Olet täällä

|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<||| - 11.9.2019 12.51

Melkonen runopoika eksynyt sijoituspalstalle!

Näytä koko viesti
Exel Composites - 11.9.2019 12.47

En tiedä onko Pikkuguru-efekti vai mikä, mutta kovaa lähti Exeli nyt ylöspäin. Onko jotain uutta tietoa putkahtanut jostain vai mistä lienee kyse?

Näytä koko viesti
Brexit - 1.4.2019 03.05

Onko kellään ajatuksia miten BREXIT tulee vaikuttamaan Espanjan Costa del Solin ja -Blancan asuntomarkkinaan vai tuleeko? Tai löytyykö aiheesta pohdintaa jostain toisesta ketjusta?

Näytä koko viesti
Citycon - 16.2.2019 01.58

Jahas, käänteistä splittiä esitetään yhtiökokouksen päätettäväksi. Kuulostaako noi perustelut tolle uskottavalta, vai onko tässä jotain muuta takana?

Näytä koko viesti
Ennustukset vuodelle 2019 - 18.12.2018 03.44

Olis mielenkiintoista kuulla Oksaharjun kommentit Nordeaan liittyen, missä vaiheessa mieli muuttui ja minkä takia. Mainitsi olevansa poikkeuksellisen pienessä osakepainossa tällä hetkellä. Koittakaahan puristaa kommentit!

Näytä koko viesti
Opiskelijan sijoitusmonoblogi - 29.11.2018 03.48

Ois kiva kuulla sun päivitetty näkemys, missä mennään pelifirmojen suhteen tällä hetkellä! Niin kotimaisten, kuin isojen jättiläistenkin (ActivisionB, EA..) tilanne kiinnostaa. Arvostukset tullut kovaa alas melkein kautta rannan ja ainakin muutamalla ollut vähän isompaakin hikkaa matkalla.

Itse uskon alaan ainakin pitkässä juoksussa, kun osais vaan valita oikeat hevoset. Ehkä tää viimeaikainen hermoilu tarjoaa hyviä ostopaikkoja??

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 14.2.2018 03.22

Voisko olla että brändi vaan alkanut vähän "haalistumaan" tai uusia trendikkäämpiä vaihtoehtoja tullut tilalle? Pitäis varmaan kysyä nuorisolta mielipidettä kun ite tulee vaatteet ostettua vähän muualta.

Näytä koko viesti
Citycon - 8.2.2018 12.25

Ei nyt liity suoraan ketjun aiheeseen, mutta oletko Aki (tai joku muu) koskaan tutkinut Baltic Horizon REIT:iä tai onko sulla näkemystä tästä rahastosta? Jollain tasolla Baltian kiinteistömarkkina kiinnostaa, väittävät että tuotot siellä vielä hyvällä tasolla verrattuna Ruotsin tai Suomen kiinteistömarkkinaan. Miten näet markkinan riskit siellä?

Näytä koko viesti
Dollari - 26.1.2018 12.57

EUR/Dollari nyt 1,25 ja vuodessa EUR vahvistunut 16,9 % taalaan nähden.. Mitäs mieltä palstaviisaat, kuinka salkut kestää jos sama kehitys vielä jatkuu ja miten pitää pelimerkit asetella tämä problematiikka huomioiden?

 

Oman salkun kannalta ei tietysti paljoa naurata kun jenkkiosakkeiden tuotot sulaa valuuttakurssi tappioon ja samalla alkaa huolestuttaa suomalaisten vientiyhtiöiden kilpailukyky.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 12.1.2018 03.24

Ootko tutkinut tota Nesteen käyttäytymistä viime päivinä tarkemmin traderin vinkkelistä..? Tuntuu että anot haluaa ostaa sen viimeistään iltapäivästä melkein katosta läpi. Jotain erikoista siinä on meneillään. Voisko jotenkin liittyä valtion suunnitelmiin keventää omistustaan. Venäläiset haluaa nurkata osan ittelleen?

Näytä koko viesti