Olet täällä

Laskentaekonomin sijoituspäiväkirja - 14.10.2020 12.49

Accounting 101 kirjoitti:

Hyvä suoritus etenkin kannattavuuden osalta ja orgaaninen kasvukin oli muutaman prosentin odotuksiani korkeampi. EBITA % noin prosentin korkeampi. Nostin malliin hieman EBITA % ja Orgaanista kasvua tälle vuodelle ja sain hieman päälle 11 euroa DCF:stä ulos. (Kun oletan, että korkeampi kannattavuus myös heijastuu tulevaisuuteen). Kurssia, kun katsoo voi todeta, että myin liian aikaisin.

Inderes päätyi 13,5 € tavoitteeseen per lappu. Mistä tuo ero?

Itse lisäilin Goforea eilen ja tänään ei kaduta. Vähän tekisi mieli vieläkin lisätä, mutta odotellaan nyt viikko pari, josko joku hermoilisi omasta salkustaan näitä ulos.

Näytä koko viesti
Laskentaekonomin sijoituspäiväkirja - 13.10.2020 05.21

Mitä mieltä Goforen päivän uutisesta?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 15.9.2020 12.11

Aki Pyysing kirjoitti:

Unohdin kirjata perjantain ennätyskokeilut ylös. Ennätyksiä ne on marginaaliparannuksetkin.

Olkaprässi jää nyt olemaan 9x65kg toistaiseksi, kun hylkään sen perjantain pääliikkeenä. Tosin aion tehdä jonkun kevyehkön kympin kerran viikossa, ettei ihan itketä, kun menee uudestaan pahat mielessä laitteeseen makaamaan.

Vinopenkki 9x70 oli ilahduttava, koska olen tehnyt sitä juuri niitä kevyitä kymppejä kerran viikossa. Mutta mitä ilmeisimmin penkki ja olkaprässi kovaa tehtyinä pitävät vähän vinopenkkiäkin kuosissa. Tämä oli siis sama, minkä sain kuukausi sitten. Toisto tai pari pois ei olisi hämmästyttänyt yhtään.

Rear delt 10x86 oli parempi kuin sama tulos viimeksi, koska vaihdoin tekniikkaa puhtaammaksi. Huomasin laitteessa olevan vähän löysää ja ottavani siten vähän vauhtia puristukseen. Yritän tehdä kaiken niin hyvällä tekniikalla kuin osaan ja tämän huomasin tällä kertaa tehtyäni kuusi kuukautta joka viikko samalla laitteella. Ehkä pitäisi makssa jollekin PT:lle, että kurkkaisi vähän suorituspuhtauksiani. Tässä ei ole taloudellista ongelmaa, vaan säätöongelma. Kalenterimerkinnät kun haittaavat hyvinvointiani. Joten menen salille kaksi tuntia siitä kun saan syötyä ja kun on aikaa tarpeeksi. Eli melkein aina samaan aikaan.

Vipareissa tuli reilu parannus, kun 13x10kg meni helposti. Tosin googlailin videoita, ja valtaosa näyttää tekevän edestä, mie aloitan käet sivuilla. En usko tästä olevan suurta harmia, en sovinnolla vaihda.

Hyviä tuloksia tavalliselle pörssimeklarille. Tsemppiä treeneihin!
Näytä koko viesti
Laskentaekonomin sijoituspäiväkirja - 15.9.2020 11.20

Reveniossa on vähän samaa vikaa kuin KONEessa. Kuplaa on hinnassa mutta silti nousee.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 15.9.2020 11.18

Fooler kirjoitti:

 

hawkofarroyo kirjoitti:

Siis olen scalpperi:

https://www.warriortrading.com/scalp-trading-strategy-for-beginners/

 

Harraste ja tämä tyyli sopii minulle, siinä onnistumis prossani on yli 60% mikä tarkoittaa että siitä jään voitolle (kulujenkin jälkeen).

Ja OST mahdollistaa tuon kyhnytyksen, kertyneet roposet olen sijoittanut uudelleen ja katsotaan onnistuuko.

On mulla pitkä salkku kanssa, siihen keräilen lisää pikkuerillä.

Homma olisi helpompaa miltsillä, mutta harvalla on.

Hyvä kuitenkin muistaa että 10€ päivässä on 2k vuodessa 40€ päivässä on 8k ja jne jne. (Miinus turskat tottakai jos treidi menee pieleen)

 

Miksi et tee omaa blogia? Jos laittaisit sinne esim. kuvia setupeistasi, watchlistista ja treideistä, niin olisi varmasti mielenkiinoista luettavaa monen mielestä. Itse ainakin lukisin.

  yessmiley
Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 26.8.2020 07.41

Stora Ensot ulos. Goforea ja Raisiota sisään.

En osaa perustella eli mutulla mennään.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 4.8.2020 11.30

Aina tuo kaasu tuntuu talvella hieman pomppaavan. Ja joku pieni Ukrainan kriisi antaa sille kengurun jalat.

Näytä koko viesti
Citycon - 4.8.2020 11.28

Aki Pyysing kirjoitti:

Heräsin, luin Kauppalehden jutun, sanoin pitäisi ollla +10%, mutta tuskin on ja oli +5%.

Eli lehtijutun perusteella parempi kuin odotin. Jopa paljon parempi, koska koronakurat tosiaan olisi tähän voitu lyödä ylisuurenakin. Huomattavaa toki on, että CItycon saa EKP-rahaa, joten on painetta esittää lukuja, joilla luottoluokitus ei laske.

Samaa mieltä. Kyllä tämä on nousulappu väkisinkin tämän julkkarin jälkeen.

Aina jaksan ihmetellä tätä Koronan "toista aaltoa". Eihän ensimmäinenkään ole mennyt, vaan pandemia on ollut voimassa WHO.n osalta keväästä asti.

Näytä koko viesti
Laskentaekonomin sijoituspäiväkirja - 31.7.2020 10.01

Miksi vaihdoit juuri KC:n pois? Näkisin juuri KC:ssa merkittävää nousupotentiaalia maailman talouden elpymisen johdosta.

Näytä koko viesti
Raisio - 30.7.2020 11.22

Marraskuu kirjoitti:

 

Lehtopöllö kirjoitti:

" Pandemian aiheuttamat, odottamattomat vaikutukset kuluttajakäyttäytymisessä tuovat edelleen merkittävää epävarmuutta eri markkinoillemme toisella
vuosipuoliskolla." Tämä kuulostaa melkoiselta selitykseltä. Kaurapuuro, pasta ja benecolit eivät ole menneet kaupaksi koska korona?

Antaa kyllä erittäin asiantuntemattoman kuvan yrityksen johdosta, jos heinä-elokuun vaihteessa otetaan ohjeistus pois, eikä anneta mitään uutta ohjeistusta. Kuinka vaikea on laskea 5 kk nalle-puurojen ja torino-makaronien menekki, kun on myynyt samaa tavaraa suomalaisille jo monta kymmentä vuotta?

Maaliskuun jälkeen on ollut kyllä suurimmalla osalla suomalaisista yhtiöistä aivan ala-arvoista ohjeistusta tulevaisuuden näkymistä. Pikku hiljaa jotkin yritykset ovat sentään rohkaistuneet antamaan ainakin jotain signaaleja tulevasta.

 

Tämä on seurausta siitä, että virheellisistä arvioista on nostettu kanteita, kun toteuma on jäänyt alle arvion

Tämä. 
Näytä koko viesti