Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 22.5.2020 07.32

Splinter_Cell kirjoitti:

 

Pörssimörssäri kirjoitti:

Viime paivat oon ollu vitun peloissaan kun niin syvalla inessa. Kavi hyvat. Mutta nyt on taas ruutia joten hamminkia kaivataan!

 

Tule messiin treidaamaan öljyä. Ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita! Tyyliin toinen käsi näppäimistöllä ja toinen nitropurkilla, eikä edes kuselle uskalla lähteä, jos on positio sisällä. Good times!

 

Nyt putosin 🤣🤣. Miten ja missä öljyllä tehdään kauppaa? Joo raaka-a pörssissä, mutta mitä pankin työkaluja tarvitsen? 

Näytä koko viesti
Fortum - 15.5.2020 10.50

Aki Pyysing kirjoitti:

Olen nykyisin perjantaiaamuisin aika huonoilla unilla liikenteessä🥱

Huonot unet = Parhaat kaupat yeswink

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 15.5.2020 09.55

hawkofarroyo kirjoitti:

Melkein kaikki kiinni Fortumissa huomista ajatellen.

Luulisi tuon lähtevän suihkuna ylös heti aamusta.

Tämä voi laittaa ostonappiin jarrua päälle? " Fortumin hallitus päätti tänään poistaa seuraavat tavoitteet: Sijoitetun pääoman tuotto vähintään 10 prosenttia ja vertailukelpoisen nettovelan ja käyttökatteen suhde noin 2,5x. "

Näytä koko viesti
Teleste - 15.5.2020 09.51

Q1 / 2020: Teleste teki vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 1,4 miljoonan euron oikaistun liikevoiton 36,6 miljoonan euron liikevaihdolla. 2019 tammi-maaliskuun oikaistu liikevoitto oli 1,7 miljoonaa euroa ja liikevaihto oli 41,3 miljoonaa euroa.

Odotettua laskua siis. Toki lappukin on niiannut 6 € ---> 4 €.

 
Näytä koko viesti
Teleste - 14.5.2020 08.26

Teleste luopuu Saksan palveluliiketoiminnasta.

 

https://www.arvopaperi.fi/porssitiedotteet/teleste-keskittyy-teknologialiiketoimintoihin-ja-niita-tukeviin-korkeamman-lisaarvon-palveluihin-ja-luopuu-saksan-palveluliiketoiminnasta/fa35971e-c880-4a7f-87ab-5d7e598676e1

 

Näytä koko viesti
Teleste - 13.5.2020 08.04

Nyt löytyi jotain:

Teknologiamurros on avannut Telestelle mahdollisuuden laajentua USA:n markkinalle hajautetun arkkitehtuurin tuotteilla. USA:n verkkolaitemarkkina on hyvin keskittynyt Arrisille, minkä takia kilpailulle pitäisi olla asiakkaiden keskuudessa tilausta. CommScopeosti Arriksenvuoden 2018 lopussa ja yrityskaupan käynnissä oleva integraatio tarjoaa osaltaan Telestelle paikan iskeä Arriksenmaaperällä. Teleste on arvioinut, että noin 10 %:n markkinaosuuden saavuttaminen USA:n nodemarkkinastaon realistinen tavoite, sillä kilpailijoita tällä tuotealueella on lopulta vain kourallinen (Arris, Cisco, Casa ja Harmonic). Teleste on tehnyt merkittäviä tuotekehityspanostuksia tilaajaverkkolaitteiden kehittämiseksi Yhdysvaltojen markkinoille sopiviksi. Yhtiön mukaan sen optisilla verkkotuotteilla on monitorointi-ja ylläpitotoiminnallisuuksia, joita vastaavilla kilpailevilla tuotteilla ei ole. Teleste toimii USA:n markkinalla yhdysvaltalaisen kaapelioperaattorien teknologiatoimittaja Antronixinkanssa perustetun yhteisyrityksen kautta. Teleste omistaa tästä yrityksestä 60 % ja sillä on optio lunastaa koko omistus itselleen. Antronixinkautta Teleste saa pääsyn USA:n markkinan tärkeimpiin asiakkuuksiin ja käsityksemme mukaan yhtiö on saanut jo hyvin jalkaa oven väliin suurten Tier1-operaattoreiden kanssa, joiden kanssa keskustelut ja yhteensopivuustestaukset ovat parhaillaan käynnissä. Yhden Tier1-operaattorin kanssa Telesten on siirtymässä joitakin viikkoja tai kuukausia kestäviin kenttätesteihin, joiden onnistuessa on kaupallisten avausten vuoro. Teleste odottaa ensimmäisiä kaupallisia avauksia USA:sta vuoden 2020 aikana. Teleste tuottaa aluksi verkkolaitteet USA:n markkinoille Turussa, mutta liiketoiminnan volyymin kasvaessa tuotanto voidaan siirtää Yhdysvaltoihin. Tämä vaatii kuitenkin onnistunutta markkinapenetraatiota, jotta Teleste pystyy saavuttamaan tarpeeksi suuren volyymin.

 

https://www.inderes.fi/fi/system/files/company-reports/teleste_yhtiorapo...

 

Itse en usko, että Teleste pärjää Euroopassa Huawein, Nokian ja Ericsonin kanssa kilpailussa.

Informaatioratkaisuissa voisi olla saumaa, jopa vanhalla mantereella.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 13.5.2020 07.13

Aki Pyysing kirjoitti:

Oon miekin tavan pälli. Myin perjantaina vähän Cityconia ja aloin ostella niitä eilen ja tänään aavistuksen halvemmalla takaisin. Sitten huomasin Cityconin eilisen 15.45. tiedotteen. Siellähän olisi voinut vaikka olla, että suljemme kaikki kauppakeskukset ja vapautamme vuokralaiset vuokranmaksusta. Ei ollut, mutta olisi voinut olla. Ihme homma, että miulla on mitään rahaa jäljellä. Tehokkaat markkinat my ass.

Rankaisen itseäni Nordnetin Infrontin testaamisella. Vihaan uusien ohjelmistojen opettelua enemmän kuin kihtiä. En sentään kuitenkaan niin paljon kuin alkoholin sisältämiä kaloreita. 

Hyvä pointti Aki! Minulle myös yllätys, ettei todennäköisesti mitään isoa niiausta tulopuoleen olekaan tulossa ainakaan heti.

Q2 kertonee enemmän.

Näytä koko viesti
Indeksirahastot - Muutama aloittelevan kysymys - 27.4.2020 05.27

Nyt kun indeksitkin ovat kivasti kyykänneet, niin mihin suuntaan tässä kannattaisi suunnata katsetta? Eli Jenkit, Eurooppa, Aasia, Pohjoismaat vai ihan vaan Suomi? OP:lla näyttää olevan myös maailma indeksi, jolla hajautusta onkin ilmeisen paljon.

Neuvoja ja spekulaatiota otetaan vastaan.

Onko JOM rahastosta tietoa eli miten mennyt?

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 24.4.2020 04.03

Sampoa 27,00 € sisään. Piti ostaa jo aamupäivällä (halvemmalla) mut oli taas niin kiire meno kotona et ei ehtinny! sad

Näytä koko viesti
Citycon - 23.4.2020 09.44

Cityconilta mielestäni olosuhteisiin nähden hyvä tulos. EPRA:n mukainen operatiivinen osakekohtainen tulos 0,173 euroa. 

Toki q2 on varmasti heikompi, koska Citycon ilmoitti huhtikuun alussa vapauttavansa ravinto-alan vuokralaisensa vuokranmaksusta kahden kuukauden ajaksi.

 

Näytä koko viesti