Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 6.12.2020 11.58

Korkeimman Oikeuden tuomari Alito muutti Pensylvanian viranomaisten vastauspäivää 9. päivästä taaksepäin 8. päivään. Tällä päivämäärän muutoksella on ilmeisesti merkitystä, koska valitsijamiehet sertifioidaan 8. päivänä. Tässä asiaa selitetty:   

"A lot of people read a lot into Justice Samuel Alito setting December 9, 2020, as the date for Pennsylvania and its officials to respond to the Emergency Application for Injunctive Relief filed by people challenging the Pennsylvania certification. The argument was that Alito was going to let the application die on the vine, so to speak, by putting the response date the day after the federal “safe harbor” date for certifying elections, December 8.

I didn’t read read any such intention into it, Pennsylvania – Don’t Assume Alito Giving Until 12/9 To Respond To Emergency Application Means He’s Letting It Die On the Vine.
 

If anything, I conjectured, perhaps it was a sign that at least some of the Justices were taking it seriously, because a quick denial would be easy. Taking it seriously doesn’t mean they would grant relief, but there may be opinions issued by various Justices, and that would require a few days.

I don’t think the “safe harbor” date would preclude the Supreme Court from acting, but it may have been something weighing on the minds of some Justices, because an “updated” entry on the Supreme Court docket just move the deadline to 9 a.m. Tuesday, December 8.

Response to application (20A98) requested by Justice Alito, due Tuesday, December 8, by 9 a.m. (docket entry updated 12/6/20)

So what is this about?

More mind-reading: It takes the “safe harbor” issue off the table if that were an impediment to SCOTUS issuing a substantive ruling. The Justices can rule on the merits, pro or con."

https://legalinsurrection.com/2020/12/pennsylvania-alito-moves-up-respon...

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 6.12.2020 11.35

Tuossa kuvauksessani Georgian fulton countyn videosta on pieniä detaljivirheitä. Korjaan tähän:

- klo 22.30 illalla journalistit ja republikaanitarkkailijat jättivät areenan, koska heille kerrottiin ääntenlaskennan loppuneen. 

- klo 23.00 ääntenlaskentaa jatkettiin tarkkailijoiden lähdettyä.

- klo 00.18 NYT päivitti edisoniin perustuen 23 000 ääntä Bidenille, joista 98% Bidenille.

Yhdeksän Georgian uudelleenlaskijaa on kertonut "pristiinisistä" balloteista, joissa oli koneellisesti tehty ympyrä ja joita ei oltu taiteltu kirjeen sisälle. Kyseisten uudelleenlaskijoiden mukaan näistä balloteista 95-100% Bidenille. 

Tässä linkissä tarkka yhteenveto ja taustatietoa:

https://i.imgur.com/54vToHM.jpg

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 6.12.2020 07.08

"Kuulemisia on useissa osavaltioissa järjestetty. Mitään vilppiin viittaavaa ei ole löydetty. Giulianin todistajat puhuvat ihan mitä sattuu eikä yhdelläkään heistä ole ollut esittää minkäänlaisia todisteita mistään. Oikeusministeriö on tutkinut syytöksiä ja mitään ei ole löydetty. Trump + kump hävisi perjantaina kuusi oikeusjuttua."  

Suurin osa todistuksista, jotka olen itse katsonut ovat erittäin vakuuttavia. Trumpin legal tiimillä on 800 affidavitia. Ehkä sulle on tullut vain ne muutamat vähemmän vakuuttavat, jotka demokraatit ovat poimineet omista syistään levitykseen. Georgiasta yhdeksän uudelleenlaskijaa kertoi "pristiinisistä" ballot-eristä, joita ei oltu taiteltu kirjeeseen ja joissa oli koneellisesti tehty ympyrä. Kaikkien raportoijien mukaan 95-100% näistä eristä meni Bidenille.

"Nyt joku rändom-jäbä väittää netissä että jossain valvontakemeroissa näkyy jotain. Noh, sanottakoon että olen kohtuullisen skeptinen. :D"  

Video tuotiin esiin Georgian hearingissä. Kuvernööri Kemp piti sitä huolestuttavana ja ehdotti, että postiäänten allekirjoitukset tarkistettaisiin.
https://twhttps://twitter.com/RudyGiuliani/status/1335295193625600000?s=...

