Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 28.4.2021 12.31

Kiitos tuosta näkökulmasta oli mielenkiintoista lukea vastauksesi kyseiseen aiheeseen, mutta omasta näkökulmasta asia ei ole ihan noin negatiivinen aloitetaan ensimmäiseksi loungesta loungekey.com näet kaikki lounget mihin voit mennä etusivulla lukee näin: Crypto.com Visa Card users can enjoy unlimited complimentary access to more than 1,000 premium lounges in over 400 airports worldwide

 

Kortin tilaamisesta olen lukenut että on kestänyt useamman kuukauden, mutta tilasin kaverini kanssa samaan aikaan kortit ja toimitusaika oli noin kolme viikkoa. 

 

Spotify ja Netflix cashbackkia pidän itse pelkkänä sijoituksena koska sijoitan muutenkin kryptovaluuttaan joten mieluummin otan palveluista jota muutenkin käytän hyödyn cashbackina kuin se että tilaan spotifyn ja netflixin ilman että saan mitään ylimääräistä tilauksesta. Ja kuten varmaan kaikilla sijoittajilla on ajatuksena että jossain kohtaa sijoituksen arvo nousee niin saa tehtyä voittoa. Itselläni on ainakin asiasta tällainen näkemys.

 

Itse en ole korttia ladannut kryptovaluutalla vaan normaalilla pankkisiirrolla joten siinä ei ole verottajan kanssa mitään ongelmia. Tuo on ihan totta että jos kryptoja lataa kortille pitäisi siitä ilmoittaa. Mutta jos siirtää esimerkiksi cashbackit kortille ei tietääkseni siitä tarvitse mitään erikseen ilmoittaa koska ovat bonuksia niin kuin esimerkiksi s-etukortin kertyneillä bonuksilla ei kukaan niitäkään verottajalle ilmoittaa erikseen. Teksti verohallinnon sivulta:

Luonnollisen henkilön verotuksessa ostohyvityksenä, etuseteleinä, bonuksena tai jonkun muun suorituksen nimisenä saatu asiakashyvitys on lähtökohtaisesti henkilön verovapaata tuloa.

 

Jos siirtää muita kuin cashbackkina saatuja cryptoja on helpompi siirtää esim kerran kuussa isompi määrä niin työmäärä on huomattavasti pienempi verottajalle ilmoittaessa. Itse aion jos jossain kohtaa kryptoja kortille siirrän tehdä siirron kerran kuukaudessa ja ilmoittaa niistä sitten verottajalle. Aika yksinkertaista se kuitenkin on merkkaamalla siirrot esimerkiksi exceliin.

 

Tuo tokenin steikkaus on ollut ennen aikamoista vaihtelua valuutan arvon heittelyn vuoksi, mutta nykyinen systeemi on paljon parempi joka nosti myös CROn arvon koska enää ei ole perusteena määrä vaan kiinteä summa millä saat sen hetkisen CROn arvon mukaisesti valuuttaa.

 

Näen asian niin että myös sinun oma sijoituksesi oli kannattava 2xvoitolla ulos mutta se mitä tulevaisuudessa mahdollisesti voi vielä tapahtua jää sinulta näkemättä. ehkä hyvä ehkä huono asia :D

 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 28.4.2021 07.55

Itse olen koittanut jakajalla korttia ja on maksun hylännyt🤔 sain tämän vastauksen mitä aion testata vielä ennen blogin päivitystä:

bensapumpulla maksaessa ottaa aina väh. 75€ varauksen kortilta vaikka itse asettaisit rahaksi esim. 20€. Jos tuota ei tililtä löydy niin tulee hylkyä. Lisäksi joskus kauan aikaa sitten ei tosiaan maksu onnistunut pumpulla ollenkaan mutta nyt jo pitkän aikaa toiminut.

Onko sinulla toiminut pienillä summilla tankkaus?

 

Enkä halua sellaista sanoa mikä ei ole itselläni toiminut:)

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 27.4.2021 09.05

https://crypto.blogi.net/blog/1/cryptocom-visa-kortti/

tässä vähän omia kokemuksia crypto.comin omasta maksukortista. suosittelen jos cryptovaluuttaan sijoittaminen kiinnostaa :)

Näytä koko viesti