Olet täällä

Pankkitilin korvikkeet - 23.2.2020 07.39

Lähitapiola mainostaa korkoetu tuotetta. Kulujen jälkeen maksavat yhden prosentin tuoton, vuodessa voi tehdä kuluitta kaksi nostoa. Maksimi talletussumma 5000€

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 30.10.2018 11.56

Sijoitustieto -nimen mukaista informaatiota yritän itse täältä hakea, kaikkien muiden elämän aikavarkaiden lomassa. Kaunareita ja salkkareita ym. voin päättää olla katsomatta, mutta hieman tietysti kismittää jos näihinkin palstoihin saman tasoista sisältöä joku yrittää ihan väkisin saada tungettua. Tässä blogissa on mielestäni aika vankkaa asiasisältöä ja näitä muutamaa blogia sen vuoksi seuraan, joten toistuva asian vierestä kirjoittelu ei taida viedä tätäkään sivustoa eteenpäin. Turha inttäminen aiheen vierestä karsii vain uusia ja vanhoja lukijoita jonnekin muualle. Jos banneja ei täältä tule pyytelemällä, niin voihan niitä käydä kyselemässä tuolta nakkikiskan jonosta? 

Näytä koko viesti
Nordea - 27.10.2018 07.59

 

Holdem kirjoitti:

Jep, kannattaa varmaan vähintään se päivä väliä jättää. Tosin Nordean kurssi ehtii siinä ajassa tehdä mahdollisesti isojakin liikkeitä. Ehkä ostan ensin ja myyn myöhemmin. 

Tosin jos tahtoo sen tarjolla olevan tappion hyödyntää veroihin, niin sehän tehtävä silloin, kun kurssi on alhaalla. Verottaja käsittääkseni katsoo yksityissijoittajan salkkukohtaista kauppaa FIFO, joten tuleva arvonnousu jääköön sitten sen aikaiseen verosuunnitteluun. Näin oletin kysyjän tilanteen pienessä siivussa luettuani.

Näytä koko viesti
Mihin osinkoyhtiöihin sijoittaisit velkarahalla juuri nyt? - 25.9.2018 09.38

Mites arvometalleihin kannattaa käytännössä sijoittaa? Laattoja patjan väliin vai onko tarjolla jotain osuuksia salkkuun? Muuta kultaa en omista kuin yhden sormuksen, mutta rouva saattais möksähtää, jos sen menee laman keskellä myymään, lamasta huolimatta. 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 21.7.2018 12.31

Keskiviikkona lähti Nokiaa @5,2

Torstaina sisään DNA @ 17.93

Perjantaina ulos Vestas @ 415

Perjantaina sisään Technopolista @ 3,8

Näytä koko viesti
Vuoden Sijoittaja -kilpailu - 13.7.2018 08.58

Ikinä en ole edes pressanvaaleissa äänestänyt, mutta tähän äänestykseen osallistuin. Ehdokkaiden esittelyt luin, jonku blogiakin kävin kurkkaamassa, kunnes alkoi yltiöavoimet varallisuustaulukot häiritsemään. Hamidin blogissa vietin eniten aikaa, en kyllä jaksanut tekstejä lukea.

"Rock 'n roll" -tyyppinen asenne ratkaisi tällä kertaa. cool 

Näytä koko viesti
Päivän polttavat puheenaiheet - 28.6.2018 01.50

Miltäs näyttää uutiset tällä viikolla ja tänä päivänä? Noh, Daytraderinkin posteja kompaten ei välttämättä uutiset paisko kursseja (noh, paiskoo mitkä paiskoo) suuntaan tai toiseen, mutta kyllähän tuo "rapakkojen toisen puolen" kauppasota näkyy askeltavan samaan tahtiin koko planeetan pörssien kanssa.  "Trumpin jousto kohensi hieman osakekursseja" lienee Kauppalehdeltäkin vankkaa syy-seuraus veikkausta, kun joka tapauksessa kurssit heiluu sen minkä heiluu, minkä ne heiluisivat joka tapauksessa. Entäs Trumpin ja Putinin mahdollinen tapaaminen, mitäs reagointeja siitä saattaisi seurata kursseihin? 

Näytä koko viesti