Olet täällä

Michael Scofield

Michael Scofield

  • Liittynyt 20.4.2017
  • 31 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Brexit - 1.4.2019 15.05

Onko kellään ajatuksia miten BREXIT tulee vaikuttamaan Espanjan Costa del Solin ja -Blancan asuntomarkkinaan vai tuleeko? Tai löytyykö aiheesta pohdintaa jostain toisesta ketjusta?

Citycon - 16.2.2019 13.58

Jahas, käänteistä splittiä esitetään yhtiökokouksen päätettäväksi. Kuulostaako noi perustelut tolle uskottavalta, vai onko tässä jotain muuta takana?

Ennustukset vuodelle 2019 - 18.12.2018 15.44

Olis mielenkiintoista kuulla Oksaharjun kommentit Nordeaan liittyen, missä vaiheessa mieli muuttui ja minkä takia. Mainitsi olevansa poikkeuksellisen pienessä osakepainossa tällä hetkellä. Koittakaahan puristaa kommentit!

Opiskelijan sijoitusmonoblogi - 29.11.2018 15.48

Ois kiva kuulla sun päivitetty näkemys, missä mennään pelifirmojen suhteen tällä hetkellä! Niin kotimaisten, kuin isojen jättiläistenkin (ActivisionB, EA..) tilanne kiinnostaa. Arvostukset tullut kovaa alas melkein kautta rannan ja ainakin muutamalla ollut vähän isompaakin hikkaa matkalla.

Itse uskon alaan ainakin pitkässä juoksussa, kun osais vaan valita oikeat hevoset. Ehkä tää viimeaikainen hermoilu tarjoaa hyviä ostopaikkoja??

Ostin/Myin tänään - 14.2.2018 15.22

Voisko olla että brändi vaan alkanut vähän "haalistumaan" tai uusia trendikkäämpiä vaihtoehtoja tullut tilalle? Pitäis varmaan kysyä nuorisolta mielipidettä kun ite tulee vaatteet ostettua vähän muualta.

Citycon - 8.2.2018 12.25

Ei nyt liity suoraan ketjun aiheeseen, mutta oletko Aki (tai joku muu) koskaan tutkinut Baltic Horizon REIT:iä tai onko sulla näkemystä tästä rahastosta? Jollain tasolla Baltian kiinteistömarkkina kiinnostaa, väittävät että tuotot siellä vielä hyvällä tasolla verrattuna Ruotsin tai Suomen kiinteistömarkkinaan. Miten näet markkinan riskit siellä?

Dollari - 26.1.2018 12.57

EUR/Dollari nyt 1,25 ja vuodessa EUR vahvistunut 16,9 % taalaan nähden.. Mitäs mieltä palstaviisaat, kuinka salkut kestää jos sama kehitys vielä jatkuu ja miten pitää pelimerkit asetella tämä problematiikka huomioiden?

 

Oman salkun kannalta ei tietysti paljoa naurata kun jenkkiosakkeiden tuotot sulaa valuuttakurssi tappioon ja samalla alkaa huolestuttaa suomalaisten vientiyhtiöiden kilpailukyky.

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 12.1.2018 15.24

Ootko tutkinut tota Nesteen käyttäytymistä viime päivinä tarkemmin traderin vinkkelistä..? Tuntuu että anot haluaa ostaa sen viimeistään iltapäivästä melkein katosta läpi. Jotain erikoista siinä on meneillään. Voisko jotenkin liittyä valtion suunnitelmiin keventää omistustaan. Venäläiset haluaa nurkata osan ittelleen?

Nokia - 8.1.2018 15.12

Joko meinaat että tammi-bulli on jo tässä, vai mistä moinen myynti-into?

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 15.12.2017 10.50

Omien kokemusten mukaan Nordnet myöntää limiittiä suht avokätisesti, ittelle ainakin reippaasti yli salkun markkina-arvon. Hinnoittelu toki tehty sellaiseksi ettei ole tuntunut mielekkäältä mennä lähellekkään limiittiä.

Lainoitusarvot on välillä pahasti pielessä Nordnetissä, mikä vähän sääli. Olen joskus kirjoittanut asiasta palautetta, mutta se ei ole johtanut mihinkään.