Olet täällä

Ovaro (os. Orava) - 8.1.2020 01.19

Stalkkausjäljen saa pois, mutta tässä on kustannuksena ettet näe kuka sinua on stalkannut. Toinen vaihtoehto on maksaa jolloin ei jää jälkeä, mutta näkee sinua stalkanneet.

Näytä koko viesti
Huhtanen Capital - 19.12.2019 09.54

Repomedian tj istuu muuten Ovaron hallituksessa.

Näytä koko viesti
Kamux - 8.10.2019 08.50

Itseäni huolettaa, että Kamuxista on tullut piensijoittajien uusi suosikkiosake. Itse olen tämän kyydissä istunut huhtikuusta ja siinä ajassa tämä tuntuu muuttuneen Inderesin keskustelupalstan uudeksi suosikkiosakeeksi. Aiemmin nämä suosikkiosakkeet eivät ole olleet niitä parhaita sijoituksia, mutta niin halpa tämä on että en voi muuta kuin jatkaa tämän auton kyydissä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.8.2019 02.01

Hedgen tai turvasataman pitäisi korreloida negatiivisesti yksityisen kulutuksen kanssa. Osakkeet kun korreloivat positiivisesti yksityisen kulutuksen kanssa. Ihmisen elämässä kun todennäköisyys jäädä työttömäksi ja osakkeiden arvot laskevat molemmat keskimäärin taantumassa.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 19.8.2019 02.25

Itse olen myös huolestunut Argentiinan pörssiromahduksesta. En sen takia että se oli sinänsä merkittävä tapahtuma vaan koska sellaisen ei pitäisi tapahtua. Tai pitäisi kerran kerran triljoonasta. Tätä kuoruttaa vielä triggeri eli populistin valinta. Miten poliittisen riskin hinnoittelu oli näin pielessä? Voiko se siis olla pielessä myös jossain muualla? Se pelottaa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 12.5.2019 01.03

Itse olen hajauttanut kryptosalkkuni moneen alt-coiniin sekä Etheriin. Olen yrittänyt ottaa market capiltaan monen kokoisia projekteja sekä eri toimialojen projekteja. Ajatuksena tässä on, että en ole varma onko kryptoissa sama small cap-efekti kuin osakkeissa mutta betsaan tavallaan sen puolesta saaden samalla hajautusta. En ole laskenut onko salkkuni volatiliteetti pienempi kuin vaikka ETH:n volatiliteetti mutta uskon sen olevan. Korrelaatio assettien välillä on todella vahva mutta ei kuitenkaan 1.

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 5.4.2019 04.02

Tuleeko teidän kautta sijoitussäästötili saataville ensi vuoden alusta?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 4.3.2019 06.39

Millä instrumentilla shorttaat Teslaa?

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 28.2.2019 08.09

Tänään tuli myös kylmää vettä niskaan Tilastokeskukselta, joka arvioi että muun kuin pk-seudun asuntojen hinnat laskivat -3,3% joulukuuhun verrattuna ja -2% edelliseen vuoteen verrattuna. Näkyy varmaan arvonalennuksina Q1-raportista ellei ne nyt nouse helmikuun tai maaliskuun raportissa (pidän epätodennäköisenä).

Tuo omien ostojen keskeyttäminen, koska se saattaa rikkoa lainasopimusta oli kyllä myös erittäin huono uutinen.

Näytä koko viesti
Apetit - 20.2.2019 09.14

Apetitin kasvisruoka ja öljyliiketoiminta etenivät oikeastaan aika hyvin, mutta surkea sato piinasi vielä Q4 niin paljon että tulos laski aika reilusti.

Onhan tämä halpa, jos nämä sadot palaavat takaisin normaalitasolle ja kasvisruokatrendi tukee kyllä Apetitia. 9,7 milj. investointi myös valmistuu tämän vuoden kesäkuussa eli tuloskasvua on sieltä tulossa.

Hinnoittelu on naurettavan halpa. PB-luku 0,57 ja EV/EBITDA Inderesin ennusteella 3,7 tälle vuodelle. Huonoja satoja pidetään tällä hinnoittelulla rakenteellisena ongelmana vaikka huono sato jos mikä on pelkkää tuuria.

Näytä koko viesti