Image

Sekä affidavitien että Fulton countyn oman ilmoituksen mukaan ääntenlaskenta loppui 10.30. Tuossa videolla republikaanitarkkailijat lähtevät pois n. 10.30, mutta ääntenlaskijat jäävätkin ja ottavat pöydän piilosta lisää ääniä laskettavaksi. Muutaman tunnin aikana he laskevat n. 20k ääniä. Tapahtumaaikaan Edison päivittää 23 000 batchin Georgiasta joka menee 98% Bidenille.   

"Selväksi on varmaan jo käynyt, että Trump ja hänen faninsa ei aio ikinä luovuttaa vaan aina keksitään joku uusi "savuava ase" todisteeksi riippumatta siitä että mitä tarkistuslaskentoja, auditointeja jne. heidän miellyttämisekseen tehdään."   

Mitään auditointia ei ole tehty toistaiseksi. Michiganissa tällainen on tulossa Antrim countyssä. Georgian tarkistuslaskennassa muuten löytyi 6k ääntä, jotka sattumalta olivat jääneet lukematta Dominioniin. Trump nettosi vajaa 2 kiloa näistä. Antrim countyssä Dominioniin liittyvä "glitch" siirsi n. 5k ääntä Trumpilta Bidenille. Nämä lukematta jääneet muistikortit ja glitschit jostain mystisestä syystä ovat kartuttaneet aina Bidenin ääniä.

Vielä huvittavampaa on se, että Georgian manuaalinen uudelleenlaskenta, jonka piti perustua käsin tehtävään työhön tehtiin hämärällä Dominion koneella joissain osissa osavaltiota.            

Bill Barrin tutkinta on täysi vitsi. Nyttemmin on käynyt jo ilmi, että DOJ ei kontaktoinut affidaviteja antaneita ihmisiä.

En tiedä mikä on Trumpin tiimin saldo tällä hetkellä, mutta Giulianin mukaan heillä oli muutama päivä sitten 3 keissiä sisällä. Samaan aikaan raportoitiin, että Trump on hävinnyt 30 keissiä.

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 5.12.2020 10.08

Pointtini oli se, että jos noin suuri osa jenkeistä uskoo vaalien olleen rigged, niin silloin relevanttien henkilöiden kannattaisi suostua vaatimuksiin äänien ja Dominion-laitteiden auditoinnista. Nyt demokraatit ja asiaan sotkeutuneet taistelevat vimmaisesti auditointia vastaan (esim. Georgiassa).  
-------------------

Joku kysyi, että miksi en pelaa Trumpia, jos uskon vaalipetoksiin. Onko joku sanonut, että en ole pelannut? Olen pelannut Trumpia kaikilla Bidenistä saamillani voitoilla. 

Jos istuisin Akin ja Jensin lailla suuren Biden bagin päällä, likvidoisin tuotot välittömästi (tuotoista saa nyt yli 95%). Olisi mielekiintoista tietää, mitä Jens on tehnyt? Aki vaikutti sitoutuneelta holdaamaan vedon loppuun asti ja kieltäytyi kategorisesti katsomasta hänelle linkattuja videoita. Itse jälkipyykkiä n. 100h seuranneena näen, että Biden betsin holdaajilla on valtava riski suhteutettuna siihen, että Biden voitoista voi kotiuttaa tälläkin hetkellä yli 95%. 

Trumpin kampanjalla on nyt ilmeinen videotodiste tapahtumasta, jossa republikaanitarkkailijat lähetetään aamulla pois ja ääntenlaskijat pyöräyttävät pikavauhdilla n. 20k ballottia koneiden läpi. Operaation loputtua Edisonin kautta tuli Georgiaan liittyvä 23 000 äänen batch, jossa Biden ääniä 98%. Ajattelen, että tapahtumat liittyvät toisiinsa. Tässä asiaa käsitelty mielestäni hyvin:

https://thekylebecker.substack.com/p/the-smoking-gun-for-2020-election?f...
 
