-onnellisuushypestä ja muusta taistolaispropagandasta sen sijaan, että yhteiskuntaa itseään tarvisi oikeasti muuttaa osaajia kiinnostavaksi. Miksi ilmaisen koulutuksen ja terveydenhuollon pitäisi olla vetovoimatekijä niille tyypeille, joiden rooli on lähinnä maksaa se kaikille muille? Maksa viiden mummon lonkkaleikkaukset niin saat ilmaisen potkupuvun äitiyspakkauksessa! Ja samalla lompakonavauksella maksa kahdeksan vuoden naistutkimuksenopinnot jollekin Hesen kassalle niin ehkä opetetaan sun lapset lukemaan. 

 

Mitä ilmastoon tulee niin minusta tämä on kyllä maailman paras maa, ja varmasti joku muukin maapallolta löytyy joka on samaa mieltä. 

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 19.11.2022 06.25

Toisaalta kaippa nyt Muskin kaltaisen Mestarin johtamaan maga-teknoon luulisi myös löytyvän joitain innokkaita sisääntulijoita tarvittaessa? Ilman sen kummempaa asiantuntemusta, jotenkin vain tässä tapauksessa tuntuu että bias on väkisinkin siihen suuntaan, että äänekkäimmät lähtijät ovat vinkkaamassa jokaiselle mahdolliselle lähteelle, että kohta firma kaatuu kun "se-ja-se" täysin korvaamaton tyyppi ei enää ole siellä. Niiden, jotka oikeasti pääsevät mihin tahansa muualle töihin samoilla työehdoilla, ei tarvitse rutista somessa, sen kun siirtyvät vain ja jatkavat elämäänsä. Todellisuuden näyttää sitten todellisuus. 

 

 

Näytä koko viesti
Taloudellinen riippumattomuus - 12.11.2022 05.19

Progressiivinen verotus tuppaa suosimaan sitä vaihtoehtoa, että ennemmin ottaa vähän palkatonta vapaata ja käyttää sen niihin kiinnostaviin projekteihin jo nyt eikä 10 vuoden päästä. Samalla huomaa olivatko ne edes ikinä niin kauhean kiinnostavia. Itse en keksi montaa harrastusta, joka olisi hauskempi vanhana kuin nuorena, pl. bingo ja kuolinilmoitusten lukeminen. 

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 16.9.2022 09.37

Kyllä minusta on normaaliälyisen merkki nimenomaan ajatella niitä omia sähkölaskujaan, sen sijaan että uhraisi koko elämänsä jollekin tuon tapaiselle moralisoinnille. Politiikka on viime kädessä tasapainoilun ja pragmaattisuuden taitoa, ei mitään helkkarin jalkapallojoukkueiden fanittamista. Tämä homma olisi voitu pelata paljon, paljon paremminkin, piste. Täällä on muitakin toimijoita kuin "me" ja "ne", ja Kiina ja toverit naurupierevät paraikaa Euroopan lapsellisen tunteelliselle vouhottamiselle. 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 11.9.2022 09.57

Itselle (ja monelle muulle) Farseerin blogien USP on aina ollut "typerät ja nolot raivarit ja cringeä aiheuttavat sokeat pisteet itsetuntemuksessa ja elämänhallinnassa". Jokin perversio näitä saa silti, tai ehkä juuri siksi, seuraamaan. Inhimillistä settiä, hyvässä ja ennen kaikkea pahassa. En peukuttanut yhtään mitään, kuten en ikinä koska olen oppositiossa koko peukkujärjestelmää kohtaan. 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 3.9.2022 02.19

Nuo avaamattomat pakkaukset drafteja varten ovat tavallaan kyllä mielenkiintoinen "sijoituskohde", jossa on nätti sisäänrakennettu niukkuusmekanismi ja paljon rikkaita nostalgiannälkäisiä nörttejä ostajapuolella. Mutta siltikin itseä pelottaisi että jonain päivänä tuo draft-nostalgia kasvaa niin vastustamattoman isoksi, että rahanhimossa reprintataan kaikki setit, tai kehitetään joku on-demand palvelu ihan vain tuota tarkoitusta varten.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 24.7.2022 09.08

Palatakseni asiaan, Ukraina saa melkein käytännön slowrollaa tällä hetkellä, ja as played Putinilla ei oo paljon muita outteja kuin napsia sieltä täältä blindeja ja ootella jotain nutseja tyyliin lännen talouden totaaliromahdusta. Voi siitä vielä tulle melkonen bad beat Zelenskylle jos jenkit ja saksa molemmat foldaa sivupotin ihan vaan bankroll managementin takii. Toki ei ne siltikään ihan kuollutta vetäis, aina siellä jotain takaoven vetoa löytyy. Riverillä nähään, ja Suomellehan tästä periaatteessa koko ajan reikki virtaa. 

Näytä koko viesti