Olet täällä

Michael Scofield

Michael Scofield

  • Liittynyt 20.4.2017
  • 28 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Opiskelijan sijoitusmonoblogi - 29.11.2018 15.48

Ois kiva kuulla sun päivitetty näkemys, missä mennään pelifirmojen suhteen tällä hetkellä! Niin kotimaisten, kuin isojen jättiläistenkin (ActivisionB, EA..) tilanne kiinnostaa. Arvostukset tullut kovaa alas melkein kautta rannan ja ainakin muutamalla ollut vähän isompaakin hikkaa matkalla.

Itse uskon alaan ainakin pitkässä juoksussa, kun osais vaan valita oikeat hevoset. Ehkä tää viimeaikainen hermoilu tarjoaa hyviä ostopaikkoja??

Ostin/Myin tänään - 14.2.2018 15.22

Voisko olla että brändi vaan alkanut vähän "haalistumaan" tai uusia trendikkäämpiä vaihtoehtoja tullut tilalle? Pitäis varmaan kysyä nuorisolta mielipidettä kun ite tulee vaatteet ostettua vähän muualta.

Citycon - 8.2.2018 12.25

Ei nyt liity suoraan ketjun aiheeseen, mutta oletko Aki (tai joku muu) koskaan tutkinut Baltic Horizon REIT:iä tai onko sulla näkemystä tästä rahastosta? Jollain tasolla Baltian kiinteistömarkkina kiinnostaa, väittävät että tuotot siellä vielä hyvällä tasolla verrattuna Ruotsin tai Suomen kiinteistömarkkinaan. Miten näet markkinan riskit siellä?

Dollari - 26.1.2018 12.57

EUR/Dollari nyt 1,25 ja vuodessa EUR vahvistunut 16,9 % taalaan nähden.. Mitäs mieltä palstaviisaat, kuinka salkut kestää jos sama kehitys vielä jatkuu ja miten pitää pelimerkit asetella tämä problematiikka huomioiden?

 

Oman salkun kannalta ei tietysti paljoa naurata kun jenkkiosakkeiden tuotot sulaa valuuttakurssi tappioon ja samalla alkaa huolestuttaa suomalaisten vientiyhtiöiden kilpailukyky.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 12.1.2018 15.24

Ootko tutkinut tota Nesteen käyttäytymistä viime päivinä tarkemmin traderin vinkkelistä..? Tuntuu että anot haluaa ostaa sen viimeistään iltapäivästä melkein katosta läpi. Jotain erikoista siinä on meneillään. Voisko jotenkin liittyä valtion suunnitelmiin keventää omistustaan. Venäläiset haluaa nurkata osan ittelleen?

Nokia - 8.1.2018 15.12

Joko meinaat että tammi-bulli on jo tässä, vai mistä moinen myynti-into?

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 15.12.2017 10.50

Omien kokemusten mukaan Nordnet myöntää limiittiä suht avokätisesti, ittelle ainakin reippaasti yli salkun markkina-arvon. Hinnoittelu toki tehty sellaiseksi ettei ole tuntunut mielekkäältä mennä lähellekkään limiittiä.

Lainoitusarvot on välillä pahasti pielessä Nordnetissä, mikä vähän sääli. Olen joskus kirjoittanut asiasta palautetta, mutta se ei ole johtanut mihinkään.

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 15.12.2017 10.08

Haluatko avata millasella lainoitusarvo per salkku suhteella vedät ja millasta vipua pidät mielekkäänä vaikka tässä tilanteessa? Näetkö esim järkevävä mennä yli 40% lainoitusarvosta, jonka jälkeen korko nousee?

Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 5.11.2017 11.18

Jes, kiitos pohdinnoista. ”Kutitustuntuma” on ettei ole vaivan väärti järjestely kuin jossain poikkeustapauksissa.

Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 3.11.2017 16.20

Tarkoitin sitä että vaihdoehdot on joko sulla on ”satasen” auto yksityistaloudessa tai voit sijoittaa ”satasen” yhtiön ja ostaa sillä auton yhtiölle, jolloin nettovarallisuus nousee satasen. Toki sitten laskee poistojen myötä. Eli selvennyksenä, yhtiön nettovarallisuudesta puhuin, en absoluuttisesta. Hyöty tulis sitten   isomman huojennetun osingon muodossa.

Paras vaihtoehto olis varmaan kulkea bussilla ja fillarilla, mutta jos se auto pitää olla, niin nääkin vaihtoehdot on hyvä ymmärtää.