Kannattaa myös huomioida track record vasemmisto vs. oikeistopopulismi vedonlyönneissä: 

2016 Trumpin voitto
2016 Brexit   
2020 Trump vs. Biden (voiton ero vain 80 000 ääntä vaikka oletettaisiin nykyiset tulokset ja rehelliset vaalit)    

Main stream median vahva positioituminen oikeistopopulismia vastaan on luonut jatkuvasti illuusion selkeästä vaalitilanteesta, vaikka todellisuus on ollut täysin muuta.

     
 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 3.12.2020 10.10

Olen tuonut tässä ketjussa esiin muutaman kerran tietoa vaaliväärinkäytöksistä. Kukaan foorumin kirjoittajista ei ole kertaakaan tehnyt asiaan suoraan liittyvää vasta-argumenttia. Argumentit ovat perustuneet johonkin epäsuoraan päätelmään:

- Jos väitteesi pitäisi paikkaansa, niin silloin republikaanituomarit olisivat puuttuneet asiaan.
- Ad hominem: olet toiminut Teuvo Hakkaraisen sometiimissä.
- Jos väitteesi olisi totta, niin Bill Barr ei sanoisi X tai Y.
- Jos väitteesi olisi totta, niin Hesari ja CNN kertoisi siitä. 

---------------------------------

Liittyen tuohon listaan vaalipetoksen indikaattoreista, niin tässä esimerkiksi todistus 47:stä puuttuvasta muistitikusta:

httpshttps://twitterhttps://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/13316780082104...
---------------------------------

Pensylvaniassa hyväksyttiin 23 000 postiääntä, joissa palautuspäivä oli merkitty lähetyspäivän jälkeen. N. 20 000 ääntä joissa palautuspäivä oli sama kuin lähetyspäivä. N. 20 000 ääntä, joissa palautuspäivä oli päivä lähetyspäivän jälkeen. Tämä tieto oli julkisesti satavilla kenelle tahansa vielä viikko sitten.   
---------------------------------

Väite, että postiäänten rejection rate tippui suurinpiirtein Bidenin voittomarginaalin verran battle ground stateissa on myös totta. Pensylvaniassa rejection rate tippui 33x ja Georgiassa noin 10x. Tämä johtui siitä, että allekirjoitusten validiointi hylättiin laajamittaisesti.   

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 3.12.2020 09.38

Rasmussen reportin mukaan 47% amerikkalaisista uskoo , että demokraatit syyllistyivät vaalipetokseen: 

https://twitter.com/Rasmussen_Poll/status/1334515412499902464?s=20https:...

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 2.12.2020 11.35

Tässä aika hyvä yhteenveto tekijöistä, joiden vuoksi puolet jenkeistä uskoo demokraattien voittaneen "dopingilla": 

1. Late on election night, with Trump comfortably ahead, many swing states stopped counting ballots. In most cases, observers were removed from the counting facilities. Counting generally continued without the observers

2. Statistically abnormal vote counts were the new normal when counting resumed. They were unusually large in size (hundreds of thousands) and had an unusually high (90 percent and above) Biden-to-Trump ratio

3. Late arriving ballots were counted. In Pennsylvania, 23,000 absentee ballots have impossible postal return dates and another 86,000 have such extraordinary return dates they raise serious questions

4. The failure to match signatures on mail-in ballots. The destruction of mail in ballot envelopes, which must contain signatures

5. Historically low absentee ballot rejection rates despite the massive expansion of mail voting. Such is Biden’s narrow margin that, as political analyst Robert Barnes observes, ‘If the states simply imposed the same absentee ballot rejection rate as recent cycles, then Trump wins the election’

6. Missing votes. In Delaware County, Pennsylvania, 50,000 votes held on 47 USB cards are missing

7. Non-resident voters. Matt Braynard’s Voter Integrity Project estimates that 20,312 people who no longer met residency requirements cast ballots in Georgia. Biden’s margin is 12,670 votes

8. Serious ‘chain of custody’ breakdowns. Invalid residential addresses. Record numbers of dead people voting. Ballots in pristine condition without creases, that is, they had not been mailed in envelopes as required by law

9. Statistical anomalies. In Georgia, Biden overtook Trump with 89 percent of the votes counted. For the next 53 batches of votes counted, Biden led Trump by the same exact 50.05 to 49.95 percent margin in every single batch. It is particularly perplexing that all statistical anomalies and tabulation abnormalities were in Biden’s favor. Clearly something peculiar happened.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 22.11.2020 09.10

Miltä saitilta muuten vaaleihin liittyvää dataa on parasta tutkia?  Esim. osavaltioiden, countien ja precinctien turnout lukemia?  

