Olet täällä

Citycon - 9.7.2020 11.42

Tässä Cityconin kanssa unohdetaan että myös pitkän aikavälin trendi lyhyen aikavälin koronan kanssa on Cityconia vastaan. Voi olla että parhaat keskukset jää, mutta nettikaupan logistiikka on skaalabisnestä ja sillä on myötätuuli takanaan. Tämä johtaa että fyysisten kauppojen on myös parannettava asiakkaidensa kilpailukykyä ja ainoa mitä he nollasummapelin pelaamisen jälkeen voi tehdä on vuokranalennukset.

Tämä ei poista kuitenkaan sitä tosiasiaa että esim vaatekauppa on ollut todellisessa free fallissa ja kaikkialla on todella kovat alet käynnissä. Varmaan nyt vielä menee asiakkaan pussista mutta paine vuokranantajalle osallistua talkoisiin kasvaa ja kasvaa - pitkän aikavälin trendistä johtuen.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 5.7.2020 08.56

Kanye West ilmoittatui kisaan ja Trumpin kerroin tippui merkittävästi. Jos Kanye vetää ison osan mustien äänistä niin peli on aika auki.

Maailman johtavan valtion presidenttiehdokkaat ovat kaksi vanhusta ja räppäri.

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 30.6.2020 08.20

Mikä se sellainen huutokauppa on jossa hinnanmuodostusta kontrolloidaan?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 25.6.2020 07.40

Roope1248 kirjoitti:

Ehkä Barr myös joutuessaan puolustautumaan "siilityylillä", tuo julki sitten hallinnon korruptiota. Ja kenties Fox news tästä uutisoi. Ja veikkaan, että Foxia katsoo myös riippumattomia äänestäjiä - ehkä jopa muutama demokraatti? Ehkä toki ns. "main stream media" myös uutisoi - epäilen kuitenkin, että koitetaan ottaa näkökulma otsikoihin, että Barr hyväksikäyttää oikeutta poliittisiin tarkoituksiin. 

Olisi ehkä Trumpille kuitenkin hyvä, että hänen "obamagate" ja "Witch Hunt" tarina saisi vahvistusta vielä ennen vaaleja - vaikka marginaalinen vaikutus varmaan onkin - media katsoo sen verran hyvin muualle.

Tässä kuvaillaan juuri mitä sanoin. Tämä olisi maalivahti pois strategiaa ja siihen todennäköisesti mennään. Näistä vaaleista tulee suurella todennäköisyydellä vaalit josta kaikki moraaliset rajat on poistettu ja ainoastaan tulos ratkaisee.
Näytä koko viesti
Finnair - 25.6.2020 06.59

Nordnetillä ainakin pitää odottaa kaupan setlausta eli t+2 pankkipäivää ennen kuin merkintäoikeudet käyttää. Tämä tarkoittaa että maanantaina voisit tehdä merkinnän tänään ostetuilla merkintäoikeuksilla

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 25.6.2020 01.22

Trendi on kieltämättä tällä hetkellä väärään suuntaan menossa katsoi sitten polleja tai puolitäysiä halleja. Tässä alkaa tulla Trumpille sama tilanne kuin jääkiekossa tappiolla olevalle joukkueelle: maalivahti pois. Yritetään mitä tahansa vaikka isolla riskillä trendin kääntämiseksi.

Ikävää tietysti että kyse ei ole jääkiekko-ottelusta vaan maailman johtavasta valtiosta, mutta niin sitä toimii jos uudelleenvalinta on tärkein asia.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 24.6.2020 07.18

Etkö treidaa osakesäästötilillä? Verot maksetaan vasta rahaa tilil nostettaessa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 21.6.2020 07.05

En pidä kertoimen liikahtamista Oklahoman rallyyn mitenkään epärationaalisena.

Selitän: jos vaalit olisivat nyt olisi aika selvää että Donald Trump häviäisi. Trumpin etu onkin että vaalit ovat vasta marraskuussa, joten aikaa comebackiin on reilusti. Paljon ehtii tapahtua.

Kuitenkin tälläinen rally on aina potentiaalinen paikka josta comeback alkaisi. Nyt tämä rally näyttää epäonnistuneen comebackin aloittamisessa -> kerroin laskee perustellusti.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 21.6.2020 11.03

Oli syy mikä tahansa niin Oklahoman Trump-rally ei vetänyt hallia täyteen. Eikö nämä ole aiemmin olleet aika suosittuja eli tämäkin epävirallinen mittari menee nyt väärään suuntaan Vakaan Neron kannalta?

Näytä koko viesti
Afarak - 25.4.2020 12.52

Tämä vaikuttaa kyllä mielestäni Afarakin ja oikeuslaitoksen kordinaation puuteelta. Oikeuden päätöksetovat julkisia joten eivät ne ole sisäpiiritietoa. Ongelmaksi muodostui että yksityissijoittaja löysi tiedon ennen yhtiötä ja kirjoitti siitä foorumille. Todennäköisesti joku muu luki viestin, teki saman soiton, sai saman vastauksen ja aloitti ostot.

Kyse ei ole sisäpiiritiedosta jos kuka tahansa on oikeutettu saamaan tieto kysymällä. Kysymys kuuluukin mielestäni miten Afarak ei saanut tietoa oikeuslaitokselta heti päätöksen jälkeen?

Käsittääkseni listayhtiöllä on velvollisuus tiedottaa osakkeen arvoon merkittävistä tekijöistä olivat ne sisäpiiritietoa tai julkista tietoa.

En toisaalta ole juristi joten en tiedä kenen vika tämä oikeasti on.

Näytä koko viesti