Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -
bablabo kirjoitti:

Moikka Jens. Mitä alustaa tai osakevälittäjää (jos nyt pitää nöröillä) käytät sijoittamisessa? Itse sijoittanut Nordnetin kautta - huono ja kallis, mutta enimmäkseen olen keskittynyt ei pohjoismaisiin osakkeisiin. Miettinyt itse tuota Fidelityn alustaa. Vaikuttaa mielestäni hyvältä. Onko mielipiteitä?

Oletko hankkinut tai miettinyt jonkun tietokannan hankkimista - Bloomberg, Thomson Reuter Eikon, Factset, CapitalIQ? Itse olen tykästynyt Eikoniin, mutta sen ostaminen on monen tuhannen euron investointi vuodessa, niin taidan ainakin toistaiseksi pysytellä näissä ilmaisissa. :D

 

Olen aika pitkälti samassa tilanteessa, Nordnetin kautta tullut osteltua vähän sitä sun tätä toimeksiantojen hintojen ollessa melko korkeita. Lynx Brokerilla on myös tili, toimeksiannot taisi olla n. femman luokkaa, ainakin Jenkkilän suuntaan, mutta käyttöliittymä on susipaska ja valuuttakonversiot eivät tapahtu automaattisesti, kuten Nordnetissä. Kiinnostaisi todella tietää, millä saitilla porukka salkkuaan pitää ja millaisilla kuluilla.

Näytä koko viesti