Olisi mielekiintoista tsekata myös sellaisten äänien osuuksia, joissa on äänestetty pelkästään Trumpia tai pelkästään Bideniä. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 22.11.2020 09.06

Onko noita lausumia ylipäätään käsitelty vielä? Jos sinulla on tietoa perusteista, joiden mukaan kyseiset lausumat "eivät ole millään tavalla uskottavia", niin olisi kiinnostavaa kuulla. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 22.11.2020 08.09

Georgian uudelleenlaskijoista yhdeksän on allekirjoittanut valaehtoisen todistuksen, joissa puhutaan tehdastyönä Bidenille tehdyistä balloteista. Kopioin suoraaan oikeudelle jätettyjä todistuksia, jotka onnistuin löytämään:   

Todistaja 1. (20 vuoden kokemus äänteslaskusta)   

14.Most of the ballots had already been handled; they had been written on by people, and the edges were worn. They showed obvious use. However, one batch stood out. It was pristine. There was a difference in the texture of the paper – it was if they were intended for absentee use but had not been used for that purposes. There was a difference in the feel.

15.These different ballots included a slight depressed pre-fold so they could be easily folded and unfolded for use in the scanning machines. There were no markings on the ballots to show where they had come from, or where they had been processed. These stood out.

16.In my 20 years’ of experience of handling ballots, I observed that the markings for the candidates on these ballots were unusually uniform, perhaps even with a ballot-marking device. By my estimate in observing these ballots, approximately 98% constituted votes for Joseph Biden. I only observed two of these ballots as votes for President Donald J. Trump.
--------------------------

Todistaja 2. 

6. It was of particular interest to me that hundreds of these ballots seemed impeccable, with no folds or creases. The bubble selections were perfectly made (all within the circle), only observed selections in black ink, and all happened to be selections for Biden. 7. It was also of particular interest to me to see that signatures were not being verified and there were no corresponding envelopes seen in site.

9. Based on my observations, I believe there was fraud was committed in the presidential election and question the validity of the Georgia recount process.
------------------

Todistaja 3.   

6. I was allowed to be an observer and walked over to a table of two women counting votes.

7. I watched them pull out a pile of what I observed to be absentee ballots and noticed two very distinct characteristics that these ballots had. One, I noticed that they all had a perfect black bubble and were all Biden select. I was able to observe the perfect bubble for a few minutes before they made me move away from the table. At no time did I speak to the poll workers or obstruct them in any way. I heard them go through the stack and call out Biden's name over 500 times in a row.

12. I also saw absentee ballots for Trump inserted into Biden's stack and were counted as Biden votes. This occurred a few times.

13.I also observed throughout my three days in Atlanta, not once did anyone verify signatures on these ballots. In fact, there was no authentication process in place and no envelopes were observed or allowed to be observed.

16.Based on my observations, I have reached the conclusion that in the counties I have observed, there is widespread fraud favoring candidate Biden only. There were thousands of ballots that just had the perfect bubble marked for Biden and no other markings in the rest of the ballot.

https://www.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.gand.283580/gov.uscourts.gand.283580.6.9.pdf
--------------------

2. I was at the World Congress Center on Saturday, November 14, 2020. I was certified as a Fulton County recount observer. I observed many boxes of absentee or mail in ballots being counted. Many of the boxes of ballots had voted for 100% for Biden and 0% for Trump. The ballots appeared to be perfectly filled out as if they were pre-printed with the presidential candidate selected. They did not look like a person had filled this out at home. All of them looked alike. Me and the other observers wrote down which batch headers and box number ranges were suspicious. I have created a spreadsheet with the list of batch headers.

https://www.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.gand.283580/gov.uscourts.gand.283580.6.19.pdf

Näytä koko viesti