Olet täällä

Random Walkerin matka osakemarkkinoiden maailmassa - 9.1.2020 07.05

Hyvä kirjoitus. Venäjään olen etf kautta sijoittanut ja Vietnamiin pyn eliten kautta. Ainoat isot lisäykset lähiaikoihin. Käteiskassa paisunut kaikkien aikojen isoimmaksi. 

Näytä koko viesti
KPY - 2.1.2020 05.37

KPY monesti miettinyt salkkuun, kun osinkotuotto hyvä ja kurssi vakaa. Olisin varmaan ostanutkin, jos ei Privanetin välityspalkkiot olisi noin kovat ja kaupankäynti jäykkää. Jotenkin vaan helpompi ostella pörssiosakkeita parilla klikkauksella. KPY kuitenkin ihan terveellä pohjalla on ja Rissanen on mukana isosti. (kaveri ymmärtää rahan päälle)

Näytä koko viesti
Miksi REIT:t laskevat - 30.12.2019 07.49
petteri kirjoitti:

Unohda molemmat. Globaalit Reit ETF:t ovat veroteknisesti järkyttävän huonoja. REITit maksavat reilusti osinkoja ja ETF:ssä tulee osingoille kaksinkertaista verotusta kun ETF:n maksamia osinkoveroja ei saa hyvitettyä omassa verotuksessa.

 

Tätä en muistanutkaan ottaa huomioon. Kiitos.laugh 

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 30.12.2019 07.23

Kovasti olen itsekkin miettinyt avaanko osakesäästötilin vai en. Hankintameno-olettama ja osinko tulo vielä isoimmat pähkäilyt aiheuttaa.

https://www.piksu.net/artikkeli/osakesäästötili-ei-hyödytä-osakeholdaria

Näytä koko viesti
Tammiralli - 27.12.2019 04.02

Honka!  Tosin tämä on laukannut jo jonkin aika, mutta äkisin vielä nousuvaraa olevan. Rapala on myös, mutta usko nopeaan nousuun mennyt.

Näytä koko viesti
Miksi REIT:t laskevat - 25.12.2019 09.45

Onko kellään heittää hyviä REIT ETF vaihtoehtoja?

Hiukan suunitellut salkkuun:

SPDR FTSE EPRA Europe ex UK Real Estate UCITS ETF

Ja

SPDR® Dow Jones Global Real Estate UCITS ETF

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 15.12.2019 06.53

Heh joo, niiden luotettavuuteen uskon kyllä 100-prosenttisesti. Pokerstarssilla ei ole mitään intressiä riskeerata miljardien arvoista liiketoimintaa sillä, että tekisi salaa jostain pelaajasta onnekkaamman kuin toisesta jossain NL200 pöydässä.

Ihan samoilla linjoilla. Oppirahat ne on pokerissakin maksettava. 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 15.12.2019 03.50

Mielenkiintoinen keissi. En ollut tästä lukenut aikaisemmin. Miten luotettava Jeans pidät esim. Pokerstarsin käsien jakoja nettipokerissa? Näistähän taitaa netissäkin olla vaikka minkälaista tarinaa. Melko katkeraakin tilitystä.laugh

Näytä koko viesti
Dovre - 2.12.2019 04.33

Niin irrotin minäkin. En keksinyt mitään syytä, miksi, en olisi myynyt. Pelkän omistajapohjan muutos ei riitä yrityksen arvon nousuun, näin radikaalisesti. Kiitos Kakkoselle ja Etolalle. Taas kannatti peesata, kun muistaa olla rakastumatta ikuiseen kurssinousuun, joka tulee tyhjästä. Kurssi voi toki nousta vieläkin, jos jotain konkreettista tapahtuu.

Näytä koko viesti
Random Walkerin matka osakemarkkinoiden maailmassa - 28.11.2019 05.27

Salainen toive on toteutunut. Kiitän videoasta. Pitää huomenna katsoa video paremmalla ajalla. Hihasta tosin voi vain kursorilla vetää.....smiley

Näytä koko viesti